fbpx

Despre noi

- CE REPREZINTĂ LIVE STUDIO? -

Live Studio reprezintă o frumoasă și numeroasă echipă de modele, alături de cel mai pregătit staff, necesar pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate, în cele mai bune condiții. Împreună am reușit să punem bazele unui proiect de succes și să dezvoltăm un brand de renume, cu o imagine recunoscută pentru corectitudine, reușite și profesionalism.

modele videochat bucuresti

Pe scurt - Live Studio este...

Echipa

Noi credem că o echipă nu este suficient de unită, până nu se transformă într-o familie. Așa am început noi, crezând că ne vom construi o echipă și am ajuns să fim o adevărată familie! Ne implicăm activ în rezolvarea problemelor atât profesionale cât și personale ale modelelor și cu timpul am ajuns să formăm o familie în adevăratul sens al cuvântului. Suntem unite și întotdeauna în căutarea unor soluții, nu în căutarea problemelor. Pentru că știm că începuturile pot fi copleșitoare, am creat un cadru în care te vei simți ca acasă. Ceea ce am urmărit încă de la început a fost să facem posibile visurile modelelor care au ales să înceapă o carieră în acest domeniu.

Știm că toată lumea spune că are o echipă tânără, dinamică etc, dar noi considerăm că am dus concepul de echipă la un alt nivel, acela de familie!

trainer videochat

Training personalizat

Te vom învăța tot ce trebuie să știi despre site-urile cu care colaborăm, modul în care acestea funcționează, precum și termenii pe care-i vei întâlni cel mai des.
În funcție de tine și de personalitatea ta, te vom îndruma astfel încât să ai o atitudine cât mai irezistibilă și să stârnești interesul unui număr mare de admiratori!

Te vom învăța cum să fii sigură că imaginea ta este cea mai bună! Pornind de la vestimentație și postură, până la machiar și coafură. Fiecare detaliu este important și influențeză succesul pe care îl vei avea. De asemenea, noi investim în tine și în dezvoltarea ta, așa că îți asigurăm cursuri de limba engleză pentru a putea aborda orice subiect de discuție.

model-fericit

Câștiguri de 3 ori mai mari

În Live Studio Training Agency ai șansa de a câștiga cel puțin 3 ori mai mult decât lucrând pe un singur site. Suntem foarte bine pregătiți pentru a te sprijini în optimizarea eficienței tale ca model videochat, pe cele mai bune platforme ale momentului.

De ce? Pentru că avem tehnologia necesară care îți permite să fii online pe mai multe siteuri simultan. Imaginează-ți că, lucrând pe 3 site-uri, poți câștiga de 3 ori mai mult. Trainerii studio-ului nostru au experiență în sistemul de lucru multi site și te vor ajuta să poți ține sub control activitatea simultană pe mai multe site-uri. Începutul este simplu, vom testa capacitățile tale în primele zile, ulterior luând cea mai bună decizie asupra programului de training pe care îl vom urma.

suport-tehnic

Suport tehnic HD si VR

Pentru a-ți putea realiza obiectivele pe care ți le-ai propus, noi am pregătit deja toată aparatura de care ai nevoie pentru ca tu să strălucești, într-o locație luxoasă! Nu credem că este relevat de menționat numele fiecărei camere, microfon sau computer High-Tech pe care le deținem, dar te asigurăm că nu te vei confrunta cu probleme nici din acest punct de vedere. Mai mult, pentru orice situație legată de aparatură, vei beneficia de suportul unui membru din echipa tehnică ce se va asigura că întregul echipament funcționează în parametri opimi.

Fie că vrei să lucrezi la calitate HD sau în tehnologie VR, noi deținem cele mai noi și complete echipamente de streaming pentru anul 2021, întreținute impecabil, alături de multiple conexiuni de internet.

Studioul nostru

Echipa cu pasiune pentru performanță

Sigur ai întâlnit pe Google, Facebook, Instagram sau Twitter hashtag-ul #PasiunePentruPerformanță. Noi suntem, Live Studio! Experiența acumulată ne-a ajutat să facem cele mai bune alegeri și alături de întreaga echipă de modele, am reușit să schimbăm „regulile jocului” în acest domeniu dar și să ridicăm ștacheta la cel mai înalt nivel de performanță și calitate.
Așa a devenit Live Studio Training Agency locul unde visurile se transformă în realitate!

20181030_075351435_iOS
DSC_0747
20181112_231533631_iOS

Hai să discutăm!

Colegele noastre HR sunt disponibile în locații de Luni până Duminică, între orele 8:00 și 22:00, iar OnLine, pe Chat, Skype și Whatsapp aproape Non-Stop. Te așteptăm la noi, în vizită la o cafea să povestim planuri de viitor.