fbpx

Live Studio te ajuta! Informatii despre blocarea cardurilor FirstChoice Pay – Choice Pay

Live Studio te ajuta! Informatii despre blocarea cardurilor FirstChoice Pay – Choice Pay

Live Studio te ajuta! Informatii despre blocarea cardurilor FirstChoice Pay – Choice Pay

Recent, pe toate forumurile si siteurile de profil au aparut informatii care vizau restrictionarea activitatatii Choice Bank de catre autoritati. Aceasta banca emitea cardurile companiei FirstChoice Pay. Dorim sa mentionam inca de la inceput ca Live Studio este un studio de videochat care efectueaza platile catre modele, transparent si la zi, in deplina legalitate conform legislatiei Statului Roman.

live-studio-videochat-bucuresticardCardurile FirstChoice Pay au fost folosite in ultimii ani, atat de modelele independente, cat si de diferite studiouri pentru a ascunde sursa banilor castigati la negru si mai ales pentru evitarea platii taxelor. Sistemul este destul de simplu, conform informatiilor de pe forumurile de profil, modelul sau studioul aplicau pentru un cont FirstChoice Pay, primeau un card MasterCard, in care ulterior platformele si siteurile virau incasarile modelelor, incasari care erau ulterior retrase de la bancomatele diferitelor banci din Romania si din lume.

Astfel persoanele care foloseau aceste carduri, traiau cu impresia ca aceste “tranzactii”, nu sunt vazute si urmarite de ochii Statului si prin urmare pot folosi sistemul pentru sustragerea de la plata taxelor si impozitelor.

 

Ce fel de companie este de fapt FirstChoice Pay?

FirstChoice Pay a fost infiintata in 2016, pentru a prelua incarcatura de probleme provenita din transferul banilor in industria de streaming online, care era manageriata pana atunci de catre Payoneer sub un singur nume. Practic, Payoneer a live-studio-videochat-bucurestiFirstChoicePaymentinut afacerile freelancerilor si a oricarei alte categorii, mai putin cele legate de industria streamingului online. Tot ceea ce a reprezentat streaming online sau videochat, a trecut sub noul nume FirstChoice Pay. Un FirstChoice Pay mult mai transparent si mult mai responsiv la solicitarile privind schimbul de informatii cu Statul Roman, fiind o companie incorporata in Israel. Toti cei care pana acum au crezut ca pot frauda Statul, fara ca nimeni sa ii afle, ar putea avea oricand avea o surpriza grozava. Daca Statul Roman ar face o simpla cerere catre bancile din Romania, pentru solicitarea informatiilor referitoare la tranzactiile efectuate in Romania cu cardurile emise de Choice Bank (care incep cu grupurile de cifre 5412, 5342 si 5300), multe dintre studiourile cunoscute, care afiseaza succesul ostentativ sau persoane care practica videochat de acasa ar putea avea adevarate probleme cu legea.

Ar fi o reala surpriza sa aflati cate “venituri ascunse” sunt rulate prin intermediul acestor carduri si cu siguranta toata lumea ar avea de castigat pe termen lung din “demascarea posesorilor”. Sau poate aceste informatii sunt cunoscute deja si se lucreaza la organizarea lor, cine stie.

Live Studio nu a lucrat si nu va lucra cu astfel de metode de plata

live-studio-videochat-bucuresti13211 largeIn cadrul studioului nostru de videochat toti banii sunt la vedere, platiti transpartent de catre firma romaneasca, care detine studioul, in conturi bancare, deschise la banci din Romania. Modelele isi platesc taxele si impozitele pentru sumele incasate, pentru ca asa este normal si legal. Taxele pot parea mari la prima vedere, dar calculand dupa sumele incasate de un model de studio comparat cu un model independent, este mai usor sa platesti taxe din 10000$ lunar, decat nimic din 400$ lunar. Si totul este simplu, mai ales ca in cazul studiourilor care activeaza ca si companii romanesti (societati comerciale), platitoare de taxe pentru toti banii incasati, retinerea taxelor se face la sursa, asta daca nu se schimba zilele acestea legislatia inca o data…

Ne bucuram si reconfirmam ca, la noi salariile s-au platit integral la datele prestabilite, precum si veniturile modelelor. Nu am fost afectati de situatia sistarii activitatii cardurilor FirstChoice Pay si in orice caz, orice situatie ar avea loc, in Live Studio modelele isi vor primi cu siguranta banii castigati prin munca alaturi de noi, intotdeauna. Pasiune pentru performanta.

 

Studiourile de videochat ilegale raman fara metoda de plata a modelelor

In continuare pentru a observa cat de grava este situatia, iti prezentam informatii publice aparute in ultimele 12 ore in platformele social media si pe forumurile din domeniu. Poti vedea in sliderul de mai jos multe mai multe discutii, care explica exact cat de serioasa este aceasta problema si felul in care a afectat studiourile si modelele independente care “lucrau” cu carduri emise de Choice Bank Ltd.

Multe studiouri au activitatea blocata complet si banii efectiv pierduti. Un model de studio din America reclama pe Twitter, faptul ca FirstChoice Pay i-a blocat castiguri in valoare de 30 000 $ USD, bani care sunt cu siguranta pierduti. Alte studiouri reclama doua sau trei paymenturi care nu au mai ajuns din cauza crizei FirstChoice Pay. Pentru cei care lucrau ilegal, problemele nu vin din partea structurilor care ar trebui sa ii verifice, ci din cauza pierdererii banilor si a lipsei metodei de eludare a Statului care cel mai probabil ii va scoate din afaceri, cu siguranta. In cazul in care esti model si te afli in situatia de mai sus, cat de sigura esti de faptul ca iti vei mai primi urmatoarea plata? Citeste cu atentie postarile de mai jos si vei vedea cat de grav este ceea ce iti prezentam aici.

[FinalTilesGallery id=’5′]

Ai un card FirstChoice Pay, Payonner sau alte minuni in portofel? “Studioul” tau, te plateste “in mana” de fiecare data, dupa ce scoate banii de pe cardul FirstChoice Pay de la un bancomat? Sau si mai rau, scoti banii de pe cardul FirstChoice Pay, care este pe numele tau si ii dai “patronului” comisionul in mana? Crezi ca esti anonima? Te mai simti in siguranta acum? Alege sa lucrezi legal, in liniste si sa te poti bucura de banii castigati, in libertate. Nu este greu, dar este mult mai placut pe termen lung, iar beneficiile sunt enorme. Alege un studio de videochat legal cu pasiune pentru performanta. Lucreaza alaturi de Live Studio!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗