fbpx

Interviu cu Adina – Cele mai tari vacante

Interviu cu Adina – Cele mai tari vacante

Ce poate fi mai frumos decat sa calatoresti si sa vizitezi cele mai frumoase locatii din lume? Ei bine, foarte multe persoane isi doresc, insa putin au acest noroc. Una dintre persoanele care au aceasta posibilitate este Adina, fiind cunoscuta ca una dintre cele mai celebre modele de videochat din tara.

Cum isi permite aceasta sa calatoreasca periodic si cum a ajuns sa fie una dintre cele mai performante modele vom afla in interviul pe care i l-am luat si care este prezentat in cele ce urmeaza:

Cum a inceput cariera ta de model?

Nu pot spune ca a fost ceva planificiat pentru ca am trecut prin mai multe joburi pana am ajuns sa lucrez ca model in cadrul unui studio de videochat. Ceea ce stiu ca m-a atras cel mai tare a fost faptul ca imi place foarte mult sa socializez si recunosc, sa fiu admirata. Videochatul imi permitea acest lucru si m-am horatat sa incerc si eu in acest domeniu, pana la urma nu aveam nimic de pierdut, mai ales ca fostele joburi nu-mi ofereau o satisfactie pe plan financiar.

A urmat apoi, bineinteles, interviul cu echipa Live Studio, unul dintre cele mai performante studiouri de videochat. Ca un mic sfat pentru alte tinere care isi doresc sa fie modele de videochat, le recomand sa mearga doar la un studio profesionist fiindca acolo vor avea cu adevarat conditiile neceare pentru a castiga si a se simti bine.

Cum a fost interviul de angajare?

Spre surprinderea mea, la Live Studio am gasit o echipa foarte prietenoasa si care m-a primit cu multa caldura chiar daca nu aveam nici un pic de experienta. Faptul ca aveam un aspect fizic placut, eram vesela si imi doream foarte mult a fost de ajuns sa-mi spun da.

De atunci pot spune ca viata mea s-a schimbat foarte mult.

De unde pasiunea pentru calatorii?

Inca de mica imi doream sa vizitez cat se poate de mult, cred ca asta e cel mai important pentru un om cat traieste, sa cunoasca cat mai multe locuri, persoane si culturi. Mi-am promit ca atunci cand voi fi mare voi face acest lucru posibil si se pare ca mi-am indeplinit dorinta.

Periodic imi aleg locatii noi pe care sa le vizitez, ce-i drept am si un suport financiar destul de mare in Live Studio. Aici se castiga sume spectaculoase daca iti doresti acest lucru si te autodepasesti constant.

Ce venituri ai?

Nu pot spune ca am un venit exact, insa acesta depaseste 2000 de dolari chiar si in cea mai proasta luna. Sunt foarte multe bonusuri pe care poti sa le castigi, fie ca ai vechime, fie ca ai lucrat peste program, ai facut o recomandare pentru o fata noua sau este iti aniversezi ziua.

Totodata, faptul ca in spatele tau este o intreaga echipa si ai cele mai bune conditii te propulseaza mult mai departe fata de alte modele din aceasta industrie, astfel veniturile sunt pe masura.

Am avut luni in care am castigat si peste 10.000 de dolari, astfel ca imi permit sa merg in cele mai frumoase locuri din lume.

Care sunt locurile vizitate?

Am fost in Bora Bora, Miami, Sri Lanka, Madagascar, iar recent am achizitionat un pachet turistic pentru toata Peninsula Scandinava. Abia astept sa revin de acolo si sa va impartasesc cum a fost!

Asadar, aceasta a fost Adina – o fata care si-a urmat visul si care este un bun exemplu de daruire, pasiune si ambitie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗