fbpx

Studio Videochat Bucuresti

Cel mai bun studio de videochat

În familia Live Studio te primim cu bratele deschise si vei porni la drum cu un comision de 75%, indiferent de castiguri pentru ca tu sa uiti de grija banilor.
Noi, intre timp, vom lucra la atitudinea ta online si vom obtine promovare suplimentara pentru profilul tau de model.

studio videochat

De ce Live Studio Videochat? Pentru ca...

Model de Videochat = Independența financiară

Live Studio iți oferă șansă de a deveni independanta financiar!
Daca si tu te intrebi "CÂT DE MULȚI BANI POT CĂȘTIGA CĂ ȘI MODEL DE VIDEOCHAT ÎNTR-UN STUDIO VIDEOCHAT PROFESIONIST?", ei bine raspunsul te va surpide placut: Un model incepator genereaza in jurul a 3.000 $ lunar, un model mediu in jurul a 8.000 $ lunar, iar un model avansat, cu experienta, peste 20.000 $ lunar.
Nu oricine își poate permite ca la puțin peste 20 de ani să dețină o casa confortabila precum și o mașină noua. Tu poți face asta însă! Dacă alegi un studio videochat cu traineri dedicați, ce vor fi mereu alături de tine cu cele mai practice sfaturi pentru că tu să fii un model de TOP 🥇!

❤️ Only sky is the limit! ❤️

CE SPUN MODELELE LIVE STUDIO?

Aniela-model-live-studio

Aniela de 3 ani model Live Studio

De când lucrez ca model de videochat pot să-mi permit orice. Dacă mai înainte doar visam la mașină, la propriul meu apartament și la haine și pantofi de calitate, acum le am pe toate.

În România salariile nu sunt prea mari, de aceea am ales să lucrez în alt domeniu. Un domeniu care să-mi permită să mă dezvolt și să câștig și sume însemnate de bani. Videochatul îmi oferă un salariu mai mult decât mulțumitor, videochatul îmi oferă un salariu motivant și mă face să fiu mândră de mine că am luat decizia asta!

Le sfătuiesc pe toate tinerele dornice de un salariu mare să aleagă Live Studio!

live-studio-videochat-bucurestiFlavia model live studio scaled

Flavia de 5 ani model Live Studio

Recomand Live Studio din tot sufletul! Nu numai că este un loc drag unde toți suntem ca o familie, dar și condițiile de care avem parte sunt excepționale.

Tehnologie de ultimă generație cât și personal specializat să ne ofere ajutor în cazul în care ceva nu mai funcționează cum trebuie. Luxul și confortul sunt de nota 10, condițiile în care ne desfășurăm activitatea sunt ireproșabile, iar angajații de aici sunt oameni în care poți avea încredere.

Pentru toate tinerele care vor să încerce o carieră în acest domeniu, le recomand cu încredere Live Studio. Nu degeaba este printre cele mai bune studiouri de videochat din capitală! Își merită pe deplin această laudă!

Anda-model-live-studio

Anda de 1 an model Live Studio

Videochatul nu reprezintă pentru mine un simplu job care necesită să merg la serviciu zi de zi. Niciodată nu m-am simțit că merg la serviciu, mai ales într-un colectiv așa de plăcut.

Mi-e mai mare dragul să merg zilnic, să râd cu colegele și prietenele mele și să petrecem clipe frumoase. Aud la alți oameni cum că au joburi foarte stresante și vin acasă cu bătăi de cap și urăsc să meargă la muncă.

Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să simt așa ceva. Live Studio m-a făcut să-mi placă să merg la serviciu, m-a făcut să merg cu drag și să am rezultate pe măsură. Dacă faci un lucru ce-ți face plăcere, rezultatele nu vor întârzia să apară!

👇Aici vei lucra👇

Studio videochat cu pasiune pentru performanță

Sigur ai întâlnit pe Google, Facebook, Instagram sau Twitter hashtag-ul #PasiunePentruPerformanță. Noi suntem, Live Studio! Experiența acumulată ne-a ajutat să facem cele mai bune alegeri și alături de întreaga echipă de modele, am reușit să schimbăm „regulile jocului” în acest domeniu dar și să ridicăm ștacheta la cel mai înalt nivel de performanță și calitate.
Așa a devenit Live Studio Training Agency locul unde visurile se transformă în realitate!

20181030_075351435_iOS
DSC_0747
20181112_231533631_iOS
Studioul de videochat dedicat modelelor de succes

Cu Live Studio poți deveni și tu un star! Formăm modele de succes care sunt premiate în cadrul celor mai mari evenimente din lumea videochatului. Tu poți fi următorul nostru model de top.

Vei avea parte de suportul unei echipe de training a cărei obiectiv este acela de a fi alături de tine ori de câte ori ai nevoie de ajutorul său. Succesul este ușor de obținut atât timp cât ai parte de experiența și cunoștințele celor mai buni traineri din România!

Sigur îți dorești să faci parte din cea mai bună echipă și să fii mereu în topul celor mai valoroase modele de videochat. Alături de noi poți ajunge pe cele mai înalte culmi ale succesului mai rapid decât ai fi sperat.
model live studio videochat bucuresti

Studioul de videochat care lucrează pentru succesul tău

cat-castiga-un-model-live-studio-bucuresti
Alături de familia Live Studio îți vei îndeplini toate obiectivele, chiar și pe ce le mai mărețe dintre ele! Sume de peste 20.000$, sau chiar mai mult, pot fi câștigurile tale în fiecare lună. Tu poți înregistra următorul record în materie de câștiguri din videochat! Cât crezi că poți obține cel mai mult? Hai să aflăm împreună.

Echipa Live Studio lucrează pentru succesul tău. Îți dorești să îl obții? Pasiunea noastră este performanța, iar tu o poți cunoaște alături de noi. Poți fi parte din cea mai tare echipă iar succesul nu va întârzia să apară.

Te vei redescoperi pe tine, alături de noi, vei învăța să îți apreciezi abilitățile și valorile și nimeni nu va mai putea sta în calea ta către succes. Iar asta deoarece în spatele tău va fi cea mai bună echipă, formată din cei mai experimentați traineri din lumea videochatului, iar astfel eșecul reprezintă o piedică de care tu nu te vei lovi.
Devino parte din echipa studioului de videochat cu #PasiunePentruPerformanță    Hai să discutăm!

    Colegele noastre HR sunt disponibile în locații de Luni până Duminică, între orele 8:00 și 22:00, iar OnLine, pe Chat, Skype și Whatsapp aproape Non-Stop. Te așteptăm la noi, în vizită la o cafea să povestim planuri de viitor.