fbpx

Cele mai căutate joburi pentru femei în 2018

Cele mai căutate joburi pentru femei în 2018

Odată cu trecerea timpului și emanciparea femeilor, acestea au început să aibă din ce în ce mai multe drepturi. Dacă înainte scopul femeii era doar să stea acasă și să aibă grijă de gospodărie și de copii, mai nou există femei care câștigă chiar mai mult decât soții lor. Și poate acest lucru pare „scandalos” pentru unii bărbați, nu e nimic rău sau greșit în asta. Există foarte multe joburi bine plătite pentru femei, joburi care le fac să devină independente pe plan financiar și să nu aibă nevoie nicidecum de sprijinul bărbaților.

 

Care vor fi cele mai căutate joburi pentru femei în 2018

În 2018 studiile arată că vor fi foarte căutate joburile ce țin de design.

femeie arhitect

Fie că ne referim la design de interior sau chiar design grafic. Se știe că femeile au un simț estetic mult mai dezvoltat ca al bărbaților, de aceea o mare parte din persoanele care lucrează în web deisgn sau graphic design sunt femei. Acest job presupune o oarecare înclinație spre artele plastice, dar și multă creativitate imaginație și răbdare. În ceea ce privește designul de interior, am putea spune că acesta este una dintre ocupațiile la care multe femei râvnesc. Beneficiile financiare sunt și mari, și pare a fi o meserie plăcută și atrăgătoare. Pentru a ajunge să lucrezi în acest domeniu, trebuie să termini o facultate în arhitectură.

Cele mai cautate joburi in sectorul medical

asistenta

Totodată, foarte multe femei aleg să se facă asistente medicale. Cu toate că sistemul medical nu este prea bine cotat în România iar salariile sunt cu mult sub media celor europene, femeile par să aibă o înclinație mai mare spre acest domeniu, spre deosebire de bărbați. Acest serviciu le oferă și o oarecare demnitate doamnelor, un salariu acceptabil și nu pare a fi ceva atât de greu.

Femeile sunt și cei mai buni antrenori de fitness.

antrenoare fitness

Dacă îți place foarte mult sportul și găsești o pasiune din a-i ajuta pe ceilalți și a le da sfaturi despre cum să trăiască sănătos, atunci aceasta este meseria visurilor tale.  Nu este ușor însă, mai întâi trebuie să ajungi tu la o condiție fizică de invidiat pentru ca să-ți motivezi clientele, apoi trebuie să înveți să te comporți cu ele și să le faci să le placă sportul!

Joburi pentru femeile moderne

model videochat Ema

Dacă însă vrei ca beneficiile financiare să nu fie mari, ci foarte mari, atunci probabil ar trebui să alegi o carieră ca model de videochat.  Acest job nu numai că îți va permite să-ți îndeplinești toate visele, dar te va și ajuta să te descoperi. Suntem un studio de videochat select din capitală si ne mândrim cu luxul, cu tehnologia avansată și nu în ultimul rând cu o echipă de excepție. Daca iti doresti sa te simti bine in fiecare zi la job, trebuie să faci parte dintr-un colectiv plăcut și care să te susțină. Echipa Live Studio nu numai că e te sprijină în tot ce faci, dar îți și oferă cursuri și traininguri gratuite care să te ajute să te dezvolți și să-ți rotunjești și mai mult veniturile. Aici experiența nu contează, ci doar dorința și perseverența!

Te invit sa citesti si care au fost cele mai bune joburi pentru femei pentru anul 2017!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗