fbpx

Sejur de lux in Cipru pentru modelele Live Studio

Sejur de lux in Cipru pentru modelele Live Studio

Dragii si dragile noastre, la acest final de luna martie am avut parte de o minunata calatorie in Cipru, Limassol. Am descoperit un taram exotic, unde locuitorii sunt foarte primitori si mereu cu zambetul pe buze. Daca in Romania vantul batea cu putere, iar temperaturile erau foarte scazute, ei bine, in Limassol soarele era arzator si nisipul fierbinte. Asa ne-a asteptat minunatul Cipru pe noi, cei din echipa Live Studio.

live-studio-videochat-bucurestiSejur de lux in Cipru

Dar sa incepem cu inceputul! Odata ajunsi in Cipru am fost uimiti de vegetatia luxurianta, palmierii stufosi si arbustii presarati cu flori multicolore. Am fost surprinsi sa aflam ca Limassol este al doilea oras ca si marime din Cipru, pe locul intai situandu-se Nicosia. In intreaga tara, si mai ales in Limassol, orasul in care noi ne-am petrecut sejurul, se vad peste tot influentele grecilor: limba vorbita, siturile arheologice, mancarile inspirate de la bucataria elenilor.

 

In Cipru, strazile sunt pline de palmieri, iar oamenii sunt foarte primitori

Vacanta in Cipru modele videochat

Oamenii sunt mereu cu zambetul pe buze, primitori si dispusi sa te  ajute in orice moment. Si cum sa nu fie asa? Foarte multi dintre locuitori inoata in Marea Mediterana pe toata durata anului, portocalele si lamaile cresc in copacii plantati pe strazi, iar peisajele sunt de-a dreptul fascinante. Cum sa nu existe bunavoie in fiecare colt al acestui Rai?

Nu e de mirare ca Cipru este o destinatie des frecventata de oamenii din toata lumea. De asemenea, am fost uimiti sa vedem ca orice locuitor vorbeste limba engleza si ca romanii sunt nu doar prezenti, ci si foarte apreciati de ciprioti.

 

Echipa Live Studio, primul studio de videochat venit in vizita oficiala la Stripchat

 

Live Studio Videochat Bucuresti Vacanta in Cipru

Dar scopul nostru ca si studio de videochat nu a fost doar acela de vizita. Unul dintre cele mai bune siteuri cu care colaboram, Stripchat,  isi are sediul in aceasta tara minunata.

Trebuie sa va mentionam ca suntem singurul studio de videochat din Romania care a realizat o vizita oficiala in sediul lor. Am facut un tur al locatiei, am cunoscut toti membri echipei si am ales sa servim cina intr-o locatie selecta, la inaltime, aflata pe malul Marii Mediterane. Am baut vinuri cipriote, am ras, am glumit si am pus la punct strategia de business pentru viitor. Quite a blast!

 

Work is FUN in Live Studio

Chiar asa! Noua ne place sa muncim, dar ne place si distractia la cote maxime! In ziua urmatoare am ales sa luam briza Marii Mediterane in piept si sa-i taiem valurile la bordul unui velier de mari dimensiuni. Ne-am bucurat de soarele arzator, iar proprietarul barcii ne-a cantat muzica greceasca la muzicuta. Dupa aceasta plimbare minunata,  am degustat din bunatatile pe care gastronomia cipriotilor o are de oferit si ne-am bucurat de atmosfera calduroasa in care orasul era invaluit.

Studio videochat in vacanta in Cipru

Live Studio pune mare pret pe relatiile care se formeaza atat intre persoanele din staff, cat si pe apropierea dintre trainer, owneri, manageri si modele. Suntem foarte multumiti ca am reusit sa imbinam in aceasta excursie serviciul cu distractia si relaxarea si ne dorim ca pe viitor sa avem cat mai multe astfel de intalniri productive! Dar pana data viitoare, hai si tu in echipa noastra si data viitoare o sa calatoresti alaturi de noi!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗