fbpx

Despre videochat

- CE ÎNSEAMNĂ VIDEOCHATUL? -

Oamenii au cunoscut mereu nevoia de socializare, iar odată cu avansul tehnologic și dezvoltarea mediului online, tot mai multe persoane își doresc să interacționeze în spațiul virtual. Această formă de comunicare, cu ajutorul unui computer conectat la internet și o cameră video performantă, se mai numește și videochat.

model de videochat

Domeniul videochat este, în prezent, unul dezvoltat la nivel internațional, prin intermediul căruia vei socializa cu persoane din diferite țări și vei putea aborda tot felul de teme de discuții.

Tot acest proces se desfășoară pe diverse site-uri de specialitate, iar în cadrul acestora persoanele interacționează în mod liber, dar contra unei sume de bani.

Câștigurile unui model de videochat depind foarte mult de calitatea imaginii pe care o transmite și de numărul de admiratori ce se bucură de o conversație cu ea.

Este important să înțelegi faptul că în videochat există două secțiuni:

live-studio-videochat-bucurestipremium
live-studio-videochat-bucurestifreemium

SECȚIUNEA NON-ADULT PREMIUM

Ești o fire mai introvertită, timidă și care își dorești să abordeze doar subiecte de discuții cu un caracter non-erotic? Atunci această secțiune a videochatului ți se potrivește. În general, această parte a videochatului este una în care vei discuta despre diverse teme din fashion, viață personală, politică precum și multe alte subiecte.

Secțiunea non-adult poate fi un important punct de plecare pentru tine dacă îți dorești să faci o carieră în videochat fiindcă vei învăța noțiunile de bază, te vei familiariza cu diverșii termeni și vei reuși să devii mai extrovertită.

De asemenea, în cadrul acestei categorii nu este necesară experiența, dar e nevoie să ai un nivel al limbii engleze mai avansat, să stăpânești arta conversației și mai ales să reușești să te faci plăcută.

despre videochat

SECȚIUNEA NON-ADULT FREEMIUM

Categoria non-adult Freemium a videochatului este cea în care se regăsesc câștigurile cele mai mari. Aceasta este una în care există o libertate mare de exprimare, se abordează foarte multe teme cu caracter divers, iar imaginația și creativitatea ating un nivel foarte ridicat.

Cu toate acestea, în orice moment vei putea să acționezi exact așa cum îți dorești. Vei putea selecta cu cine îți dorești să comunici, vei face doar ceea ce îți dorești cu adevărat, iar dacă vei stăpâni tehnicile de comunicare, vei putea împinge orice discuție către direcțiile care te interesează.

Principalele aspecte importante pentru această secțiune sunt cele ce țin de spontaneitate, interacțiune, inteligență și, implicit, o imagine cât mai îngrijită a modelului. Admiratorii își vor dori să cunoască o persoană deschisă, cu care să împărtășească momente și idei plăcute, iar într-un final să se relaxeze, să se simtă bine și să revină atunci când își doresc să retrăiască experiența.

Din acest motiv, videochatul non-adult Freemium este o zonă mult mai profesionistă, în care sunt foarte multe detalii importante de luat în seamă, dar și câștigurile sunt pe măsură. Practic, încasările unui model sunt direct proporționale cu talentul actoricesc.

Acestea sunt, pe scurt, cele mai importante aspecte pe care trebuie să le știi referitor la videochat. Este o activitate în care pasiunea se îmbină într-un mod cât mai armonios cu performanța, idee în jurul căreia s-a dezvoltat și Live Studio.

STUDIO VS ACASĂ

Probabil te întrebi care este diferența între activitatea de model videochat desfășurată într-un studio și cea practicată independent de acasă.

Ei bine, află că industria videochat a pornit cu o tehnologie sumară în 1998. La vremea respectivă orice computer și orice cameră web făceau cam același lucru în videochat. Nu existau diferențe foarte mari între configurații. De-a lungul timpului, tehnologia a evoluat foarte mult și cerințele de calitate din partea site-urilor de videochat au crescut foarte mult. Concurența a devenit din ce în ce mai mare și singura șansă pentru a face bani serioși în acest domeniu este să ai toate cunoștințele tehnice la zi și o echipă puternică care să lucreze alături de tine. Sunt multe detalii pe care modelele independente fie nu le pot completa singure, fie le ignoră complet din necunoștință de cauză. Modelele videochat din studiourile performante lucrează sub managementul unei echipe care este mereu informată, în trend cu cele mai noi tehnologii și soluții de promovare, care partic fac diferența dintre succes și eșec în cazul unui model fie el începător sau avansat.

De ce facem aceste comparații?  Este important ca modelele videochat să înceapă cu dreptul această activitate. Odată deschise niște conturi pe site-urile de videochat, nu vor mai putea fi redeschise ulterior, decât după o perioadă de timp de 3-6 luni, sau foarte greu doar de studiouri importante cu tratament preferențial. De altfel, un rating scăzut te va urmări oriunde, fie de acasă, fie de la alt studio. Astfel, îți vom prezenta avantajele unui model videochat care desfășoară activitatea din cadrul unui studio versus un model videochat care desfășoară activitatea de acasă.

VIDEOCHATUL ALĂTURI DE LIVE STUDIO ESTE DIFERIT!

Și chiar așa, de ce ar fi diferit? În primul rând, ne deosebim de ceilalți prin respectul acordat modelelor cu care colaborăm. Alături de Live Studio ai parte de trainer, știi, acea fată drăguță care te ajută cu conversațiile atunci când rămâi fără idei, cu ținutele când vrei să îți împrospătezi imaginea, cu idei și mesaje către vizitatorii virtuali și chiar cu un sfat atunci când nu știi ce cadou să îi iei lui iubi. Alături de Live Studio ai siguranța că îți primești banii până la ultimul LEU chiar și atunci când nu vei mai fi model alături de noi. Nu există „dacă nu vii nu mai primești banii”, cel puțin nu la noi. Alături de Live Studio ai parte de o echipă simpatică și performantă care este la zi cu toate strategiile de promovare și câștig. Siteurile ne împărtășesc cele mai recente informații, iar noi le structurăm și le folosim optim, pentru ca tu să îți poți canaliza energia asupra activității tale. Nu mai pierzi timpul cu învățatul regulilor de lucru, ale strategiilor de promovare, ale siteurilor din domeniu, ale tehnicilor de acces sau cu vânzările online și offline. Noi facem totul, îmrepună cu tine, cot la cot.

De ce să dau 50% la studio, când pot lua 100% de acasă? Aici discuția este simplă și, dacă o privești ca și pe o afacere, este benefică pentru ambele părți. De multe ori, „100% de casă” înseamnă „10% din studio”. Adică tu, dacă ai lucra de acasă, probabil după prima lună sau două, ai renunța, dezamăgită, pentru că încercarea ta în videochat nu ți-a adus mai mult de 500 de Dolari, și ăia chinuiți, pentru că băncile nu acceptă plăți de la siteuri de videochat iar statul, mai nou, e cu ochii în patru pe orice bănuț vine în contul tău, din afara țării. Și 500 dolari, ăștia nu sunt bani, și te trezești că te mai găsește online și vecinul ăla curios care îți zice pe nume și te întreabă de când faci chat. Off... Poți fi sigură că de fapt greșeala este că începi cu stângul, fără a analiza suficient avantajele și dezavantajele. Începi cariera de model de una singură, în camera ta, cu un laptop sau computer, pentru că ți-a zis ție „un prieten care știe o fată care face”, cum că ar fi bun și merge, cu părinții, sora sau fratele curioși pe la uși. Intri online când poți și cum poți, frustrată că nu ai chef azi și tu trebuie să stai online, plictisită, cu orele, așteptând să faci banii „ăia mulți” de care ai auzit prin reclame. Complicat, dar real. În schimb, studioul îți oferă tot confortul necesar, tehnica și curățenia impecabilă, intimitatea și discreția asigurate și pe lângă acesta îți oferă și o echipă care te ascultă și care lucrează împreună cu tine, la dezvoltrea ta. Și unde mai pui că în studio vei întâlni cel puțin o mână de fete, care au același job ca și tine, cu care poți discuta liberă orice îți trece prin gând, cu care te poți împrieteni și râde în pauze.

Acum fără glumă, banii aceia mulți de care ai auzit, fetele cu Range Rover, casă din banii lor, Mercedes și vacanțe cu #MyDubai, nu sunt ai modelelor care fac videochat singurele. Toade modelele care reușesc în acest job sunt partenere de succes într-un studio performant, un studio care completează munca lor cu cunoștințe, consiliere, creativitate, eforturi și sacrificii. Un studio precum Live Studio.

timp liber model

Te angajezi fără C.V.

Chiar dacă unele studiouri precum Live Studio se află în sedii moderne, clădiri de birouri, asta nu înseamnă că videochatul este un job precum în corporație! Videochatul este un job cu o dinamică specială, în care originalitatea și creativitatea domină evoluția modelului. Un job corporatist te plafonează, pe când altele precum videochatul te ajută să te dezvolți.

Ai 18 ani și 0 experiență? Fix asta îți trebuie. Dorința de a construi și de a evolua. Iar videochatul îți poate îndeplini aceste dorințe mai rapid ca orice alt job.

Cunoști limba Engleză nivel începător? Ești tânără și visezi să ajungi independentă în această viață? Renunță la actualul loc de muncă sau încearcă videochatul! Ce poate fi mai simplu decât să faci o activitate de call-center? Discuți cu o grămadă de persoane online, legi prietenii virtuale, asculți, ești ascultată și descoperi în fiecare zi ceva nou despre fiecare colțișor al lumii.

live-studio-videochat-bucuresti

Ai timp pentru tine

Videochatul este un job foarte flexibil, dacă este făcut cum trebuie. Ai multiple posibilități de conectare, dar și multiple posibilități orare de a rămâne cu suficient timp liber, exact pentru atunci când ai nevoie mai mare de el. Spre exemplu, modelele care colaborează cu Live Studio au înțelegeri particulare cu siteurile de videochat și se pot conecta online din studio, de la piscină, din mall, din mașina personală, de la terasă sau de oriunde îți trece prin minte.

Asta înseamnă flexibilitatea, dar precum în orice alt job, ca să obții rezultate, trebuie să și muncești suficient de mult. Avantajul tău, în Live Studio, este că ai în spatele tău o echipă care de multe ori aduce cel puțin la fel de multe avantaje activității tale, ca și cum ai fi un super-tu, mereu prezentă și atentă la fiecare conversație cu fiecare vizitator online. Așa ajungi să fii realaxată, să nu simți presiunea unui job și să ai suficient timp pentru distracție, familie, prieteni, coafor, shopiing sau vacanțe.

dezvoltare sociala

Te dezvolți social

De cele mai multe ori, fetele pe care le-am întâlnit și au început o carieră în videochat s-au transformat în bine, în cea mai bună versiune a lor. Tu ai această șansă, pentru că ne-ai întâlnit pe noi, studioul cu Pasiune Pentru Performanță. Lucrând în videochat, vei deveni mai sigură pe tine, mai abilă în conversații, cunoștințele tale de limba Engleză și nu numai se vor dezvolta. Vei reuși să devii mai pricepută în managementul timpului dar și în a conduce o conversație interminabilă.

Astfel, dacă suferi de timiditate sau din contră, ești o persoană prea îndrăzneață, vei învăța să te adaptezi tuturor situațiilor, pentru că îți vei face foarte mulți prieteni virtuali cu care vei discuta, care te vor asculta și te vor învăța să îi asculți. Vei dobândi tainele seducției și vei putea domina discuțiile cu bărbații. Să nu îți mai zic și că banii te vor ajuta să te transformi într-o divă, deschizându-ți ușa către îmbunătățiri estetice, shopping de lux, o imagine socială impecabilă și îți vor susține și educația.

Premiile Live Studio

live-studio-videochat-bucuresti20210526 104758

PARTENERIATE DE SUCCES

Ne bucurăm de o recunoaștere internațională de excepție, precum și de aprecierea marilor companii și platforme de videochat.
Live Studio apreciază susținerea primită din partea marilor parteneri de pe piață, precum Stripchat, Jasmin, Cams, Streamate și Chaturbate.
Ca model partener alături de Live Studio Training Agency vei beneficia și tu de atenția acestora și asta contează enorm, încă de la început de drum.

live-studio-videochat-bucurestiClipboard03
live-studio-videochat-bucurestiClipboard01
live-studio-videochat-bucurestiClipboard04

Hai să discutăm!

Colegele noastre HR sunt disponibile în locații de Luni până Duminică, între orele 8:00 și 22:00, iar OnLine, pe Chat, Skype și Whatsapp aproape Non-Stop. Te așteptăm la noi, în vizită la o cafea să povestim planuri de viitor.