fbpx

Avantaje Live Studio

- CE ÎȚI OFERĂ LIVE STUDIO? -

Ca model videochat, colaborarea ta cu Live Studio Training Agency te va purta într-o lume fascinantă, în care vei regăsi nenumărate avantaje și beneficii, ce te vor face să te simți ca o adevărată zeiță. Pentru că nouă ne pasă!

live-studio-videochat-bucurestimodel videochat live studio

Promisiunea Live Studio

❤️ ÎNCREDERE ȘI SUSȚINERE. Fie că ești model online cu experiență sau nu, fie că ești înaltă sau scundă, blondă sau brunetă, studentă sau corporatistă, noi, în Live Studio, îți vom oferi tot sprijinul nostru, te vom trata ca pe oricare altă colegă a noastră și te vom primi cu gânduri bune în colectivul nostru ales „pe sprânceană”.

❤️ LEGALITATE ȘI CORECTITUDINE.Poate azi nu îți pasă, dar într-o zi va conta. Va conta să fi avut un venit legal, să îți fi fost plătite corect taxele și mai ales să fi încasat banii într-un mod transparent. Și fără „ajustări, amenzi, penalizări, rr-uri” sau alte metode a-ți se lua din banii tăi. Începe să scrii un viitor corect chiar de azi.

❤️ DISCREȚIE ȘI CONFIDENȚIALITATE. Deși nouă nu ne pasă ce zice gura lumii, avem grijă ca identitatea ta să fie 100% protejată. Toate datele tale sunt păstrate în siguranță, pe toată perioada colaborării, iar accesul vizitatorilor virtuali din România la conturile tale online este blocat 100%.

❤️ CEL MAI MARE COMISION LEGAL. Da, chiar asta vei primi alături de Live Studio Training Agency. Un comision generos care va ajunge la 75% din încasările tale. Bineînțeles, comisionul standard este de 50% în orice alt studio, dar noi îți oferim șansa de a primi mult mai mult!

❤️ CONFORT ȘI SIGURANȚĂ. Pentru că ne place să construim pe termen lung, îți oferim garanția plății încasărilor tale mereu la timp, dar și confortul unei locații în vile centrale, cu camere individuale, dotate cu vestiar personal, aer condiționat, plus servicii de întreținere și curățenie ireproșabile.

❤️ TOATE BENEFICIILE UNUI SUPER STUDIO. Și reperul este calitatea Live Studio. De la ședințe foto-video în studioul foto propriu, special amenajat, spații de relaxare pentru pauzele cu noile tale colege, locații mari, centrale, lângă stațiile de metrou, acces securizat în locații, make-up și training, până la cursuri de limba engleză, noi reprezentăm pachetul complet.

Bonusuri Live Studio

❤️ BONUS BUN-VENIT. Pentru că toți suntem noi, cândva, într-o echipă, vrem ca integrarea ta să fie cât mai armonioasă. Printre altele, primești un venit garantat între 5000 și 15000 LEI, ca să nu suferi după fostul job sau după banii de la mami, până te pui pe picioare. Tu trebuie doar să fii serioasă și să îți dorești succesul în videochat.

❤️ BONUS TOPUL LUNII. În fiecare lună se plătesc bonusuri totale în valoare de aproape 20000 Dolari. Fiecare model online al Live Studio primește un extra comision progresiv în funcție de vânzările generate. Acesta poate ajunge până la 16% Bonus și poate însemna 10000 Dolari în plus, peste comisionul de 50%. Chiar este wow!

❤️ BONUS TURE LUCRATE. Rezultatele nu vin fără implicare și muncă, iar scopul nostru este reprezentat de rezultatele tale. Cu cât lucrezi mai multe ture și ore, cu atât performanțele tale financiare vor crește. De aceea te încurajăm să ajungi în top cu un extra comision de până la 6%, Bonus care îți va spori încasările.

❤️ BONUS TURE WEEKEND. De fel Weekendul este o perioadă foarte bună pentru a genera încasări, cel puțin pe platformele Live Studio. De aceea, modelele care colaborează cu Live Studio Training Agency primesc un Bonus de 100 Dolari pentru weekendurile în care sunt prezente. Time is money, right?

❤️ BONUS RECOMANDARE. Sigur ai o prietenă drăguță și dornică să exceleze într-un job bănos, la fel ca și tine. Dacă ne-o vei prezenta și vom colabora cu ea îți vom recompensa efortul cu un Bonus de 500 Dolari. Este minunat, nu-i așa? Este o metodă foarte ușoară de a-ți rotunji veniturile, așa că, ce mai aștepți?

❤️ BONUS FIDELITATE. Chiar începând cu prima ta aniversare în cadrul Live Studio Training Agency vei primi un Bonus-cadou din partea noastră, iar odată ce perioada în care ne vei fi aproape crește, bonusul respectiv va fi pe măsura fidelității tale! Și stai să vezi ce facem de Crăciun sau orice altă sărbătoare importantă. Cu siguranță vei fi super încântată.

trainer videochat bucuresti

Training personalizat

trainer videochat

Ne dorim să venim în sprijinul tău și să-ți oferim toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a deveni un adevărat model de succes. Chiar dacă ai mai lcurat în acest domeniu sau nu, vei învăța lucruri noi și îți vom împărtăși secretele succesului. Tu trebuie să aduci doar cheful de muncă și dorința de a reuși într-un super job.

Contract de muncă legal

live-studio-videochat-bucuresticontract de munca legal

Live Studio s-a clădit pe baza unui principiu care nu este încălcat niciodată: să dea dovadă de seriozitate și profesionalism, iar totul să se desfășoare legal! Acesta este motivul pentru care orice model beneficiază de contract legal, asigurare de sănătate, plan de pensii, respectiv concedii.

live-studio-videochat-bucuresticontract de munca legal
sedinte foto

Ședințe foto și video profesionale

sedinte foto

Beneficiem de un spațiu special destinat ședințelor foto și video profesionale, astfel încât să îți oferim o super imagine care, de altfel, este mai mult decât necesară în cariera ta ca model de videochat. Content fresh oricând, la doar un etaj distanță.

Plăți corecte și mereu la timp

live-studio-videochat-bucurestiplati corecte

Este important să ai certitudinea unui venit sigur și pe măsura muncii tale. Dacă vei colabora cu Live Studio, atunci te vei bucura de plăți corecte și mereu la timp. Apreciem munca modelelor noastre și înțelegem cât de mult contează o plată corectă, primită la timp.

live-studio-videochat-bucurestiplati corecte
model

Program flexibil

model

Astfel am dezvoltat programul de 6 ore online, pentru tine, cea care ai viața „ocupată”, dar și programul de 9 ore online pentru tine, cea care îți dorești să atingi cerul și locul 1 al topurilor de încasări. Toată lumea este mulțumită și lucrează în ritmul său.

Colectiv exclusiv feminin

colectiv

În echipa Live Studio vei întâlni un colectiv tânăr, ambițios, care te va întâmpina cu foarte multă căldură și bucurie. Mai mult decât atât, colectivul nostru este exclusiv feminin, astfel încât vei avea parte de un confort și un nivel de intimitate ridicat.

colectiv
live-studio-videochat-bucurestisuport tehnic

Suport tehnic 24/7

live-studio-videochat-bucurestisuport tehnic

Având în vedere că aparatura folosită este una de ultimă generație și deosebit de performantă, este important ca aceasta să funcționeze în cei mai buni parametri. Așadar, ca model videochat, vei beneficia de suport tehnic în orice moment.

Confidențialitate

confidentialitate

Punem preț pe intimitatea modelelor noastre, precum și a admiratorilor cu care acestea interacționează. De acest aspect vei beneficia și tu pe deplin. Ne dorim să vii cu încredere la muncă, să fii degajată și să ai toată libertatea și liniștea pe care ți-o dorești.

confidentialitate

Hai să discutăm!

Colegele noastre HR sunt disponibile în locații de Luni până Duminică, între orele 8:00 și 22:00, iar OnLine, pe Chat, Skype și Whatsapp aproape Non-Stop. Te așteptăm la noi, în vizită la o cafea să povestim planuri de viitor.