fbpx

Modelele LiveStudio învață limba engleză complet gratuit

Modelele LiveStudio învață limba engleză complet gratuit

Nu de puține ori am afirmat pe blogul LiveStudio faptul că pentru noi este foarte importantă dezvoltarea personală a modelelor cu care colaborăm. Este importantă deoarece știm că doar evoluând ele pot câștiga mai mulți bani și se vor descurca foarte bine chiar și atunci când într-o bună zi vor decide că a sosit timpul să-și încheie cariera de model de videochat.

De aceea depunem toate eforturile care țin de noi pentru a le oferi condițiile necesare unei dezvoltări continue. Starea de spirit a modelelor LiveStudio contează și trebuie să fie mereu bună. Iar modelele care se implică și arată că-și doresc să se auto-depășească sunt ajutate să obțină ceea ce și-au propus.

Le oferim zile libere dar și bani de buzunar atunci când decid să plece într-o scurtă vacanță peste hotare. Colaborarea noastră cu modelele LiveStudio trebuie să fie armonioasă iar o relație de prietenie bazată pe respect și încredere este, de asemenea, necesară. Și credem că am reușit asta cu fiecare model care a călcat pragul studioului nostru.

În colectivul LiveStudio există modele cu care colaborăm încă de când ne-am deschis studio-ul. Asta ne arată că suntem un studio care a câștigat încrederea modelelor cu care colaborează dar și faptul că ele se simt confortabil alături de noi. Iar asta ne bucură nespus!

Dorești să înveți o limbă străină? Vino la studioul nostru!

În zilele actuale este obligatoriu să cunoști cel puțin o limbă de circulație internațională. De exemplu, engleza este considerată un must-have aproape pentru fiecare job de pe piața muncii. La fel de importantă este și în videochat, deoarece majoritatea membrilor platformelor de videochat vorbesc engleză.

Din acest motiv, ne-am decis să oferim posibilitatea modelelor noastre să învețe una sau mai multe limbi străine. Nu trebuie decât să arate că își doresc să își extindă cunoștințele, iar noi vom suporta toate costurile necesare pentru ca ele să poată învăța o nouă limbă străină.

Tot ce ne dorim să observăm în rândul modelelor LiveStudio este ambiție și implicare, iar răsplata va fi pe măsură. Ne răsplătim toate modelele care își doresc să obțină mai mult, să se dezvolte și să evolueze prin muncă.

Le oferim zile libere, le ajutăm să își obțină permisul de conducere și totodată le ajutăm să învețe o limbă străină fără ca ele să fie nevoite să scoată un singur leu din buzunar. Iar asta deoarece evoluția lor este importantă pentru noi, știind că astfel putem să le ajutăm să reușească să obțină tot ce și-au propus.

O limbă de circulație internațională te poate ajuta nu numai în videochat, ci și în viața de zi cu zi. Cunoscând o limbă străină, sau chiar mai multe, cu siguranță te vei descurca mai bine atunci când călătorești și totodată îți vor fi de ajutor și atunci când vei dori să te reprofilezi sau să îți deschizi propria afacere.

Trebuie doar să vrei, să dai dovadă de dedicare, iar LiveStudio îți îndeplinește visele. Investim în dezvoltarea personală a modelelor noastre iar asta ne oferă enorm de multă satisfacție.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗