Live Studio participa la The European Summit

Live Studio participa la The European Summit

Ca in fiecare an, si in 2022, echipa LiveStudio va participa la conventiile din domeniul divertismentului online, TheEuropeanSummit fiind prima de acest fel din 2022. Evenimentul va avea loc in Sitegs (Spania), in perioada 29 Februarie – 3 Martie, si va reuni siteuri de videochat, partenerii de traffic pentru hostess online, cat si studiouri de video-chat din toata lumea. teamwork
Astfel vom veni cu informatii proaspete care ne vor influenta pozitiv colaborarile viitoare, atat cu modelele cat si cu platformele de streaming online din toata lumea, cu care avem relatii stabile si bine dezvoltate. Toate aceste eforturi pentru ca noi ne dorim sa fim cei mai buni din domeniu, sa fim adevarati profesionisti, si sa putem impartasi cunostinte de inalta calitate viitoarelor modele care vor apela la echipa LiveStudio pentru angajari videochat. LiveStudio este si doreste sa ramana cel mai bun studio de videochat din Bucuresti asa ca te asteptam si pe tine, actual sau viitor model videochat, sa faci parte din cea mai bine informata si performanta echipa!

In cazul in care esti interest(a) de participarea la un asftel de summit, sa stii ca este o alegere foarte buna pentru dezvoltarea cunostintelor din domeniul videochat, un moment propice pentru socializare alaturi de cele mai importante figuri din spatele marilor siteuri, cat si un moment de relaxare si iesire din monotonia cotidiana. Costurile sunt reduse, iar pentru unele categorii de participanti taxa de access este gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗