Cum să vorbești cu membrii pentru a-i fideliza imediat

Cum să vorbești cu membrii pentru a-i fideliza imediat

Știi care este obiectivul unui model de videochat? Îți spunem noi: fidelizarea membrilor! Cu cât ai mai mulți membri fideli, cu atât vor fi mai mari câștigurile pe care le vei obține din activitatea de model online. Este, dacă vrei să spunem așa, secretul succesului unui model de videochat așa că ar trebui să îl aplici și tu zilnic.

Dar cum să îți fidelizezi clienții? Ei bine, atât timp cât știi cum să comunici cu ei, îți va fi mult mai ușor. Spune-le ce vor să audă. Dar ce vor să audă bărbații? Vorbim pe această temă în rândurile următoare.

Dacă ești model de videochat sau vrei să devii unul, acest articol reprezintă o importantă mână de ajutor pentru o carieră de succes. Iată cum să vorbești cu membrii pentru a-i fideliza:

Mesajele pe care vor să le primească bărbații

Îți spunem un secret: absolut tuturor bărbaților le place să fie în centrul atenției. Nu toți recunosc asta, dar așa este! Drept urmare, încearcă să faci fiecare membru cu care vorbești să se simtă apreciat, bucurându-se de toată atenția ta. Acest lucru ar trebui să îl observe încă de la prima conversație, iar astfel va deveni un membru fidel fără doar și poate.

Chiar dacă nu este cel mai inspirat în ceea ce privește prima abordare, dă-i de înțeles că apreciezi mesajele lui. Dacă este îndrăzneț, spune-i că îți place asta iar dacă este vorba despre un membru timid, atunci îi poți spune că adori bărbații mai reținuți. În acest fel, va trece mai ușor peste timiditate. Mai mult decât atât, îi poți oferi ajutor pentru a depăși emoțiile.

De asemenea, ori de câte ori vorbești cu un membru ce nu se află la prima conversație cu tine, ar trebui să îi transmiți că îl ții minte, ba chiar că ți-a fost dor. Este deci important să ai o memorie bună, întocmai pentru a le transmite bărbaților ceea ce vor să audă, anume faptul că au fost remarcați. Mai mult decât atât, dacă îți amintești anumite detalii despre ei aflate din conversațiile anterioare, atunci nu ezita să le folosești în favoarea ta.

Spune-i că are controlul asupra conversației și că o poate duce acolo unde dorește, iar asta îi va oferi, de asemenea, sentimentul conform căruia este important. Ori poate că este genul de bărbat care preferă să fie dominat, caz în care va trebui să te impui și să deții controlul. Ușor-ușor vei înțelege imediat ce își dorește un membru anume, iar astfel îl vei putea transforma imediat în membri fideli.

În final, nu îți mai putem recomanda decât să fii naturală. Apoi, succesul vine de la sine. Important este să ai alături de tine o echipă de profesioniști, să spui glume și să te faci plăcută. Hai în LiveStudio și sigur vei reuși să cunoști succesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗