fbpx

Destinațiile de vacanță pe care modelele noastre le preferă de Crăciun

Destinațiile de vacanță pe care modelele noastre le preferă de Crăciun

Cine spune că meseria de model online este una simplă, ce nu necesită prea mult efort? Dacă sunt voci care spun asta, află că acestea se înșală. Să fii model de videochat poate fi uneori foarte dificil și obositor. Așa că uneori apare nevoia de puțină odihnă și mai ales de relaxare.

Pentru a-și reîncărca bateriile, modelele noastre obișnuiesc ca în vacanța de iarnă să își petreacă timpul în destinații care mai de care mai interesante.

Am făcut un mic sondaj în rândul modelelor LiveStudio, pentru a afla unde își vor petrece acestea Crăciunul. Multe dintre ele preferă să se bucure de sărbători tradiționale, alături de familie și de cei dragi, dar la fel de multe sunt modelele care vor petrece Crăciunul departe de casă.

Iată care sunt destinațiile de vacanță pe care acestea le-au ales în acest an pentru a sărbători Crăciunul:

  • St. Moritz, Elveția – se pare că printre modelele noastre sunt foarte multe iubitoare ale sporturilor de iarnă, așa că marea lor majoritate aleg să se bucure de Crăciun într-o stațiune de schi. Alegerea lor este St. Moritz, din Elveția. Pare a fi alegerea perfectă pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă, iar căutând poze de la această locație, am înțeles alegerea lor.
  • New York, SUA – poți avea parte de un Crăciun inedit alegând să îl petreci în New York. Vorbim despre una dintre cele mai populare destinații de Crăciun din lume, așa că nu ar trebui să ne mire faptul că multe dintre modelele LiveStudio aleg New York ca destinație de Crăciun. Au parte aici de un spectacol de lumină de Crăciun, de o mulțime de târguri în tot orașul dar și numeroase opțiuni de patinaj.
  • Laponia, Finlanda – fiindcă au fost cuminți, modelele LiveStudio vor să descopere meleagurile lui Moș Crăciun. Așa că aleg să meargă în Laponia, unde beneficiază de o experiență de Crăciun autentică. Aici pot vedea renii lui Moș Crăciun dar și casa acestuia. Vin cu amintiri de neuitat, în urma unei experiențe cu adevărat specială.
  • Sydney, Australia – nu toate modelele LiveStudio iubesc frigul, ci multe dintre ele își doresc să fugă departe de el. Așa că aleg să meargă într-o locație unde să petreacă sărbătorile de iarnă în plină vară. Anul acesta se pare că destinația lor este Sydney, Australia. Aici au parte de o mulțime de plaje frumoase dar și de evenimente de Crăciun în aer liber.
  • Viena, Austria – în Viena se sărbătorește Crăciunul într-un mod opulent, aici fiind organizate o mulțime de târguri de Crăciun, precum și diverse spectacole de operă sau chiar baluri tematice. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care modelele noastre aleg să meargă la Viena anul acesta de Crăciun.
  • Quebec, Canada – în final, modelele care iubesc iarna în adevăratul sens al cuvântului, așa că vor un Crăciun cu multă zăpadă, aleg să viziteze Quebec, Canada. Aici au parte de o mulțime de târguri de Crăciun tradiționale dar și de străzi încărcate de zăpadă.

Voi unde vă veți petrece Crăciunul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *