Livestudio videochat va ureaza Craciun Fericit!

Livestudio videochat va ureaza Craciun Fericit!

spatiu relaxare videochat craciun CINCI  Studioul de videochat Livestudio din Bucuresti, va ureaza un Craciun Fericit si multe bucurii alaturi de cei dragi voua! Anul 2015 este aproape pe sfarsite, iar cand tragem linie vedem ca a fost un an plin, cu evenimente speciale, surprize placute, experiente intense si multa, multa munca dar si disctractie pe masura. Astfel pe ultima suta de metrii, ne pregatim sa aducem si mai multa fericire in colectivul Livestudio.

 

 

 

 

 

 

bradul de craciun cadouri videochatSania mosului a oprit deja in fata sediului din Bucuresi al Livestudio si a lasat o multime de cadouri si bucurii pentru cele peste 100 de modele cu care colaboram, in semn de multumire pentru devotamentul si sustinerea de care au dat dovada pe tot parcursul anului 2015.

 

 

 

 

 

 

brad craciun angajate videochatCa in fiecare an de altfel, le-am pregatit o surpriza de Craciun alaturi de multumirile si aprecierile noastre pentru munca depusa de ele alaturi de noi; In imaginile de mai jos puteti vedea si voi cum arata Craciunul in cel mai bun studio de video-chat din Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

Poate in 2016 vei face si tu parte din cea mai tare echipa de modele a Livestudio videochat Bucuresti si vei trai urmatorul Craciun alaturi de noi. Pana atunci iti dorim un Craciun Fericit care sa iti aduca multe bucurii si intelepciune iar in final, inca o data, te asteptam printer noi.

spatiu relaxare videochat craciun UNUspatiu relaxare videochat craciun PATRUspatiu relaxare videochat craciun TREI

spatiu relaxare videochat craciun DOI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗