INTREBARI SI CURIOZITATI DIN LIVE CHAT-UL “LIVESTUDIO” (PARTEA 2)

INTREBARI SI CURIOZITATI DIN LIVE CHAT-UL “LIVESTUDIO” (PARTEA 2)

Daca in prima parte a articolului am vorbit despre “lene” ( principalul factor atunci cand lucrezi acasa ) , astazi vom dezbate inca un factor important : RISCURI IN VIDEOCHAT.

Riscul ca pe un model videochat o pot vedea romanii care sunt plecati din tara este foarte mare. Din cauza lucrului de acasa poti genera un risc de a deveni victima unui hacker care poate folosi o carte de credit furata pentru a intra in show-urile private. Chiar daca sansele sunt destul de reduse sa se intample acest lucru, afecteaza castigurile substantial si nu numai …

Lucrezi de acasa si asta iti poate afecta modul de lucru.Apartamentul are pereti si ai vecini care aud tot ce faci; se intreaba : “oare vecina mea de ce face in fiecare zi galagie” ( sa nu mai mentionam ca atunci cand lucrezi noaptea nu ai nici o sansa sa nu fi auzita ).In videochat online exista foarte multa comunicare intre model si membru, atat verbal cat si scris. Exista libertate si asta inseamna ca o asculti muzica pentru a te binedispune atat tu cat si membrul care iti intra in camera de chat. Posibilitatea ca vecinii tai sa afle despre tine, despre videochat in apartamentul tau este foarte mare.

Nu o sa avansezi niciodata in domeniu pentru ca nu o sa ai o echipa profesionista in spate care iti asigura toate detaliile despre schimbarile in domeniu. Fara sa avansezi vei ramane in urma cu toate noutatile pentru ca iti vei axa toata atentia pe site-uri pentru a face bani. Riscul de a ramane cu castiguri nesimnificative la sfarsitul perioadei este foarte mare daca acest job iti asigura banii pentru cazare,facultate sau alte plati lunare.Poti fi sigura ca atunci cand nu dai rezultate financiare te intrebi oare de ce nu ai colaborat cu un studio profesionist unde iti poate asigura un salariu garantat si bonusuri videochat semestriale, bonusuri de recomandare care in mod sigur iti ridica atat moralul cat si castigurile.

Nu lucrezi in legalitate atunci cand esti acasa! Nu ai nici un contract de munca; si fara el ai multe minusuri in societatea de astazi. Atunci cand vei vrea sa faci un imprumut la banca pentru o masina sau pentru o casa nu vei putea datorita lipsei contractului de munca.

Parerea noastra este ca un model de videochat da un randament foarte bun si poate castiga foarte multi bani numai atunci cand lucreaza intr-un mediu organizat, profesionist si unde poate fi indrumata permanent de o intreaga echipa cu toate cunostintele in videochat. De aceea noi mereu recomandam cu tarie lucrul la studio si nu cel de acasa. Este cel mai bun lucru pentru un model sa fie angajata videochat a unui studio.

In primul rand iti garantam castigurile, legalitatea jobului prin contract de munca deschis inca din prima zi ( nu dupa o luna sau doua ), training personalizat gratuit, suportul tehnic si aparatura performanta, locatii impecabile unde luxul si armonia sunt prezente ( deci nu vei lucra in conditii de stress ) si bineinteles vei uita grijile de a mai platii utilitatile de acasa ( curent,apa,internet,chirie sau intretinere ). Alege LiveStudio si vei uita total grijile ca nu vei avea bani la sfarsit de perioada atunci cand lucrezi in videochat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗