fbpx

De ce multe dintre femei aleg un job videochat in Bucuresti

De ce multe dintre femei aleg un job videochat in Bucuresti

Nu este deloc dificil sa ai parte de o cariera de succes intr-o firma; asta pana cand iti dai seama ca incasarile raman pe loc si nu cresc exact asa cum ti-ai dori. In acest moment in Romania sunt 204.466 de firme care activeaza cu forme legale ( de asemenea, Live Studio se numara printre ele ) iar salariile pe care aceste firme le ofera in anunturile de recrutare, nu corespund niciodata cu asa zisa experienta de munca pe care fiecare o acumuleaza de la diferite job-uri din domeniu. Multe tintre modelele care colaboreaza cu noi s-au informat mult despre domeniul videochat dupa ce si-au dat demisia de a anteriorul loc de munca in care au activat ani intregi. Multe dintre ele ( care azi se numara printre modelele de top din cadrul studiourilor LiveStudio ) se plangeau de acelasi lucru : Salariul. Indiferent de functia pe care o aveau la locul de munca, salariul parca inceta sa creasca … sau daca crestea, aceasta crestere era foarte mica in comparatie cu atributiile pe care le aveau .

In urma cautarilor de angajare modele videochat, acestea au venit la un interviu in cadrul studiourilor noastre si le-au fost explicate toate nelamuririle pe care le aveau despre cum devii model Live Studio, despre legalitatea videochatului de bineinteles ce reprezinta videochatul in totalitate.

Trebuie sa luam aminte ca Live Studio se numara printre putinele studiouri videochat din Romania care este 100% legal si care colaboreaza exclusiv cu modele de sex feminin. Live Studio este printre putinele studiouri videochat din Bucuresti care iti spune cu adevarat cat poti castiga din acest job si care sunt avantajele videochat a oricarui model ( fie el incepator sau experimentat ).

De la modelele colaboratoare cu studiourile Live Studio ( vezi pagina testimoniale ) am aflat ca s-au decis sa exploreze acest domeniu deoarece este un domeniu putin cunoscut si care promite incasari foarte mari la perioade de timp foarte scurte. Este adevarat ca videochat –ul a luat amploare de cativa ani buni si ca este un job in care comunicarea este cheia succesului. Daca alegeti sa colaborati cu LiveStudio veti avea acazia sa primiti constant cele mai bune sfaturi si care va pot ajuta sa evoluati mereu si sa va dezvoltati corect prin castiguri insemnate luna de luna.

Mai multe detalii despre o posibila colaborare in cadrul unuia dintre studiourile noastre in Bucuresti le puteti obtine la un interviu pe care il puteti programa cu HR-ul nostru Corina, pe care o gasiti pe chat-ul site-ului nostru ls.s18hosting.ro sau prin formularul de contact LiveStudio unde ne puteti trimite mesajele/intrebarile voastre impreuna cu CV-ul atasat.

Numarul de locuri disponibile in fiecare locatie este limitat, va rugam sa ne contactati pentru disponibilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *