fbpx

Scapă de monotonie alegând un job creativ

Scapă de monotonie alegând un job creativ

Deși uneori pare a fi cea mai la îndemână soluție, nu toată lumea a fost făcută să urmeze deja clasicul drum al vieții în care urmăm o școală, o facultate, iar apoi alegem un job cu program de la 9 – 17, job pe care să îl păstrăm până la frumoasa vârstă la care putem ieși la pensie.

Pentru unele persoane, situația descrisă mai sus poate însemna siguranță și stabilitate, însă știm suficient de multe persoane care ar spune cu tărie că tot ceea ce am descris în primul paragraf nu înseamnă nimic altceva decât monotonie. Oamenii sunt diferiți iar de aceea fiecare își alege drumul său pe care îl respectă cu strictețe până la capăt, sau de la care simte nevoia să se mai abată din când în când.

Pesoanele care se plictisesc repede și care își doresc mereu ceva nou pot opta pentru un job creativ în defavoarea unui loc de muncă într-o corporație.

Atunci când ai un job creativ, plictiseala și monotonia nu își vor face simțită prezența prea des, ba chiar aproape deloc. Iar asta deoarece fiecare zi te va întâmpina cu noi activități și provocări care vor face ca timpul să zboare, fără să-ți dai seama când a mai trecut o zi de muncă.

Modelele de videochat au un job creativ cu foarte multe satisfacții

Noi credem că jobul de model de videochat poate fi considerat la rândul său un job creativ. Activăm în domeniul videochat-ului deja de ani buni iar asta ne-a permis să învățăm foarte multe lucruri care ne-au ajutat apoi să oferim o mână de ajutor persoanelor care și-au propus să scape de monotonie.

Putem spune chiar că am schimbat vieți și am oferit sprijin fetelor care aveau nevoie de el. Iar după toată această experiență acumulată de-a lungul timpului, putem afirma clar și tare faptul că jobul de model de videochat poate fi inclus fără rețineri în categoria de joburi creative.

În primul rând, programul unui model de videochat nu este bătut în cuie, așa cum se întâmplă atunci când lucrezi într-o corporație. LiveStudio dorește să ofere modelelor angajate cât mai multă libertate, iar de aceea programul este flexibil și îl alegem împreună cu ele astfel încât să fie cât mai comod.

De asemenea, modelele de videochat se bucură de foarte multe alte avantaje. Acestea nu numai că au un program după bunul plac, ci totodată li se oferă șansa de a se auto-depăși.

În cazul foarte multor joburi, câștigurile sunt stabilite printr-un contract la angajare și rămân aceleași chiar și după câțiva ani buni în care poate dai dovadă de abilități excepționale. Acest lucru ar putea fi foarte dezamăgitor uneori.

Cu toate că dorim să transmitem modelelor noastre sentimentul de siguranță și stabilitate, nu facem asta oferindu-le un salar fix, lună de lună, fără a exista posibilitatea de a câștiga mai mult. Răsplătim performanța și dorința de a obține mai mult iar de aceea LiveStudio oferă un salariu garantat care poate crește tot mai mult pe măsură ce îți impui să te auto-depășești.

Cadru de muncă prietenos și atmosferă plăcută

Să îți începi fiecare zi la fel, într-un birou monoton, cu aceeași cafea la prima oră, poate fi foarte deprimant. Într-un astfel de cadru îți vei găsi cu dificultate motivația de a duce la bun sfârșit task-urile impuse, iar după 8-9 ore de muncă tot ce îți vei dori va fi să stai în pat în tot restul zilei.

O altă dovadă a faptului că jobul de model de videochat este un job creativ este însuși atmosfera din cadrul studioului nostru. Dorim să oferim modelelor LiveStudio un cadru de muncă relaxant, plăcut și prietenos, astfel încât atunci când vin la studio să nu aibă acel sentiment apăsător și stresant pentru că sunt la muncă. Ne propunem să le oferim toate condițiile necesare pentru a veni la birou cu zâmbetul pe buze și pentru a pleca energice și fericite, nu extenuate.

Cel mai bun mod de a te convinge de faptul că jobul de model în cadrul LiveStudio este un job creativ, care se diferențiază enorm de clasicele joburi în corporații, este să vii la un interviu pentru angajare! Vei descoperi apoi numeroasele avantaje ale alegerii unui job creativ și cu siguranță nu te vei mai întoarce vreodată la joburile clasice de la 9 la 17.