Live Studio Videochat permanent in lumina reflectoarelor

Live Studio Videochat permanent in lumina reflectoarelor

In permanenta suntem in lumina reflectoarelor atat in mediul online ( vezi articolul LiveStudio.Ro din Cancan.Ro ) cat si in mediul offline (recomandari si alte reclame). Inca de la inceput am tinut in mod explicit sa va spunem totul despre noi si activitatea noastra legala. Pentru noi, cele mai importante feedback-uri sunt cele venite din partea modelelelor care activeaza sau au activat la noi si din aceasta cauza, mereu suntem in continua dezvoltare (profesionala,financiara si in ultimul timp cea internationala).

Spunem ca suntem in permanenta dezvoltare profesionala pentru ca se fac schimbari dese in fiecare dintre site-urile colaboratoare si inevitabil intervine nevoia de documentatie in permanenta pentru a oferii toate conditiile pentru ca un model livestudio sa aibe cea mai buna sesiune de chat. Alaturi de cel mai bun streaming oferit modelelor colaboratoare cu studiourile noastre, le oferim cele mai bune conditii de lucru pentru a se simtii confortabile la locul de munca (pentru mai multe detalii, acceseaza pagina galerie din site-ul nostru).

Dezvoltarea financiara are ca scop cresterea continua a castigurilor pentru fiecare model, fie el incepator, mediu sau experimentat. In chat-ul site-ului nostru vin tot mai multe intrebari despre castiguri videocht si de aceea noi nu ne ferim sa spunem intradevar cat poti castiga atunci cand colaborezi in cadrul unuia dintre studiourile noastre. In afara de castigurile generate, noi venim din urma cu multe alte avantaje pentru modelele noastre : comisioane mari in functie de rezultate, bonusuri mari pentru aniversari si pentru recomandari, concursuri organizate lunar in interiorul studioului cu premii de peste 2000 Euro lunar. Toate acestea pentru ca modelele noastre sa aiba toate avantajele videochat pentru a isi depasii performantele in fiecare luna ( suntem siguri ca vrei sa vezi pagina bonusuri si concursuri din site-ul nostru ).

In ultimul rand, dorim sa clarificam aceasta dezvoltare internationala pe care am tinut-o intr-o oarecare umbra pana in acest moment. Unele modele se intreaba ce inseamna o dezvoltare internationala ? Ei bine, o dezvoltare internationala pentru un model inseamna ca ea este un model in permanenta promovat de catre LiveStudio pentru a ii genera trafic constant pe site-urile de streaming. Pe de alta parte noi suntem un studio care ne-am dezvoltat la un nivel international prin numeroasele summit-uri organizate in Europa si in America. Prin aceste participari la summit-uri nu numai ca am asimilat o foarte mare cantitate de cunostinte in domeniu dar ne-au ajutat sa ne ridicam la un nivel foarte inalt; si odata ce noi ne-am perfectionat si am fost la curent cu toate informatiile din domeniu, fiecare model colaborator cu Live Studio videochat a asimilat pe parcurs de la traineri aceste cunostinte. Pentru alte detalii legate de dezvoltarea internationala vom discuta mai amanuntit in urmatoarele posturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗