fbpx

Posibil ca astazi sa scrii prima pagina din viitorul tau fericit!

Posibil ca astazi sa scrii prima pagina din viitorul tau fericit!

Care va fi povestea ta? Vei alege sa lucrezi cu cel mai serios studio videochat?

visele devin realitatea in studioul videochat livestudio

Este bine ca ai ajuns aici, pentru ca urmatoarele randuri iti vor schimba viata, sau perceptia despre videochat in cazul in care esti deja model videochat.

Dupa cum ti-ai dat seama noi incercam o abordare un pic deiferita pe piata studiourilor de videochat in Bucuresti. De fapt suntem viitorul tau studio de videochat din Bucuresti, sunt sigura de asta. De ce noi?

Pentru ca putem face minuni! Pentru ca avem experienta necesara ca tu sa obtii castiguri mari, pentru ca suntem corecti, pentru ca platim mereu la timp, pentru ca iti oferim un pachet de bun-venit BONUS de 300 EURO, pentru ca la noi primesti BONUS pentru turele lucrate, pentru ca la noi primesti BONUS daca ne aduci o colega noua care va lucra alaturi de noi, pentru ca la noi nu exista penalizari, pentru ca noi incercam sa fim o mare familie, dar mai ales pentru ca noi suntem diferiti de celelalte studiouri.

Suntem o echipa cu peste 12 ani experienta in spate, o echipa formata din profesionisti, care se adreseaza modelelor ce doresc sa faca performanta in domeniu si in acelasi timp sa simta comfortul unui job LEGAL si BANOS.
As dori sa te intreb, ai mai lucrat? Daca da, citeste urmatoarele randuri, daca nu, citeste-le oricum.

1. In Bucuresti majoritatea studiourilor (peste 75%) au conditii de lucru foarte de foarte proasta calitate (dotari, locatie, suport tehnic, suport modele), si prin urmare performanta angajatilor este egala cu ceea ce ofera. Asta inseamna mai putini bani pentru tine.

2. In Bucuresti majoritatea studiourilor (peste 90%) isi penalizeaza in mod constant modelele. Chiar daca ti se ofera bonusuri care sa iti ia ochii la inceput, ele vor fi compensate cu niste amenzi pe masura, ca in final sa iti ia cat mai mult din bani. Asta inseamna dezamagire si stres pentru tine.

3. In Bucuresti majoritatea studiourilor (peste 70%) lucreaza in ilegalitate. Nu exista contracte sau forme legale de functionare. Astfel in cazul unui control care este foarte probabil, tu vei ajunge sa raspunzi pentru ilegalitatile lor, in solidar. Asta inseamna pericol si nesiguranta pentru tine.

4. In Bucuresti un numar mic de studiouri (sub 25%) au vechime pe piata, si respectiv sunt formate de oameni care chiar cunosc domeniul. Lucrand cu neprofesionisti nu vei castiga acele sume pentru care vrei sa lucrezi in videochat. Dezamagirea va pune punct, probabil, carierei tale in domeniu. Asta inseamna un model pierdut pentru noi.

5. In Bucuresti un numar mic de studiouri (sub 30%) au in spate o echipa completa de management, care sa te ajute sa reusesti in cariera de model videochat. Neavand parte de conditiile necesare nu vei putea sa faci performanta. Asta inseamna castiguri mici pentru tine.

5. In Bucuresti un numar mare de studiouri (peste 50%) platesc la 20 de zile dupa ce incaseaza banii de la siteuri, pentru ca modelele lor desi dezamagite de conditii si incasari sa nu plece din teama ca nu isi vor primi banii. Asta inseamna sa ramai sclava lor pe termen lung.

Statistica ar putea continua, povestile de asemenea, probabil ai auzit vreodata la o prietena de a ta, cum ca a ramas fara banii castigati intr-o perioada din cauza ca a primit penalizare 1$ pentru fiecare minut de lipsa de la program?! Probabil ai auzit vreodata la vreo cunostinta care a lucrat in domeniu, ca “patronul” isi urmarea si isi hartuia angajatele, sau chiar isi aducea prietenii sa intre peste ele in camera de lucru?! Probabil ai auzit vreodata de la o prietena de a ta, cum ca nu si-a primit banii munciti la un studio videochat din cauza ca “studioul nu a primit banii de la siteuri”?! Sau poate este chiar cazul tau?!…

Noi ne dorim ca cele de mai sus, sa ramana doar povestile altora. Povesti ale altora care NU LUCREAZA cu noi. Noi vrem sa scriem povesti frumoase, povesti ale modelelor videochat fericite de alegerea facuta. Deoarece, tu lucrand cu noi, NU VEI AVEA PARTE NICIODATA DE EXPERIENTELE NEPLACUTE DE MAI SUS. Acesta este ANGAJAMENTUL nostru fata de TINE. Vrem ca tu sa ne numesti CEL MAI SERIOS studio videochat din Bucuresti.

[address]
* NU ANGAJAM CUPLURI SAU BAIETI, NE PARE RAU *

numar whatsapp studio videochat fara amenzi
numar telefon vodafone studio videochat plata la zi
numar telefon vodafone studio videochat profesional
adresa email studio videochat bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *