Cum decurge o zi a unui model videochat in cadrul LiveStudio

Cum decurge o zi a unui model videochat in cadrul LiveStudio

In functie de experienta in domeniul videochat, modelul care alege sa colaboreze cu unul dintre studiourile noastre din Bucuresti este informat despre videochat si despre ce inseamna de fapt lucrul in cadrul LiveStudio, cum devii model livestudio in topul celor mai bine platite site-uri si bineinteles ce avantaje videochat ai daca alegi sa colaborezi cu noi.

Modelul colaborator cu LiveStudio are un program videochat de 8 ore/zi timp de 5 zile/saptamana pe care si-l organizeaza dupa bunul plac. Programul este structurat in 3 ture si anume : Tura 1 care incepe la ora 06:00 si se termina la ora 14:00, Tura – 2 de la ora 14:00 la ora 22:00 si Tura 3 – de la 22:00 la 06:00.

Inca din prima zi, modelul videochat este intampinat de unu dintre trainerii nostrii personali care ii va sta alaturi in fiecare zi, pe orice tura de lucru va sta online pe site-urile colaboratoare cu LiveStudio. Trainerul ii va explica toate lucrurile necesare pentru a intelege toate aspectele legate de job –ul videochat si bineinteles daca modelul este incepator, regulamentul fiecarui site in parte. Dupa acest proces, modelul intra intr-o sedinta de makeup profesionala urmata de o sedinta foto pentru a inainta procesul de completare a profilelor de pe site-urile pe care modelul o sa intre online.

In fiecare zi de lucru, modelul videochat este intampinat de makeup artistul din studiourile noastre si de hairstylistul care o pregateste pentru aparitia in sesiunile online. Trainerul si modelul vor tine o legatura foare stransa vis-a-vis de aparitia, limbajul si atitudinea din camera de lucru.

Dupa acest training personalizat, modelul alaturi de trainerul personal vor stabili noile obiective pentru ziua de lucru urmatoare. Mai multe detalii le puteti gasi pe pagina noastra de testimoniale unde modelele colaboratoare cu LiveStudio ne-au spus in cateva cuvinte ce inseamna pentru ele munca in studiourile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗