fbpx

5 motive pentru a alege sa colaborezi cu Live Studio!

5 motive pentru a alege sa colaborezi cu Live Studio!

Pentru ca suntem unul dintre cele mai bune studiouri de videochat, azi îți prezentăm 5 motive pentru care să alegi Live Studio. Știm că în acest moment piața abundă de studiouri care îți promit marea cu sarea. De aceea, este foarte important să alegi un studio despre care să știi cât mai multe.

Spre deosebire de alte studiouri care își fac reclamă pe internet, noi suntem cu cărțile pe față!

 

  1. Live Studio este o mare familie! În studioul nostru, modele sunt respectate atât de owneri cât și de întregul staff. Noi ne ajutăm de fiecare dată unii pe ceilalți. Suntem de părere că o echipa unită mulțumită, este mai eficientă. Vrem să facem performanță. Iar asta ne leagă foarte mult. Ba mai mult, am reușit sa formam prietenii de durată. Primim orice colegă nouă cu brațele deschise.
  2. Ne respectăm promisiunile! Dacă în alte studiouri ți se promit o sumedenie de lucruri care, mai târziu, nu se respecta, află că în Live Studio nu este așa. Noi ne dorim ca toată lumea să fie mulțumita, să vină la job din plăcere! Și asta se întâmpla aici!
  3. Ai parte de tot suportul nostru! Da, îți oferim tot ce ai nevoie pentru a avea o ședință de videochat perfectă. Avem tehnici care sunt mereu pregătiți să îți sară în ajutor în cazul în care apar defecțiuni. Trainerii îți stau la dispoziție 24/7. Te promovăm, te ajutăm să te dezvolți și să arăți perfect în fața camerei. Avem un make-up artist profesionist care sa te pregătească și un fotograf care se ocupă ca imaginea ta să fie perfectă. Mai mult decât atât, săptămânal avem cursuri de limba engleză care sa te ajute să te exprimi fluent.  Credem ca am oferit aici mai mult de 5 motive pentru care să colaborezi cu noi, dar hai să continuam!

    Vrei mai mult de 5 motive? Fă-ne o vizită!

  4. Suntem un studio 100% legal! Acesta este un aspect foarte important de care chiar trebuie să ții cont în momentul în care îți dorești să începi o colaborare cu un studio de videochat! Noi suntem un studio legal, plătim taxe la stat. Îți garantăm că îți vei primi mereu banii la timp!
  5. Ai o multitudine de beneficii! În Live Studio, nu doar că ai posibilitatea de a câștiga mii de dolari lunar, dar noi îți oferim și multe alte surprize. Bonusuri de zi de naștere, pentru turele lucrate, de fidelitate, de recomandare sau pentru modelul lunii! Stai, nu am terminat! Excursii,  ne spui care este visul tău și noi te ajutăm să ți-l îndeplinești, finanțam operații estetice sau poți câștiga o mașina!

 

Noi te așteptăm cu cea mai mare plăcere în vizita, la o cafea să discutam despre cum îți poți schimba viitorul și să îți oferim mai mult de 5 motive pentru a colabora! Ce mai aștepți, hai să face parte din echipa noastră!

 

 

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗