fbpx

Intrebari si curiozitati din live chat-ul “LiveStudio” (Prima parte)

Intrebari si curiozitati din live chat-ul “LiveStudio” (Prima parte)

Pe chat -ul live al studioului nostru primim mereu intrebari despre activitatea studiourilor noastre. Majoritatea vizitatorilor de pe site -ul nostru ne intreaba daca pot face videochat de acasa. Bineinteles, echipa LiveStudio nu colaboreaza cu modele care vor sa se angreneze in aceasta actiune de lucru la domiciliu ci preferam sa gasim o modalitate de a impaca dorintele modelului ( incasari substantiale ) si de ai amortiza modelului cheltuielile atunci cand vine vorba de lucrul acasa ( cu totii stim cat de costisitor este sa lucrezi de-acasa ). Au trecut cateva zile de cand o vizitatoare de pe site-ul nostru (Cristina – model incepator) ne-a contactat in legatura cu “suport pentru lucrul de acasa”. Nu am recomandat niciodata sa se inceapa lucrul de acasa deoarece Cristina este un model incepator si in permanenta trebuie sa aibe langa ea un ajutor, atat pe partea de training cat si pe partea de cunostinte IT si altele …

In toti acesti ani de activitate nu am vazut nici macar un model fie el incepator sau experimentat care sa se priceapa 100% la mediul exterior al site-urilor de videochat si totusi Cristina sustine cu tarie ca poate invata singura ce este de facut in fiecare situatie unde nu se pricepe. Este adevarat ! Poti invata singura ce este de facut dar iti trebuie o organizare foarte bine pusa la punct. Ca sa nu mai mentionam si de faptul ca “tu esti un model videochat“, nu un tehnician IT si iti va trebuii mult timp sa inveti din toate partile deoarece nu te poti axa pe ce este mai important ( adica model si nimic altceva ). Sunt multe cazuri in care unele modele care ne viziteaza site-ul cu aceste probleme de lucru la domiciuliu cred ca totul tine de noroc ; ca intra online pe site-uri si batand din palme vin castigurile din videochat. Tinem sa mentionam ca in acest domeniu norocul nu are nici o legatura cu video chat -ul si auzim destul de des cuvantul noroc in diferite forme : sunt frumoasa si voi avea succes, stiu cum sa ma port cu barbatii, am experienta cu barbatii, etc. Nu spunem ca acestea nu sunt posibile avantaje in videochat dar chiar daca ai avea toate avantajele tot nu vei putea multumi pe toata lumea.

Trebuie sa accepti adevarul si sa sti ca multe lucruri te v-a impiedica sa ajungi la sume mari daca te decizi sa lucrezi de acasa.

Problema este “Lenea”. Cu ea vei muncii haotic, cu foarte multe pauze, pentru ca vei fi comoda si nu iti vei tine o statistica cu timpul lucrat efectiv pe site-uri si bineinteles vei fi un haos total care nu iti va aduce decat lipsa de organizare.

Mai mult de 95% dintre modelele care fac greseala sa nu colaboreze cu un studio de videochat nu au un training personalizat ( vor incerca sa fure meserie de la celelalte modele de pe site-ul care activeaza ), nu vor avea un suport-tehnic care sa le rezolve foarte rapid problemele aparute la site-uri sau la calculatoarele pe care le detin si nu vor beneficia de avantaje videochat care le ofera studioul care face angajari in studio. Acestea sunt primele probleme care le intampina modelele care vor sa lucreze acasa.

Deocamdata ne oprim aici. Vom continua in articolul urmator cu celelalte probleme si exemple din activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *