fbpx

3 sfaturi pentru un look natural

3 sfaturi pentru un look natural

Oricât de mult ne-am dori să nu fie așa, deseori coperta contează iar drept urmare atunci când facem cumpărături suntem atrași de ambalajul produselor alese. De aceea, am fi ipocriți să spunem că în videochat aspectul nu contează, deoarece am minți. Cu toate acestea, trebuie să subliniem că perfecțiunea nu este un must-have, ci se cere mai degrabă un aspect natural și plăcut.

Drept urmare, nu ar trebui să îți faci griji în legătură cu faptul că nu ești perfectă, deoarece asta nu îți va afecta cariera în videochat. Dimpotrivă, trebuie doar să fii naturală, iar astfel poți obține succesul în acest domeniu atât de profitabil.

În videochat se pune foarte mult preț pe un look natural, motiv pentru care în acest articol am decis să îți oferim mai multe sfaturi ce te vor ajuta să îl obții. Iată care sunt aspectele pe care ar trebui să le ai în vedere neapărat:

Începe cu hidratarea

Înainte de a folosi diferite produse pentru machiaj, este important să îți cureți tenul pentru ca mai apoi să folosești o cremă hidratantă, ceea ce va ajuta la obținerea unui look sănătos și natural. Folosind un produs de calitate pentru hidratarea pielii, aplicarea machiajului se va dovedi a fi apoi mult mai plăcut, mai ușor și mai sănătos de făcut.

Drept urmare, nu ar trebui să uiți niciodată de hidratarea tenului, iar acesta te va răsplăti cu un aspect așa cum îți dorești.

Nu folosi cantități mari de machiaj

Sigur, machiajul te poate ajuta foarte mult să obții un look care să-ți ofere satisfacție, însă asta nu înseamnă că trebuie folosit în exces. Drept urmare, recomandarea noastră este să folosești produse fine ce te vor ajuta să maschezi imperfecțiunile, obținând astfel un look atrăgător și totodată natural, ceea ce te va avantaja foarte mult.

Vei putea ascunde astfel cearcănele, liniile sau petele fără prea mult stres.

Poți folosi o pudră sau un fond de ten lichid ușor, iar astfel vei evita machiajul gros care iese adesea în evidență într-un mod negativ.

Folosește nuanțe neutre

Un truc foarte util ce te poate ajuta să obții un look natural implică folosirea nuanțelor neutre, ce includ nuanțele din zona de natural. Apelează cu încredere la aceste nuanțe neutre iar astfel rezultatul va fi, fără dar sau poate, pe gustul tău. Este un mod grozav de a obține un efect discret și plăcut.

Uneori poate fi dificil să iei cele mai bune decizii pentru un machiaj natural, care să te avantajeze și totodată să fie pe gustul fanilor tăi, motiv pentru care în familia Live Studio vei avea parte de suportul unor specialiști în make up, astfel încât să iei doar decizii bune, iar rezultatul make up-ului să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Acestea fiind spuse, folosește-te de sfaturile prezentate în articolul nostru sau, mai simplu, alege să colaborezi cu Live Studio. Iar noi te vom ajuta să obții acel look la care visezi și totodată care te poate avantaja enorm de mult în timpul sesiunilor de videochat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *