fbpx

Cele mai potrivite joburi pentru femei pentru anul 2017

Cele mai potrivite joburi pentru femei pentru anul 2017

Spre deosebire de alte vremuri in care femeile nu erau la fel de bine integrate pe piata muncii, prezentul ofera numeroase oportunitati pentru acestea. In cele ce urmeaza iti voi prezenta care sunt cele mai dorite si in acelasi timp potrivite joburi pentru femei in anul 2017.

farmacista1.Farmacista

Cu siguranta fiecare persoana a ajuns cel putin o data intr-o farmacie. Probabil ai observat ca de cele mai multe ori acolo vei gasi o femeie care va lucra, fiind unul dintre cele mai cautate joburi de catre acestea, mai ales datorita faptului ca acestea interactioneaza foarte usor si sunt dornice sa ofere sfaturi.

Pentru a fi farmacista ai nevoie de studii de specialitate, fie de o scoala postliceala sanitara, daca iti doresti sa fii asistenta sau sa urmezi cursurile Facultatii de Farmacie.

2.StewardesaStewardesa

Nu cred ca este femeie care sa nu-si fi imaginat macar o data cum e sa fie stewardesa, sa lucreze la mii de metri inaltime si sa calatoreasca prin toata lumea. Acest job este cu siguranta unul dintre cele mai dorite de catre frumoasele reprezentate ale sexului feminin.

Sunt numeroase cursuri organizate de catre companiile aeriene pentru a te putea inscrie si tu in 2017.

Consilier vanzari3.Consilier vanzari

Fiind foarte comunicative si orientate catre socializare, jobul ca si consilier de vanzari este unul dintre cele mai potrivite pentru femei. Pentru acesta se califica in special cele care au studii in domeniul marketing.

 

 

4.Model de videochatModel de videochat

Acesta este unul dintre cele mai populare si cautate joburi pentru femei. Recunoscut pentru castigurile uriase pe care le ofera, acest job este potrivit pentru orice femeie care isi dorește o cariera de succes si care iubeste sa socializeze. Important de stiut este faptul ca un model de videochat nu are nevoie de experienta, insa trebuie sa se perfectioneze in mod constant.

5Management resurse umane.Management resurse umane

Cu rol deosebit in organizarea si functionarea corecta a unei companii, resursele umane este un domeniu foarte potrivit pentru femeile care au si cunostinte de HR (Human Resources).

 

 

6.MaseuzaMaseuza

Ce poate fi mai placut decat atingerea fina si in acelasi timp patrunzatoare a unei maseuze? Foarte multe tinere se orienteaza spre o astfel de meserie, iar cea mai buna forma de specializare este Facultatea de Kinetoterapie.

 

femeie-care-lucreaza-in-cercetare7.Cercetare

Curiozitatea si perseverenta de a gasi raspunsurile sunt doua aspecte ce caracterizeaza mai toate femeile. Sunt cunoscut cu un job specific? Ce ati spune de domeniul cercetarilor? O cariera in cercetare poate fi una cu adevarat de succes pentru o femeie.

 

8.TerapeutTerapeuta

Alaturi de masaj, terapia ofera si ea numeroase oportunitati pentru femei, fiind potrivite acestui job datorita personalitatii lor empatice, necesara acestui domeniu.

 

Asistenta social9.Asistent social

Nevoia de a ajuta este una indispensabila societatii in care traim si care este mai mult decat potrivita pentru femei, astfel ca asistenta sociala este mereu la cautare. Pentru a putea lucra in acest domeniu trebuie sa urmezi cursurile unui program de specializare in Asistenta Sociala.

Make-Up Artist10.Make-Up Artist

Nu in ultimul rand, mereu va fi nevoie de o persoana care stie sa machieze si sa ofere cel mai bun look pentru anumite evenimente speciale. In acest sens, ce poate fi mai potrivita decat o femeie care sa se ocupe de asa ceva?

Acestea sunt, asadar, o lista scurta din randul celor mai potrivite joburi dedicate femeilor in anul 2017.

Te invitam sa citesti si articolul in care vorbim despre cele mai căutate joburi pentru femei în 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗