fbpx

Agresiunea sexuala în domeniul videochat

Agresiunea sexuala în domeniul videochat

Să fii model de videochat nu este chiar floare la ureche. Iar asta o observăm zilnic la modelele care vin să ne viziteze pentru a se angaja sau doar din curiozitate. Există multe studio-uri de videochat, drept urmare și modelele de videochat nu sunt puține. Iar cum pădure fără uscăciuni nu există, la fel nu există nici o lume a videochat-ului fără evenimente neplăcute.

Cunoaștem frecvent multe modele de videochat care vin la noi să se angajeze de la alte studio-uri. Ascultăm zilnic povești noi de viață și experiențe pe care uneori ne e greu să ni le imaginăm. Modelele de videochat sunt nevoite uneori să treacă și prin momente neplăcute, iar asta se întâmplă din cauza studio-urilor alese.

Cel mai des li se întâmplă modelelor de videochat să fie agresate chiar de către angajații studioului la care lucrează. Aceste agresiuni pot fi însă prevenite foarte ușor iar Live Studio depune eforturi zilnic pentru a obține un mediu cât mai plăcut dar și mai sigur pentru modelele alese.

Cum prevenim agresiunile sexuale în videochat

Într-un studio de videochat majoritatea persoanelor sunt de sex feminin. În acest caz, prezența unui bărbat poate fi considerată a fi incomodă de către modelele de videochat. De asemenea, bărbații se pot lăsa foarte ușor duși de val astfel încât să încalce intimitatea modelelor, călcând astfel peste toate legile moralității.

Noi am dorit să prevenim situațiile de acest tip și să protejăm modelele noastre, drept urmare la Live Studio modelele interacționează numai cu femei. Astfel, atmosfera este una mult mai lejeră iar atât modelele cât și personalul Live Studio formează o familie unită.

Siguranța și confortul modelelor noastre de la Live Studio reprezintă o prioritate și vom lua mereu măsurile necesare pentru a le garanta cele mai bune condiții de muncă.

Totodată, construind o relație apropiată cu acestea, modelele Live Studio ne pot comunica mereu problemele pe care le întâmpină iar împreună vom putea căuta soluțiile necesare pentru remedierea problemelor apărute.

Comunicare deschisă

Încercăm să le transmitem modelelor noastre disponibilitatea de a comunica oricând cu personalul Live Studio, iar prin acest fapt sperăm că vom lega prietenii de lungă durată din care ambele părți să aibă de câștigat și nu numai din punct de vedere financiar.

De asemenea, știm cât de important este pentru un model de videochat să dispună de discreție și confidențialitate, iar eforturile noastre depuse în acest sens au dus la obținerea rezultatelor dorite.

Un mediu de muncă relaxant și plăcut este absolut necesar pentru a obține performanțele de care modelele Live Studio dau dovadă deseori, iar fără astfel de condiții este probabil imposibil să te bucuri de succes în videochat.

Dacă îți dorești o carieră în videochat fără să cunoști conceptul de agresiune sexuală și să te bucuri de condiții sigure și plăcute de muncă, atunci ar trebui să vii la Live Studio. Vei putea interacționa cu modelele de videochat deja angajate la noi dar și cu personalul nostru și credem că îți vor plăcea condițiile pe care ți le oferim. Vom avea o colaborare de succes și ne vom asigura că așteptările tale vor fi îndeplinite așa cum îți dorești.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗