fbpx

Ce face un model de videochat cu banii câștigați?

Ce face un model de videochat cu banii câștigați?

Probabil o să vă spuneți că: Ce întrebare penibilă mai e și asta? Firește că îi cheltuie! Ei bine, răspunsul este, ce-i drept, adevărat, dar nu în totalitate. Mai bine zis, răspunsul este doar pe jumătate adevărat.

Firește că atunci când ai un salariu destul de mare cu care te mândrești, îți permiți să-ți cumperi o grămadă de lucruri. Pe scurt, îți cam faci toate poftele. Dar oricât de multe lucruri ți-ai cumpăra, nu poți spune niciodată că ți-ai terminat toți banii. Asta dacă nu decizi să-ți cumperi ultimul model de telefon apărut sau ultima mașină, abia atunci poți spune că ți-ai terminat toți banii.

model Live Studio

Deci, revenim la întrebarea care ne „macină”, ce face un model de videochat cu banii pe care îi câștigă? Pe lângă că îi folosește pentru a se întreține, foarte multe fete care au lucrat la Live Studio au folosit banii câștigați pentru a se lansa pe plan profesional.

Un caz concret, este tânăra Mirela.

Mirela a venit la noi fără niciun ban în buzunar, dar cu multe vise. Încă de mică a avut o pasiune pentru rochii, iar apoi când a ajuns mai mare și-a dat seama că ea asta ar dori să facă pe viitor. Să creeze rochii. Însă avea prea multe vise și prea puțini bani.

Pentru ea, meseria de model de videochat nu numai că i-a oferit suportul financiar pentru a-și putea începe această mică afacere, ci i-a și „oferit multă inspirație”, cum spune ea. Acest job a ajutat-o să înțeleagă cum gândesc bărbații și ce-și doresc aceștia să vadă de la o femeie. Lucrul acesta a ajutat-o mai apoi când a început să creeze primele rochii. Nu numai că acestea aveau succes prin rândul femeilor, dar erau impresionante și pentru bărbați!

„Inițial am venit aici doar pentru nevoia de bani, știam că se câștigă bine și atât. Nu mă așteptam să întâlnesc un colectiv atât de bun, de prietenos și de înțelegător. Totodată, nu mă așteptam să învăț atât de multe din această meserie. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, pot spune că nu regret decizia făcută și aș lua exact aceași decizie de fiecare dată! Live Studio nu numai că m-a ajutat să mă lansez pe plan profesional, dar m-a și învățat multe despre viață!”

Mirela, ca semn de răsplată, le mai aduce și acum fetelor ce lucrează la Live Studio rochițe create de ea.

Se pare că modelele de videochat nu sunt numai „fete răsfățate ce-și cumpără cele mai scumpe haine, telefoane sau mașini”.  Modelele de videochat sunt și fete muncitoare, fete ce vin cu vise și aspirații și care, cu ajutorul nostru au reușit să și le îndeplinească.

Și ca să răspundem concret la întrebarea: Ce face un model de videochat cu banii câștigați? Își îndeplinesc vise!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗