fbpx

Cum imi intocmesc un plan financiar pentru castigurile mele lunare

Cum imi intocmesc un plan financiar pentru castigurile mele lunare

Colaborez cu unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti si la capitolul incasari lunare pot spune ca stau foarte bine. Daca am spus “foarte bine” inseamna ca imi pot permite sa imi platesc chiria apartamentului de 2 camere in care locuiesc ( alaturi de toate utilitatile ), doua dintre imprumurile facute acum 3 ani si bineinteles imi mai raman bani pentru o mica excursie pe plaiurile mioritice, plus fiecare weekend la distractie si shopping.In cazul meu, dupa toate aceste lucruri ( daca sunt retinuta si nu cheltui si ultimul banut din portofel ), mai pun si bani deoparte. Ca si model la LiveStudio, am anumite avantaje videochat care imi aduc castiguri impresionante si alte bonusuri si concursuri care imi pot dubla sau tripla castigurile mai sus mentionate.

Daca nu lucrezi inca cu un studio videochat care iti ofera un salariu garantat, atunci trebuie neaparat sa citesti mai multe despre noi ca sa iti dai seama ce inseamna intradevar activitatea de videochat in 2016 si castigurile pe care le poti avea daca alegi sa colaborezi cu studioul potrivit. Am scris acest articol pentru a va detalia modul meu de a economisii banii pe durata celor 30 de zile. De ce am facut acest lucru? Am facut acest lucru pentru ca sunt femeie ! Pentru ca imi place sa imi fac un plan din start pentru orice lucru pe care il fac pe durata intregii luni, chiar daca castigurile mele vin bilunar … Vreau sa stiu din start cum o sa imi cheltiu banii !

Am facut un mic studiu si am observat ca nu mai putin de trei sferturi dintre romani, nu au un plan financiar pentru castigurile personale si asta mi se pare o foarte mare greseala. Inainte de a face asta, ma intrebam unde se duc toti banii si simteam ca nu am suficienti … Nu m-am nascut invatata dar am invatat pe parcurs sa imi adun informatii care ma pot ajuta cu planurile mele financiare ( planuri si idei pe care am sa vi le dezvalui si voua ).

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pastrezi toate chitantele si facturile timp de 31 de zile. Noteaza-ti cati bani cheltui pe chirie ( daca nu locuiesti cu chirie, este de la sine inteles ca nu mai notezi acest aspect ), utilitati, intretinere, transport, alimente, ingrijire personala,copii,animale de companie, etc… Dupa o luna poti observa foarte rapid pe ce cheltui prea multi bani si iti va fi mult mai usor sa incepi sa faci economi. Trebuie sa nu renunti la acest tabel si sa faci cate unul pentru cele 31 de zile care urmeaza. Pentru a nu mai nota pe foi poti foarte simplu sa le ai scrie intr-o notita pe telefonul mobil sau pe laptop ( asa le ai mereu la indemana si le poti actualiza ). Ca sa iti fie mai usor sa iti ti evidenta banilor si sa scapi de grija, poti plati in avans electricitatea sau abonamentul de telefonie fixa sau mobila. Incearca sa iti platesti toate facturile online pentru ca astfel, vei plati mai putin.
PS: In articolul propus pentru saptamana viitoare am sa detaliez mai mult pe aceasta tema. Pana atunci, ar fi un moment bun sa incepeti cu primul pas mentionat mai sus. Ne auzim saptamana viitoare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *