fbpx

Cele mai apreciate joburi practicate de studente

Cele mai apreciate joburi practicate de studente

Toti stim cat este de grea viata de studenta. Chiria, mancarea, numeroasele cheltuieli pe care le ai pentru a te ingriji, taxele de studiu, acestea sunt doar o parte din nevoile pe care le are orice tanara in anii studentiei.

Avand in vedere ca mai toate orasele, mari centre universitare, prezinta si o bogata oferta a locurilor de munca, foarte multe dintre tinere incep sa lucreze chiar din aceasta perioada. Adevarul este ca jobul devine o necesitate, fiind singurul mod in care sa te poti descurca.

Care sunt cele mai apreciate joburi de catre studente? Haideti sa vedem. Luand ca reper oferta locurilor de munca existente in Bucuresti, vor fi prezentate, in continuare, cele mai intalnite joburi catre care se indreapta tinerele din capitala.

 

Operator call-center

Unul dintre joburile in care foarte multe dintre tinere se indreapta este cel din domeniul comunicatiilor, mai exact ca operator call center. Oferta existenta pe piata este una foarte bogata si diversa, numarul de locuri disponibile este ridicat, iar acesta este si unul dintre motivele pentru care salariile nu sunt tocmai cele mai bune.

 

operator call center

Castigurile unui operator call-center depind foarte mult de limba straina cunoscuta, abilitatea de a comunica si de a rezvola diversele probleme ce pot aparea.Sumele medii pe care le castiga un operator call-center sunt cuprinse intre 1200 si 2000 ron.

 

Promoter

Timpul este unul dintre cele mai importante resurse pentru o studenta. Este perioada in care ai nevoie sa studiezi, sa socializezi, sa te dezvolti pe plan personal si profesional, iar un job ca promoter le poate ajuta pe tinere sa aiba timpul liber mult cautat.

promoter

Din pacate, salariile sunt de cele mai multe ori insuficiente, rotunjind banii primiti de acasa.

 

Hostess

Multe dintre tinere aleg sa lucreze si ca hostess. Evenimentele sunt la ordinea zilei in Bucuresti, iar prezenta unor persoane cu un aspect frumos este o decizie inteleapta. Sumele primite? Acestea pot diferi destul de mult, fiecare eveniment sau petrecere avand un buget diferit.

Hostess

Ca si medie, un hostess poate castiga 100 ron/ eveniment. Numarul acestora lunar insa, poate varia considerabil, acesta fiind motivul pentru care nu este tocmai un job sigur.

 

Model videochat

Domeniul online este, de departe, cea mai buna oportunitate pentru tinerele studente care isi doresc sa se dezvolte pe plan profesional. E o activitate ce iti permite sa te dezvolti pe toate planurile, ai parte de tot sprijinul si spre deosebire de celelalte joburi, un model de videochat poate avea castiguri spectaculoase.

model de videochat

Estimativ, un model de videochat poate castiga de la 1-2 mii de dolari lunar si poate ajunge la sume ce sar de 10.000 de dolari. Acesta este si motivul pentru care tot mai multe persoane se indreapta spre o cariera pe termen lung in acest domeniu.

Ai timpul liber dorit, faci ce-ti place, vei lucra intr-un mediu elegant si plin de lux, in spatele tau sta o adevarata echipa de profesionisti, iar pe langa toate acestea vei castiga foarte bine. Este foarte clar de ce este unul dintre joburile cele mai dorite.

 

Asadar, acestea sunt cele mai des intalnite joburi pe care studentele prefera sa le aiba in cea mai importanta perioada din viata lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗