fbpx

Ce înseamnă să fii model de videochat? Adevărul gol-goluț!

Ce înseamnă să fii model de videochat? Adevărul gol-goluț!

Videochatul – Multe persoane condamnă această meserie, fără să știe cu exactitate ce înseamnă să fii model de videochat. Acestea nu se întâlnesc niciodată cu cei cu care interacționează pe site-uri, nu-și dezvăluie identitatea sub nici o forma și nici nu împărtășesc alte date personale. Pentru multe dintre modelele care excelează în acest domeniu, videochatul este un job ideal pe care-l fac cu multă plăcere.

Ce înseamnă să fii model de videochat

Multe dintre fetele care aleg să lucreze în acest domeniu se dezvoltă foarte mult pe plan personal: realizează cât sunt de puternice, frumoase și că nimic nu le poate sta în cale. Ajung să se descopere ca și femei și să-și iubească corpul.

Acest job te poate face, de multe ori, să te simți ca un star! Bărbații roiesc în jurul tău și poți câștiga sume de mii de euro lunar. Adio datorii, chirie sau grija zilei de mâine! Poți avea tot ceea ce îți dorești!

Ceea ce nu îți spune nimeni despre videochat este că acesta este un job de vânzări.  Tu ești imaginea pe care trebuie să o vinzi. Trebuie să lucrezi inteligent și să te prezinți mereu cu o imagine perfectă, să vorbești frumos și să îi respecți pe cei cu care comunici.

Un alt lucru ce trebuie menționat este că poți privi acest job din mai multe unghiuri. Poți să fii tu însuți, să te comporți exact ca femeia care ești în realitate sau deveni persoana la care ai visat întotdeauna. Schimba-te, experimentează, în acest domeniu nu ai nici o limită!

Ce ai face cu câteva mii de euro pe lună?

Dar hai să vedem ce înseamnă să fii model! Ca în orice job care presupune interacțiunea cu oamenii, vei întâlni si persoane mai puțin plăcute. Nici nu te gândi să-i iei in seama, nu merită efortul tău!  Reamintește-ți care este motivul pentru care ți-ai dorit acest job! Nu trebuie să lași pe nimeni să ți se adreseze nepotrivit sau să se amuze pe seama visurilor tale!

Dacă alegi să colaborezi cu Live Studio, trebuie să știi ca pentru noi confidențialitatea este literă de lege. Avem grija ca identitatea să îți fie ascunsă în România. Totuși, este alegerea ta daca vrei să le spui apropiaților tăi sau nu. Știm și noi că în țara noastră videochatul este încă un subiect tabu, dar, la urma urmei, nu ai face nimic greșit. Tu trebuie să fii mândra de realizările tale și să nu uiți ca viața ta stă în mâinile tale și nu în ale celor care au prejudecăți.

Nu vom lasa pe ultimul loc partea financiară, dar credem ca deja știai despre sumele câștigate în industria de videochat. Ce înseamnă să fii model? Modelele duc viețile pe care și le-au dorit! Multe dintre ele, cu banii pe care i-au făcut in această industrie și-au deschis afaceri . Multe dintre fete și-au cumpărat case, mașinile mult visate și au călătorit în locuri exotice.

Nu ți-ai dori și tu așa ceva? Hai și tu sa faci parte de echipa noastră de super modele! Contactează-ne la acest numar de telefon și hai să îți schimbi viața! 0740 500 090

 

 

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗