fbpx

FORMĂM MODELE

DE TOP!

Modelul Live Studio ești chiar tu! Ai parte de 100% susținere în proiectele tale din partea studioului, primești 100% suport și promovare pentru dezvoltarea capacităților de câștig și evoluție personală. Tu stabilești care sunt limitele tale, beneficiind de 100% confidențialitate, 100% respect și 100% siguranță.

FORMĂM MODELE

DE TOP!

Modelul Live Studio ești chiar tu! Ai parte de 100% susținere în proiectele tale din partea studioului, primești 100% suport și promovare pentru dezvoltarea capacităților de câștig și evoluție personală. Tu stabilești care sunt limitele tale, beneficiind de 100% confidențialitate, 100% respect și 100% siguranță.

live-studio-videochat-bucurestiModel Live Studio M

Kilometrul 0 al succesului în videochat

Live Studio

Videochat de top din București

Pornind, cu ambiție, pe un tărâm în care performanța și succesul reprezintă misiunea principală, am reușit să dezvoltăm o idee ce părea pentru mulți un vis imposibil, să punem bazele unui super studio de videochat în România. Am dus misiunea la bun sfârșit, așa că astăzi Live Studio impresionează prin performanțele obținute!

ANGAJARI VIDEOCHAT

Dorim în permanență să ne extindem echipa de modele. Oare tu să fii următorul model de top din echipa Live Studio?

Cu multă muncă și o însetată pasiune pentru performanță, am reușit în decursul a peste 15 ani de activitate, să fim unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București, fiind un adevărat reper al succesului.

Avem în plan să adunăm în familia noastră, cum spunem echipei Live Studio, persoane cu un potențial fantastic, dornice să atingă cerul și împreună cu acestea, să devenim o echipa mai mare și mai puternică. Go #livestudioteam!

live-studio-videochat-bucurestio echipa adevarata

O echipă adevărată

Pe lângă beneficiile financiare, un lucru important în cadrul studioului nostru este reprezentat de armonia echipei. Putem spune că aici e o adevărată familie. Experiențele profesionale și sociale de top sunt caracteristicile noastre fundamentale.

live-studio-videochat-bucurestisocial life 4

Social Life

Pentru că nu doar munca este importantă pentru noi, ci și timpul liber, organizăm mereu activități distractive și captivante. Organizăm petreceri și evenimente pe gustul tuturor. Work hard, play hard, party harder. Alături de noi îți vei face cele mai cool prietene.

live-studio-videochat-bucurestiplanuri de viitor 1

Planuri de viitor

Fiecare dintre noi ne gândim la ce va urma, așa că ne-am porpus să ajutăm fiecare model să exceleze la capitolul dezvoltare. Fie că e vorba de studii, călătorii, operații estetice sau proiecte personale, Live Studio te sprijină pentru că tu să-ți îndeplinești visurile.

live-studio-videochat-bucuresticastiguri 1

Câștiguri

Un model începător câștigă în jurul a 3 000 $ lunar, un model mediu în jurul a 8 000 $ lunar, iar un model avansat, cu experiență, peste 20.000 $ lunar. Videochatul înseamnă muncă de echipa, eforturi susținute și performanță.

live-studio-videochat-bucurestisiguranta

Siguranță

Este foarte important pentru noi să te poți simți în siguranță când pășești în domeniul videochatului, așa că toate activitățile desfășurate, sunt absolut legale și transparente. În plus punem accent maxim pe protejarea identității și a confidențialității tale.

live-studio-videochat-bucurestiparty

Bonusuri

La LiveStudio, bonusurile nu sunt doar un vis, ci o realitate palpabilă. Ne distingem de alte studiouri prin transparența noastră și prin faptul că onorăm cu adevărat eforturile tale, ca model.
Programul LiveStudio Selected Model este o experiență excepțională, dedicată celor mai talentate și dedicate modele. Cele selectate pentru acest program beneficiază de privilegii unice și răsplată pe măsură.

De ce să devii un model de videochat ?

Pentru că te vei simți ca un adevărat influencer. Încrederea în tine vă crește odată cu încasările pe care le vei obține. Stabilitatea financiara va aduce după sine o viață în care nu-ți vei refuza nimic și un look care te vă face să te simți mai sexy că oricând!

Îți vei permite tot ce nu credeai că-ți va fi accesibil, lucru care îi va face pe majoritatea bărbaților să-ți cadă la picioare! Dacă erai obișnuită ca programul de la serviciu să-ți ocupe o mare parte din viață, iar încasările să nu fie satisfăcătoare de acum vei avea ocazia de a alege când și unde să-ți petreci timpul liber. Noi o numim simplu: LIBERTATE.

Odată cu atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus vei atrage și mândria familiei tale sau a iubitului tău. Vei putea să-ți ajuți financiar persoanele apropriate și în același timp să iți susții singură costurile educației și a vieții de oraș. Folosind propriile forțe, alături de noi, ești de neoprit!

Experiență

model1

Beneficiezi de o echipă administrativă bine pregătită, cu aproape 20 de ani experiență în videochat non adult glamour sau freemium, aparatură de ultimă generație și un spațiu de lucru luxos, bine întreținut.

Legalitate

legalitate

Te poți bucura de un job cu acte în regulă. În cadrul studioului nostru de videochat, fiecare model activează în baza unui contract de muncă legal și de plăți 100% transparente și legale.

CORECTITUDINE

corectitudine

Corectitudinea este deviza noastră. În Live Studio Training Agency ai parte de plăti corecte, mereu la timp. Nu sunt costuri sau amenzi ascunse. Munca ta e răsplătită regește. Hai în echipa noastră!

RECUNOAȘTERE

recunoastere

Meritele tale sunt recunoscute peste tot, în cadrul colectivului nostru și mai mult pe plan internațional. Live Studio Training Agency este favorit în majoritatea evenimentelor galelor de profil.

ALEGE SĂ DEVII INDEPENDENTĂ​

TRECE, CHIAR DE ASTĂZI, GURA LUMII PE MODUL SILENȚIOS

NE CUNOAȘTEM​

În vizită la o cafea, cu managerul Live Studio, Mihaela și povestim despre cum îți dorești să arate viitorul tău frumos, ce ambiții și ce visuri ai.

TE AJUTĂM

Să faci cele mai bune alegeri pentru o ascensiune puternică și cât se poate de rapidă. Îți oferim chiar și 5000 LEI venit garantat cât timp ai tu nevoie.

DEVII O STEA

Strălucitoare și mândră de evoluția ta. Devii tu, cea care deține controlul asupa vieții tale, cea care îți plătește chria, școala, mașina, shoppingul de lux.

Sunt imaginea unui site partener Live Studio, iar de-a lungul timpului am participat la evenimente în toată Europa dar și în US și Columbia. Am câștigat numeroase premii dar și sute de mii de dolari fiind mereu susținută. Îmi place să întâlnesc colege noi și să le împărtășesc din experiența mea. Începutul este greu dar eu sunt aici și poți avea încredere în mine.

Eva
Eva Model Non Adult

Declar cu mâna pe inimă că este cel mai profesional studio de videochat la care am lucrat până acum. Totul, începând de la condițiile de lux și până la echipă, este de notă 10. Sfătuiesc toate fetele să aleagă Live Studio Training Agency. Veți avea parte de tot ce e mai bun. Eu vă voi susține!

Mihaela
Mihaela Trainer Modele

Chiar dacă nu ai experiență, Live Studio te ajută. Am aflat asta pe propria-mi piele, când m-au luat în primire fetele de la training și mi-au explicat ce și cum. O adevărată echipă de profesioniste, în mijlocul căreia te simți că într-o familie. Nu are cum să nu îți placă să lucrezi la Live Studio!

Larisa
Larisa Model Cams

Iubesc acest studio și oamenii pe care i-am întâlnit aici. Sunt cea mai fericită că lucrez alături de ei. Aici am găsit tot ceea ce mi-am dorit, ceea ce nu primeam la fostul studio. Mă bucur că i-am găsit. Dacă măcar o fată vede mesajul meu și înțelege cât de important este să lucrezi undeva unde ești ajutată, totul legal și cu banii mereu la timp atunci sunt fericită !

Sofia
Sofia Model Stripchat

În sfârșit un studio cu adevărat profesional. Nu sunt nevoită să plătesc cu 100 $ rochii de 50 lei, nu sunt nevoită să stau în picioare cu orele, nu sunt forțată să țin dietă, mi se explică totul clar și pe înțeles de fiecare dată când am o problemă. Aici am găsit tot ceea ce am căutat în videochat.

clara
clara Model Jasmin

Am învățat să am mai multă încredere în mine cu LiveStudio. De la o fată timidă am ajuns o femeie care știe ce poate și ce își dorește de la viață, de aceea recomand acest studio de videochat din București. E cea mai bună alegere pe care am putut să o fac pentru mine!

Andreea
Andreea Model CB
live-studio-videochat-bucuresti20210526 105428

3 MOTIVE PENTRU A ALEGE LIVE STUDIO

1 MODELE DE TOP

Știm  te îndrumăm pentru ca tu în urma activității tale  devii un model de top.

2 INDEPENDENȚA FINANCIARĂ

Aplică și te vom ajuta să ajungi independentă și să te susții singură financiar.

3 VIITORUL TĂU

Fie că reprezintă o mașină, operații estetice sau casa ta, noi te ajutăm să îl conturezi. 

Ultimele articole

Despre legalitatea videochatului: ce trebuie să știi pe acest subiect?

Există o mulțime de rețineri pe care le poți avea atunci când îți dorești să optezi pentru jobul de model online. Nu numai că prejudecățile ...

Câți bani poți câștiga ca model de videochat?

Nu mai reprezintă demult o noutate faptul că majoritatea fetelor care aleg să facă videochat sunt atrase în special de beneficiile ...

În noul an, îndeplinește-ți toate visurile!

Un nou an, noi oportunități de a deveni mai bun! Acesta este un motto în care noi, echipa Live Studio, credem cu tărie! Prin urmare, ...

2024 va fi un an de top pentru modelele Live Studio!

Un nou an, noi oportunități de a deveni mai bun! Acesta este un motto în care noi, echipa Live Studio, credem cu tărie! Prin urmare, ...

5 motive pentru care jobul de model online este o alegere inspirată

Chiar dacă este foarte atractiv iar o mulțime de fete sunt încântate de ideea de a alege jobul de model online, adesea există rețineri ...

Strategii eficiente pentru a te promova ca model de videochat

Să fii model de videochat nu este chiar atât de simplu precum pare! Pentru a avea succes, ai nevoie de susținerea studioului, pentru a fi ...

PREMII SI PARTENERIATE

Ne bucurăm de o recunoaștere internațională de excepție, precum și de parteneriate exclusive cu principalele companii și platforme de videochat.
AwAwards - Innovative Studio of the Year - Live Studio
YNOT Awards - Best Emerging Brand - Live Studio
lalexpo Awards - Best Romanian Cam Studio - Live Studio
Cele mai multe premii și nominalizări la concursurile internaționale🏆

live-studio-videochat-bucuresti20180716 130151 scaled
live-studio-videochat-bucuresti20180716 125957 scaled
live-studio-videochat-bucuresti20180716 130208 scaled

Hai să discutăm!

Colegele noastre HR sunt disponibile în locații de Luni până Duminică, între orele 8:00 și 22:00, iar OnLine, pe Chat, Skype și Whatsapp aproape Non-Stop. Te așteptăm la noi, în vizită la o cafea să povestim planuri de viitor.