fbpx

Angajam modele videochat

Cu peste 11 ani experiență în angajări videochat, am cunoscut o evoluție constantă de-a lungul timpului și am adunat în același loc cei mai buni profesioniști din acest domeniu. În prezent, ne dorim să extindem echipa și să oferim celor mai bune persoane șansa către o carieră de succes. Training, suport, sprijin și susținere către o carieră de succes. Într-o zi ne vei mulțumi și tu!

angajari modele videochat

CE VEI FACE?

Dacă te-ai întrebat ce vei face mai exact, răspunsul este destul de simplu: vei interacționa cu vizitatorii virtuali ai site-urilor de videochat. Se pune accent pe comunicarea și pe construirea unei relații de prietenie cu persoanele cu care vei interacționa. În mai puține cuvinte, vei fi un „influencer” al unui grup numeros de vizitatori, fiind tot timpul în centrul atenției. Te vei bucura zi de zi de complimente și admirație, simțindu-te astfel ca o adevărată vedetă.
Partea cea mai bună abia acum urmează: cu cât mai multe complimente, cu atât mai mulți bani. Suntem convinși că măcar o dată ți-ai spus că dacă ai primi câte un bănuț pentru fiecare compliment, ai fi milionară. În acest caz nu este vorba de doar un bănuț, ci de mai mulți, așa că vei ajunge milionară într-un timp mult mai scurt. În altă ordine de idei, tu ce ai face cu 2000 de lei pe zi?

angajari videochat
live-studio-videochat-bucurestimodel de videochat

DE CE AI NEVOIE?

CE ÎȚI OFERIM?

live-studio-videochat-bucurestiapreciere

Live Studio în presa

Alege calea succesului!

20181030_075351435_iOS
DSC_0747
20181112_231533631_iOS

Hai să discutăm!

Stefan cel Mare, Piata Muncii, Titan, Berceni, Militari, Regie, Crangasi, Victoriei, Unirii, Tineretului, Splaiul Independentei, Vitan, Timpuri Noi, Pantelimon, Colentina.