Cauți un job în Videochat? Este clar că ai ajuns unde trebuie. Acum să îți explicăm un pic, despre cine suntem noi. Live Studio, fără dar sau poate, Studioul Excepțional.

Nu am zis „un studio”, ci am subliniat faptul că noi suntem speciali . De fapt, toți sunt speciali și toți sunt cei mai buni, „numărul 1” chiar, din vorbe, dar în realitate?

Lucrurile nu stau tocmai strălucit, din păcate. La interviu ți se promit fel și fel de reușite, sume, mașini, case dar cu timpul și de cele mai multe ori ajungi doar un număr într-un tabel.

Noi nu angajăm modele. Noi căutăm tinere deosebite care doresc să reușească în videochat, să facă performanță, să câștige sume amețitoare, să doboare recorduri, să își îmbunătățească viața, să își perfecționeze lookul și să evolueze continuu. Prin muncă de echipă, muncă susținută. Noi formăm modele! Asta este marea diferență. La noi nu devii "încă un model", ci dacă alegem să colaborăm, devii "modelul".

Image

Ce vrei să faci cu viața ta?

Vrei să lucrezi la program part-time? 4 ore, vii când vrei, pleci când vrei? Sunt două variante. Prima ar fi să închizi acest site chiar acum și să nu mai deschizi site-ul Live Studi decât atunci când ești convinsă că 10.000 $ USD lunar sunt banii pe care dorești să îi câștigi lucrând ca model videochat.

Sau, mai pe scurt, îți spunem de pe acum ce urmează să se întâmple, dacă te încăpățânezi să îți găsești un program de 4-6 ore cum vrei tu. Vei găsi... un studio destul de disperat în acest moment, care recrutează (tocmai din cauză că modelele nu au câștiguri bune și pleacă) și care va lucra cu tine în orice condiții. Tu, cu puțin noroc, vei câștiga între 50 $ USD și 150 $ USD, pierzând mare parte din timp pe drum, pregătiri pentru a intra online și pauza, ca la 4 ore de muncă e nevoie și de pauză, clar. În final, vei realiza că videochatul nu este pentru tine și vei renunța la această idee, probabil pentru totdeauna.

SAU, a doua variantă, începi cu dreptul și alegi un program cât vrei tu de lung, dar lung să fie, în care implicarea să fie maximă. Vii și lupți pentru visul tău cot la cot cu noi. Trainerii Live Studio, Team-Leaderul, HR-ul, CEO-ul, toți suntem în locație minim 8 ore pe zi și lucrăm pentru echipa de modele, echipă din care poți și tu face parte. Oferim sprijin, ajutor, consiliere, soluții, variante, tot ceea ce este necesar în acest domeniu pentru ca tu să reușești. Tot ceea ce este necesar pentru ca o persoană hotărâtă care dorește să „atingă cerul”, în videochat, să o poată și face. Alături de Live Studio, studioul cu PASIUNE PENTRU PERFORMANȚĂ.

Ce oferă Live Studio 100% Gratuit față de alte studiouri?


 • Echipă Training - Tehnic
 • Acces Nelimitat Garderobă
 • Cursuri Limba Engleza
 • Make Up - Hair Style
 • Ședințe foto profesionale
 • Ședințe video profesionale
 • Strategii Dezvoltare Personală
 • Participarea la Concursuri
 • Team-Building Național
 • Echipă 100% Feminină
 • Ședințe Evaluare și Conștientizare
 • Protecție Conținut Audio-Vizual

Selectăm Modele pentru Tura de Zi

Tura dintre orele 6 dimineața și 16 dupa-amiaza este o tură cu incasări mari!

Live Studio îți oferă trainer personal, care va lucra împreună cu tine pentru atingerea obiectivelor tale! Astfel, vei ajunge rapid la încasări de 7.500 lei GARANTAT. Trebuie doar să fii un model activ, cu prezență zilnică, imagine impecabilă, îngrijită și atentă la detalii. Poți câștiga peste 10.000 $ USD lunar doar din conversații online, doar stând de vorbă cu oamenii pe care îi vom cuceri împreună, tu cu farmecul tău, noi cu experiența noastră.

Vei avea o întreagă echipă care va lucra cu tine, pentru tine. Fotograf, MakeUp, Traienr, Tehnic, Team-Leader, Traffic Manager. Astfel de echipă completă nu vei mai întâlni în alte studiouri, te asigurăm!

La noi este diferit, noi investim în modele. Investim timp, încredere, bani, sentimente, educație. Noi vrem ca tu să faci performanță. Dar trebui ca și tu să dai 110% din ceea ce ai mai bun pentru a ne susține efortul.


Interviu Online

Beneficiile tale ca model Live StudioEȘTI HOTĂRÂTĂ SĂ CÂȘTIGI MULȚI BANI? CE EȘTI DISPUSĂ SĂ FACI PENTRU ASTA?

Live Studio îți oferă o platformă software avansată (interfața) pentru ușurarea dar și sporirea eficienței activității. Softul nostru te va loga cu un singur click pe site-urile de videochat, îți va arăta încasările, îți va evidenția cele mai bune siteuri, te va ajuta să reții detalii despre membrii platformelor, îți va oferi posibilitatea de a transmite video HD și 4K.

Programul este flexibil, dar asta nu înseamnă că poți sta online doar 5 ore și vei câștiga sume fabuloase de bani. Noi lucrăm doar cu modele dispune să fie online 8 – 10 ore. 10.000 $ USD nu se fac cu 4 ore online. 10 $ - 20 $, poate, dacă ai noroc...

Bonusuri substanțiale sub formă de comision sau $$$. La fiecare pas te întâmpinăm cu bonusuri. Tu ești implicată în activitatea de model, iar noi te răsplătim. Bonus de angajare, bonus de recomandare, bonus pentru îndeplinirea targetului numărului de ore, bonus target financiar, bonus de ziua ta... plus multe altele. Așteptăm cu nerăbdare să îți povestim despre programul nostru de reecompense pentru modelele dedicate.

Plățile prompte, corecte și confidențialitatea sunt ceva normal în Live Studio. La noi, Dolarul $ și Euro € sunt plătite la cursurile băncii, nu la 3,7 lei. Plățile sunt făcute mereu la timp legal și corect. Pentru că este important atunci când obții venituri considerabile să te bucuri de ele „în liniște”.

Cum devii model Live Studio?


telefon studio videochat Live Studio
prezentare studio videochat Live Studio
castiguri videochat

Selectăm Modele pentru Tura de Noapte

Tura dintre orele 20 seara si 6 dimineața este o tură cu încasări foarte bune!

Modelele noastre câștigă sume amețitoare în acest interval orar, pentru că majoritatea membrilor noștri plătitori sunt din America, Australia, Asia iar în timp ce la noi este noapte, la ei este zi și astfel pentru mai mult timp în camerele de chat ale modelelor noastre.

Astfel, încasările unui model Live Studio care dă dovadă de implicare, voință, dorință de a câștiga bani mulți și dorește să fie un model de succes, ajunge să încaseze 10.000 $ USD lunar. Începutul este greu, să nu crezi că banii mulți vin repede și ușor, dar noi avem echipa care să te ducă acolo!


Interviu Online
Ai lucrat în alt studio și a fost "Nasol"?

... sau nu ai lucrat niciodată în domeniu și îți dorești să începi cu dreptul... sau încă lucrezi într-un studio și nu îți place colectivul... sau te păcălesc la bani plătind dolarul la 3,7 lei, când el este de fapt 4,1 lei la bancă... sau nu ai parte de ajutor... sau nu ai trainer, admin, tehnic... sau lucrezi și te implici maxim iar rezultatele nu apar... sau lucrezi pe echipamente vechi și ineficiente... sau lucrezi de acasă și nu înțelegi nimic... sau lucrezi „în ilegalitate”... sau vrei să lucrezi alături de modele de top care câștigă bani și bani înseamnă peste 40.000 $ USD lunar, nu 100 $ USD sau 200 $ USD... sau pur și simplu vrei să faci parte din cea mai bună echipă?

Dacă ești o tânără care dorește ca peste 5-6-7 ani să trăiască din venitul propriei afaceri și ești dispusă să muncești strașnic pentru a-ți atinge scopul... Dacă ai 18 ani și vrei să oferi înapoi familiei tale sprijinul financiar oferit cândva de ei... Dacă vrei să îi faci viața mai frumoasă, financiar, mamei tale, fratelui tău sau lui „iubi”... Dacă vrei o casă a ta sau o mașină... Dacă vrei să ai banii necesari pentru a te transforma fizic într-o divă, prin operații estetice costisitoare. Noi avem soluția! Și pentru tine, la fel cum am avut-o și pentru alte colege, care acum, când citesc acest text, zâmbesc fericite și mulțumite. Pentru că noi suntem, remember (?!), Studioul Excepțional. Locul unde visele chiar devin realitate.

Dar... dacă nu ești dispusă să investești timp, efort, atenție, răbdare și dedicare... avem vești proaste, nu te putem ajuta. Nu pentru că nu am fi în stare dar, la fel ca și tine, vrem rezultate. Vrem să colaborăm cu modele conștiincioase, implicate, care au nevoie de noi, care au visele cu ele, care vor succes.

Irina a ajuns alături de noi venind de la un studio concurent „de top”. Lucra deja de 3 luni dar rezultatele nu apăreau. Avea 2 colege care câștigau bine, dar ea nu. Așa că a schimbat studioul. După 4 luni de colaborare cu Live Studio, își păstrează, constant, creșterea financiară de 10-15% de la o lună la alta. Participă la cursurile de Engleză și este receptivă la sugestiile echipei de traineri.Irina
Irina
Cami colaborează cu noi de 5 ani. Până atunci lucrase ca model „independent”, ilegal, de acasă, de unde nu plătea taxe și se ascundea de părinți. Nu avusese nici un job. Începutul ei nu a fost nici ușor, dar nici greu. După 12 luni de activitate, a ajuns la un venit mediu de 8.000 $ USD lunar. A avut multe luni în care a dedicat activității 6 zile din 7, câte 9-12 ore, dar acum sigur este mulțumită de alegerea făcută ❤Cami
Cami
Ramona a început colaborarea cu Live Studio, exclusiv pe site-ul Jasmin. Nu mai lucrase niciodată în domeniul videochat. Nu cunoștea bine limba engleză scris, dar atitudinea, aspectul fizic și receptivitatea au ajutat-o să compenseze rapid lipsa cunoștințelor. Acum este model de succes Live Studio, „influencer” pe Instagram iar în timpul liber face vlogging în limba Engleză.Ramona
Ramona
Swirl Top

Ești curioasă de potențialul tău de câștig?


Calculează câștigul tău în funcție de câte ore îți dorești să lucrezi.


Acest program de lucru îți va aduce un câștig de minim $ pe luna.

Hai să ne cunoști! Apasă aici.

Swirl Bottom

Sigla Live Studio

Beneficiile unui model Live Studio


Să fii model Live Studio este un avantaj. Să ai o echipă în spate, care lucrează pentru succesul tău, este un avantaj. Aceste avantaje, plus multe alte beneficii completează rețeta succesului în care sunt implicate toate tinerele care aleg să colaboreze cu studioul în care există „Pasiune Pentru Performanță”..

Fie că nu ai mai lucrat niciodată în domeniu, sau că ai ani de experiență în spate, ușa noastră este mereu deschisă pentru modelele care doresc să reușească și care sunt dispuse să ofere tot ceea ce au mai bun pentru a ajunge într-o bună zi următorul model de succes Live Studio.


Plata zilnicăCa model Live Studio poți opta pentru plata zilnică în cazul în care ai nevoie de acest beneficiu. Banii câștigați astăzi, mâine sunt plătiți către contul tău. Legal, transparent, corect și mai ales fără bătaie de cap. 

Image

Image

Discreție - Prețuim intimitatea ta. Tu alegi cine va cunoaște jobul tău. În afară de acest lucru, colectivul Live Studio, echipa de traineri, admini și modele este formată exclusiv din personal feminin. Camerele de lucru sunt individuale, iar ședințele foto – video sunt făcute de o fotografă – videografă.


Câștiguri impresionante - Sume pe care doar ți le poți imagina. 64.762 $ USD generați de un singur model, model de top al Live Studio doar în luna Februarie 2019. Cu muncă multă dublată de suținerea echipei de traineri și admini nu există limite.

Image

Image

Legalitate și siguranță - Live Studio este o afacere organizată sub forma unei companii înregistrate conform legislației din România. Astfel, alături de noi vei colabora într-un mediu 100% legal și vei dispune de consiliere juridică și contabilă pentru economisirea și gestionarea încasărilor tale. 


Cel mai performant studio - recunoscut de către companiile importante din domeniu pentru succesul său, Live Studio a format de-a lungul timpului modele – vedete în domeniul videochat, admirate și premiate la convențiile internaționale. Succesul nu este o întâmplare, este un rezultat al muncii de echipă! 

Image

Image

Program flexibil - săptămânal, îți alegi programul. Liceu, facultate... ai timp de toate. Există un număr minim de ore în fiecare săptămână, dar în final depinde de tine cum îți faci programul. Important este să fii conștiincioasă și să dorești să câștigi cât mai mulți bani. Pe noi ne preocupă doar succesul și confortul tău. 


Echipă care te susține -În Live Studio vei găsi o echipă completă formată din trainer profesionist, asistent IT, team-leader, makeup artist, fotografă, videografă, asistentă social medial, contabilă și jurist care vor lucra alături de tine având ca singur scop creșterea succesului tău și a încasărilor tale.   

Image

Image

Tu detii controlul - asupra câștigurilor și limitelor tale. Comisionul tău va crește o dată cu încasările tale. Împreună vom transforma visurile în realitate, viața, lookul, mașina, casa, viitorul. În funcție de ceea ce îți propui, noi vom lucra împreună cu tine pentru a-ți atinge targeturile în cel mai scurt timp. 


Lux - Tehnologie - Ordine - Curățenie - Le vei găsi pe toate în locațiile noastre. În fiecare lună se fac investiții substanțiale în reamenajarea și deocrarea camerelor de muncă, în computerele super-rapide și în camerele video cu imagine ca de cristal, HD și 4K. Ordinea și curățenia sunt asigurate de personal auxiliar, tu trebuie doar să îți păstrezi focusul și concentrarea. De restul ne ocupăm noi.    

Image

100% alături de tine

Construim modele de top!

Un model de TOP care încaseaza 10.000 $ USD lunar, este o persoană simplă, la fel ca și tine, dar care isi dorește suficient de mult sa reușească. Noi te susținem, așa că hai în vizită pe la noi să îți arătăm ce rezultate spectaculoase avem cu modelele noastre, cu care lucrăm de ani de zile!

Evoluția ta financiară

Dacă vom începe o colaborare împreună, atunci cu siguranță am văzut potențialul din tine și suntem siguri că vei reuși. Modelele noastre ocupă locuri bune în topuri mereu, Isabella, Iris, Anabella, Millie sunt modele Live Studio 😉 pe care dorim să le ducem cât mai sus posibil. Tu ce mai aștepți?

O recomandare = 300 $ USD

Ai o prietenă drăguță și implicată, căreia vrei să îi faci un bine? Nu contează că lucrează sau că nu are experiență. Dacă începem o colaborare cu ea, tu primești 300 $ USD. 5 prietene x 300 $ USD și uite așa ai luat 1.500 $ USD, doar făcând un bine. Așa arată formula matematică cu ajutorul căreia te poți îmbogăți. Acum rămâne doar să avem și locuri libere pentru ele 😛 .

Pachet personalizat de siteuri

Nu suntem tipul de studio care lucrează cu un singur site astfel încât să nu ai alte șanse și să fii nevoită să răzbați acolo orice ar fi. Lucrăm cu siteuri Premium dar și Freemium, iar experiența noastră se întinde pe toate ariile. Tu alegi ce tip de profil vei aborda, noi doar te vom susține în alegerea pe care o vei face, pentru ca rezultatele tale să fie maxime!

Image
Evoluția ta personală

Noi suntem speciali, iar tu ești specială și unică. Vom construi îndeaproape alături de tine succesul tău, te vom încuraja și nu vom încerca să îți schimbăm personalitatea. #LiveStudioModels sunt fete unice, drăguțe, care doresc să dobândească succesul în viață. Hai să dezvoltăm împreună cariera ta de succes.

Mai mult decât colege

Vei sta alături de noi cel puțin 7 ore în fiecare zi. Vom discuta împreună, ne vom împărtăși ideile și, de ce nu, secretele. Noi fetele din Live Studio suntem puternice și deștepte. Țintim sus, muncim și ne distrăm împreună. Da, suntem și prietenoase, așa că, dacă ești la fel ca noi, vei fi și tu parte din #LiveStudioFamily.

Echipa ta și Efectul WOW

Încă de la prima vizită la noi, vei realiza cât de diferiți suntem, asta dacă ai avut experiențe anterioare. Majoritatea fetelor care ne trec pragul ajung într-un punct în care zic „WOW”, iar acesta este un indicator clar că ceea ce facem, ceea ce oferim, ceea ce îți punem la dispoziție este „special” și îți oferă o experiență completă. Pentru că așa suntem noi și ne place să surprindem plăcut modelele cu care lucrăm. Noi suntem #LiveStudioTeam și te așteptăm și pe tine să fii surprinsă de „efectul wow”. Nu îți irosi timpul căutând ceea ce ai găsit deja.

Image
Legalitate deplină

La noi vei lucra 100% legal. Altă cale nu există, alături de noi. Dorim să ne protejăm modelele, angajatii și businessul. O echipă de experți contribuie la menținerea tuturor aspectelor colaborării noastre în cadrul legii din România: contabili, juriști, avocați, consultanți fiscali. Vrem să te bucuri în siguranță de banii pe care urmează să îi câștigi și aceasta este singura și cea mai bună cale.

Discreție și confidențialitate

Deși probabil observi că avem multă reclamă pozitivă, ne păstrăm discreția în ceea ce privește detaliile ce țin de modelele noastre. La noi, nu vezi nume de modele expuse ostentativ pe site sau poze cu ele. Respectăm pe deplin confidențialitatea lor, iar dacă le este drag de noi și vor să facă ceva bun, pot distribui materialele noastre pe rețelele de Social Media. Este suficient ❤.

Alege-ți viitorul!

Vreau să fiu model videochat de succes!

Colaborând cu Live Studio vei avea șansa de a câștiga bani, sume mari, conversând pe Internet, cu oameni din lumea întreagă. Îți punem la dispoziție cea mai performantă tehnologie și cele mai bune oportunități de colaborare.

În afară de partea financiară, jobul de model videochat te va ajuta să îți dezvolți cultura generală, pentru că vei avea șansa să dezbați subiecte variate despre orice, dar vei reuși și să te cunoști mai bine. Să îți afli limitele și să te formezi ca fiind cea mai bună versiune a ta.

Tu vei fi propriul tău manager și vei alege când, cât lucrezi și câți bani câștigi. Ai la dispoziție 3 ture împărțite în decursul fiecărei zile pentru că știm că timpul tău este important și dorim să ai un job care să te facă să te simți liberă.

* 06:00 - 14:00 * 14:00 - 22:00 * 22:00 - 06:00 *

Noi te vom susține să îți atingi obiectivele, să îți continui școala, să îți cumperi prima ta mașină, prima ta casă, tot ceea ce îți dorești. În acest sens vom stabili împreună care sunt pașii, targetul, orele de lucru și perioada în care îți poți atinge obiectivele. Chiar dacă îți dorești să pleci într-o vacanțp de lux, să îți îmbunătățești look-ul sau să ai o garderobă trendy, pentru orice obiectiv, îți trebuie un plan. Reține un lucru: Ne-am demonstrat că nici un vis nu este prea mare pentru puterile echipei noastre! Trebuie doar să îți dorești suficient de mult, cu restul de putem ajuta noi...

Investim in echipa noastra si investim in modelele noastre, pentru ca in final TU sa ajungi acolo unde ti-ai propus, de fiecare data.

Live Studio lucrează de peste 10 ani în domeniu, legal, transparent și mai ales corect, în slujba modelelor care doresc să facă performanță alături de un studio special, nu doar orice alt studio.
Live Studio este pentru și despre femei puternice, care au un vis și care sunt dispuse să lupte pentru acel vis. Tu ai un vis?