fbpx

Live Studio premiat de AW Awards

Live Studio premiat de AW Awards

Meseria de model de videochat începe să nu mai fie atât de criticată, iar oamenii privesc lucrurile și dintr-o altă perspectivă, devenind mai „open-minded”. Cuvântul „videochat” începe să-și piardă din sensul peiorativ și să se aproprie de ceea ce este cu adevărat, și anume o meserie serioasă, ce trebuie tratată cu profesionalism și care te poate face independentă din punct de vedere financiar.

sigla Live Studio Studioul nostru de videochat a fost întotdeauna în căutare de tinere ambițioase și serioase ce doresc să fie independente financiar. Prin Live Studio încercăm să aducem o inovație în lumea videochatului, iar profesionalismul este cuvântul cheie. Ca răsplată și ca dovadă că munca noastră nu a fost în zadar, Live Studio a primit două premii de specialitate AW-Awards pe data de 7 iunie.

AW Awards

AW Awards este o gală de premiere ce mai este numită și gala premiilor oscar din industria streamingului online, după cum sugerează și titlul AW Webcam. În fiecare an AW Awards premiază cele mai cunoscute studiouri de videochat din Europa, iar în acest an, Live Studio s-a aflat printre ele. Și ce ne face să fim și mai mândri, este că AW Awards este cea mai veche și selectă gală de premiere de acest gen, așadar, premiile obținute reflectă cu adevărat rodul muncii noastre.

Premiile castigate

AW Awards

  • Premiu AW Awards Innovative studio of the year
  • Premiu AW Awards Best Newcomer

Am obținut două premii, unul pentru cel mai inovativ studio al anului (Innovative studio of the year) și unul acordat Isabellei Ethan, pentru cea mai bună nou venită (Best Newcomer). O nouă dovadă a faptului că suntem un studio serios, dispus să ajutăm și să sprijinim modelele nou venite.

Pasiune pentru performanta

model videochat Ema

Meseria de model de videochat nu ar trebui să mai fie atât de rău privită. Dacă un lucru este tratat cu seriozitate și profesionalism, va fi mereu răsplătit. Cele două premii obținute la AW Awards sunt dovada clară că există performanțe în orice domeniu, până și în videochatul foarte criticat. Suntem mândri de performanțele obținute și sperăm ca în viitor să obținem mai multe premii și să le demonstrăm oamenilor că Live Studio este într-adevăr un studio de top din București.

Echipa noastră este în permanentă căutare de noi modele așa că dacă dorești să lucrezi într-un mediu plăcut, luxos și profesionalist și să fi mai mult decât mulțumită de partea financiară, Live Studio este locul perfect pentru tine. Modelele noastre sunt mereu dispuse să te sprijine, să te ajute, să te îndrume și poate în viitor, cine știe, vei primi și tu titlul de Best Newcomer. Singurul mod prin care poți afla asta este să ni te alături!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗