fbpx

Experiența mea ca model de videochat

Experiența mea ca model de videochat

Numele meu este Raluca și sunt model de videochat de 3 ani. Nu, nu mi-e frică să recunosc asta pentru că ceea ce fac eu este legal și este o meserie ca oricare alta. Nu o să vă povestesc acum despre beneficiile financiare pe care le are această meserie pentru că probabil știți deja. Peste tot se pune accentul pe bani. Când vine voarba de jobul ăsta toată lumea insistă pe faptul că se primesc mulți bani.

Nu o să fiu nici eu ipocrită și o să recunosc că principalul motiv pentru care am ales să mă fac model de videochat erau banii. Eram tânără, studentă și abia abia mă mențineam pe linia de plutire cu un job care, după ce că nu îmi oferea mare lucru pe plan financiar, nu mă ajuta să mă dezvolt în niciun fel. Și acum probabil o să spuneți ironic Cu ce mă ajută videochatul?. Și eu o să vă răspund că da! Videochatul chiar m-a ajutat să mă dezvolt eu, ca om, să mă cunosc mai bine și să prind mai multă încredere în mine.

Raluca-model-videochat-Live-Studio-BucurestiDe când mă știu am fost complexată de cum arătam. Formele mele „mult prea accentuate” cum spuneau colegele mă făceau să mă ascund în haine mari, largi și să îmi pierd încrederea în mine foarte mult. Mă pierdeam foarte ușor când era vorba să vorbesc în fața unui public, pentru că aveam impresia că toată lumea se uită la mine și mă analizează din cap și până în picioare, mă critică și mă judecă.

Am fost la Agentia de Training Live Studio la interviu din pură curiozitate la început. Pur și simplu am avut un moment în care mi-am zis „Vreau să încerc asta” fără să am vreun motiv anume. Cred că probabil ceea ce căutam era ceva care să îmi sporească încrederea în mine, ceva care să îmi demonstreze că nu sunt atât de neatrăgătoare precum îmi dădeau de înțeles colegele mele.

Am fost mai mult decât surprinsă să aflu că am fost acceptată. Însă ideea primei zile de lucru mă speria groaznic de tare. Țin minte și acum cât de tare tremuram, dar cum personalul de acolo m-a sprijinit și mi-a spus să renunț la emoții că sunt o fată frumoasă și isteață și nu are de ce să-mi fie frică.

Când am văzut că munca mea începe să fie apreciată, a început să-mi crească și stima de sine. Mi-am dat seama că ce-mi spuneam colegele o făceau din răutate, mi-am dat seama că eu chiar sunt o fată frumoasă și atrăgătoare.

Acum, după 3 ani în care am lucrat ca model de videochat, pot spune că m-am schimbat complet. Mă îmbrac diferit, am învățat să-mi scot în evidență calitățile, am învățat să pășesc cu încredere, cu capul sus și să cred în mine.

Sunt diferită. Sunt o altă Raluca. Sunt o Raluca mai încrezătoare, mai feminină, mai senzuală, mai inteligentă, mai curajoasă. Și pentru toate aste mulțumesc Live Studio Training Agency  că m-a ajutat să mă descopăr. M-a ajutat să-mi dau seama cine sunt eu defapt, m-a ajutat să fiu cea mai bună variantă a mea!