fbpx

LiveStudio si martisorul din studio-urile videochat

LiveStudio si martisorul din studio-urile videochat

 

Privim impreuna cum infloresc primii ghiocei, simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic si ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Ne petrecem aceasta primavara impreuna cu LiveStudio. Aceasta este echipa noastra, o echipa care se bucura in fiecare moment de primavara, de momentele in care participam la evenimente si la iesirile in natura alaturi de toata echipa videochat.

Permanent oferim bonusuri videochat modelelor noastre dar ne-am decis ca in aceasta zi sa le rasfatam putin mai mult decat o facem de obicei. Este o zi speciala pentru ele, este 1 Martie. Este luna in care femeia trebuie sa se simta apreciata, indiferent cat de mult sau de putin simte pe parcursul anului liniste, respect si siguranta pe care le-o ofera persoanele din jurul lor.

Asa ca azi am avut grija sa impart cate un martisor fiecarui model.Pentru ca in studioul nostru nu exista diferente si tratam fiecare membru al echipei in mod egal am oferit cate 1 voucher in valoare de 300$ ( a carui valabilitate expira la sfarsitul lunii Martie ) pentru cumparaturi intr-un magazin de haine foarte recunoscut la nivel international care se afla in fiecare Mall din Bucuresti si care bineinteles este in apropierea locatiilor noastre.

Am considerat ca anul acesta modelele noastre trebuie sa se bucure de un shopping in Mall si mai mult de atat, martisorul nostru pentru ele sa insemne libertatea de a isi alege singure cadoul. Pentru ca asta vrem defapt sa insemne martisorul: “- Libertatea de a ne arata recunostinta pentru femeile care ne sunt aproape zi de zi in acest domeniu. Libertatea de a spune multumesc in 100 de feluri.”

In urma unei angajari videochat de 1 Martie intr-unul din studiourile noastre din Bucuresti oferim pentru fiecare viitoare colaborare cate un martisor in valoare de 300$. La noi, bonusurile exista si sunt cat se poate de reale chiar daca intradevar nu sunt fabuloase.Sunt reale si de aceea tot ce este detaliat pe site-ul nostru este adevarat.

In incheiere dorim sa va uram din suflet un 1 Martie in care ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate acestea sa va readuca speranta si optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. Este timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri,vise si idealuri ! Din suflet pentru voi, echipa LiveStudio. O primavara frumoasa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *