fbpx

La tine vine Moșul?

La tine vine Moșul?

Încă de mici ni se spune că dacă vom fi cuminți, Moș Crăciun ne va face o surpriză plăcută și ne va îndeplini toate dorințele! Chiar dacă acum modelele noastre au trecut de mult de vârsta copilăriei, cine spune că în sufletul lor nu se simt încă copiii și nu le scriu scrisori Moșului?

Ce-și doresc modelele noastre de la Moș Crăciun? Care sunt planurile lor pentru anul acesta și ce surprize le pregătim? În fiecare zi este o tradiție la noi ca de Crăciun să le oferim un bonus special, pentru că merită acest premiu după un an de muncă și de performanță!

            În ceea ce privește dorințele lor, cred că cel mai bine ar fi să le lăsăm pe ele să vorbească!

   „Ce-mi doresc de la Moș Crăciun anul acesta? Destul de greu de spus. Când eram mai mică îmi doream de obicei jucării, haine, sau lucruri pe care nu le aveam, lucruri de care duceam lipsă. De când lucrez ca model de videochat nu aș mai putea spune că duc lipsă de ceva, sunt destul de arogantă și-mi place să-mi îndeplinesc toate poftele.model-videochat-live-studio

            Deci, dorințele mele anul acesta nu sunt materiale, ci mai mult spirituale. Îmi doresc să am parte de încă mulți ani alături de această echipă de succes, această echipă care m-a învățat cât de importante sunt relațiile dintre oameni și care mi-a demonstrat că munca devine mult mai plăcută atunci când te afli într-un mediu prietenos. Îmi doresc ca echipa Live Studio să nu se schimbe niciodată, și să rămână mereu această familie iubitoare și primitoare cum a fost din prima clipă!”

            „În mare parte, pot spune că mi-am îndeplinit toate dorințele, mai ales de când lucrez ca model de videochat. Mi-am cam cumpărat toate lucrurile pe care mi le doream și sunt mulțumită din punctul ăsta de vedere. În schimb, pentru anii ce urmează îmi doresc să fac performanțe, vreau să ajung în topuri și am de gând să lupt pentru asta. Sunt o fire ambițioasă și perseverentă și cred că acestea sunt calitățile principale atunci când îți dorești să ai succes.

            Vreau ca Moșul să-mi aducă multă imaginație și idei proaspete și multă forță de muncă. Pentru că vreau ca anul viitor să mă pot lăuda cu câteva premii în domeniu!”

            Ce surprize le pregătim modelelor noastre?

Pe lângă bonusurile de care am spus și mai sus, punem la bătaie și un mic concurs, sau mai bine zis o tombolă. Oferim o vacanță într-o zonă exotică modelului care va extrage bilețelul câștigător. Pentru celelalte modele, am pregătit o petrecere surpriză în ziua de 28 decembrie. E așa, ca un fel de petrecere de final de an, în care vom împărtăși cu toții gândurile și vom spune ce ne dorim de la noul an. Petrecerea va fi între noi, pentru că ne considerăm o familie.

Tu ți-ai scris scrisoarea pentru Moș Crăciun? Ce-ți dorești să primești? Ai fost destul de cuminte încât să vină Moșul și la tine? Dacă vrei să ai parte și tu de clipe de neuitat alături de noi, te așteptăm în familie!