fbpx

Ce castiguri si avantaje poti avea ca model videochat la Live Studio

Ce castiguri si avantaje poti avea ca model videochat la Live Studio

Incercam sa facem modelele sa inteleaga inca de la inceput ca suntem un studio profesionist care pune in primul rand accent pe legalitate si confidentialitate. Modelele noastre sunt foarte multumite de ce le ofera studioul nostru : stabilitate financiara si performanta vizibila. Multe dintre modelele independente au venit la Live Studio si in urma unui interviu au decis sa nu mai lucreze de acasa deoarece au gasit in studioul nostru un loc care le da o stare de bine, un boost financiar foarte bun si bineinteles un contract de munca legal.

Dupa cum vedeti, deja am inceput sa enumeram cateva dintre avantajele pe care le puteti avea daca alegeti sa colaborati in cadrul unuia dintre studiourile noastre din Bucuresti. Ca sa facem acest post si mai interesant, am sa continui cu avantajele modelelor din cadrul studioului videochat LiveStudio.

Despre noi, ca si echipa a studioului, nu putem spune decat ca suntem impartiti in trei categorii. Din prima categorie fac parte colegele “We know everything”  ( echipa realizata din traineri cu o experienta de peste 7 ani in domeniul videochat -ului ), in a doua categorie sunt cei din echipa “We are geeks” ( echipa de suport-tehnic specializati in domeniul videochat -ului pe partea de IT si cunostinte in domeniu de peste 5 ani de zile ) si nu in ultimul rand echipa “Always right” ( echipa de HR si PR cu o experienta de peste 10 ani in industria videochat ).

O sa incepem cu oferta noastra de angajare modele videochat care este de actualitate si care dupa cum poti observa in textul din header-ul site-ului ( partea de sus );  poti aplica acum si poti castiga un SmartPhone Samsung in luna Iulie si multe alte premii saptamanale. Nu ne vom opri aici pentru ca avem multe alte concursuri pe care le organizam in cadrul studiourilor noastre. Premiile sunt alese cu ajutorul unui chestionar iar valoarea lor pleaca de la 100$ si pot ajunge pana la 5000$. Daca nu te-am convins ca la noi in studio punem accent pe castiguri permanente, poti accesa pagina de bonusuri si concursuri unde iti sunt detaliate bonusurile de 300$ si respectiv 100$ ( bonusuri de vechime, bonusuri pe ture lucrate, bonusuri de recomandare, bonusuri ca modelul lunii si multe altele ).

Nu esti sigura daca vrei sa renunti la locul actual de munca pentru ca nu ai siguranta unui salariu ? Noi iti punem la dispozitie optiunea pentru salariu garantat, iar daca te intrebi cum devii model Live Studio, nu ramane decat sa accesezi chat-ul nostru si vei intra in legatura directa cu HR-ul nostru Corina care iti v-a explica pe larg  orice intrebare sau nelamurire ai.

Multe dintre modelele care vin la un interviu in cadrul studiourilor noastre sunt foarte dezamagite de fostul loc de munca si de castigurile mici pe care le ofereau angajatorii. De aceea, noi iti spunem din start cat poti castiga. Da! Pentru ca noi deja stim cat poate castiga fie el model videochat incepator, mediu sau experimentat. In studioul nostru sunt modele care depasesc cu usurinta suma de 10.000 RON la 2 fiecare 2 saptamani; iar de aici rezulta venituri de aproximativ 5000 Euro in fiecare luna.

Acum ca am terminat de spus ce castiguri poti avea pe partea financiara, trebuie sa trecem la lucruri si mai serioase : Avantajele si beneficiile pe care le poti avea colaborand cu Live Studio.

LiveStudio-Fata-cu-semne-de-intrebare

Despre videochat si activitatea din studioul nostru putem spune ca este un job discret si distractiv, un job legal care iti aduce multi bani si in acelasi timp este si la moda.Este un job unde ai ocazia de a iti face noi amici si de a invata o limba straina, o sansa de a castiga un salariu mare daca alegi optiunea de salariu garantat si nu in ultimul rand sansa ta de a iti permite orice moft.

Fie ca esti un model incepator sau un model activ cu experienta in domeniul videochat, LiveStudio trateaza toate modelele in mod egal oferind training personalizat. Noi stim ce iti trebuie pentru ca tu sa ai parte de satisfactiile financiare mult laudate ale acestui job. Echipa noastra de traineri de sex feminin si de varsta apropiata cu tine vor sta in permanenta in jurul tau inca de la inceputul colaborarii tale cu studioul nostru. Pentru a iti da seama de performanta pe care o au modelele noastre care in permanenta sunt sfatuite de trainerii nostrii, poti sa vezi cum lucreaza un model videochat accesand meniul din site-ul nostru si imediat iti poti da seama ca avand langa tine un trainer cu o experienta de peste 10 ani in domeniu iti poate schimba atat stilul de lucru cat si castigurile lunare.

 

We know everything because We are geeks and we Always right! – Echipa Live Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *