LiveStudio – Cel mai profesional studio de Videochat din Bucuresti

LiveStudio – Cel mai profesional studio de Videochat din Bucuresti

Activitatea de videochat a ajuns de suficient timp in Romania însă cu toate acestea nu exista o definitie clara si unitar acceptata care sa cuprinda si sa concretizeze ce inseamna si presupune acest job. O definitie general acceptata este ca reprezinta interactiunea video, prin intermediul internetului, dintre o persoana numita „chat host”, „online hostess”, „model” sau „performer” si un client care plateste un pret pe minut pentru aceasta interactiune, modelul primind un procent din acest pret pe minut (mai este denumita si sesiune de private chat).

Interactiunea propriu zisa variaza de la simple discutii, la show-uri erotice si totul depinde de model si de ceea ce doreste sa faca in cadrul sesiunii de private chat. Un studio profesional de videochat București nu-si va obliga niciodata modelele sa faca ceva ce nu doresc si intotdeauna va incerca sa ofere tot confortul psihic si fizic modelelor sale si le va invata, in cadrul training-ului, ca nu sesiunile erotice sunt cele care genereaza venituri consistente.

Continutul discutiilor dintre model si membrii cu care discuta este strict confidential. Modelul trebuie sa aiba libertatea de a decide intotdeauna ceea ce doreste si ceea ce nu doreste sa faca atunci cand este online sau in private chat.

De ce videochat si de ce a prins amploare?

In ultimii ani, videochat-ul a devenit un job din ce in ce mai cautat de catre persoanele tinere cu responsabilitati care isi doresc sa nu mai apeleze la parinti sau rude ci, dimpotriva, sa reprezinte un real sprijin pentru acestia, devenind independente financiar.

Aceasta popularitate a jobului se datoreaza faptului ca, la ora actuala, un loc de munca nu iti permite sa iti platesti nici macar chiria pentru un apartament decent, fara sa mai punem in discutie alte cheltuieli pe care le are orice tanara: facultate, obiecte de vestimentatie, gadget-uri, etc. Mai mult, majoritatea patronilor din Romania considera ca o practica uzuala este sa muncesti peste program fara sa fii platita si ca este normal ca tu sa muncesti in continuu “ca sa te placa seful”.

Toti am trecut prin asta si stim cum este… Din punctul nostru de vedere un job trebuie sa te remunereze corect si sa-ti ofere posibilitatea sa te dezvolti, atat in plan personal cat si profesional. Nu intelege gresit, videochat-ul nu este un job din care sa iesi la pensie… asta este clar! Este in schimb o activitate care iti va permite sa iti pui in practica planurile si proiectele, sa-ti termini studiile si, cand vei iesi din acest domeniu, sa ai deja o masina, un apartament sau o casa si, de ce nu, sa-ti pornesti o afacere pe cont propriu. Mai concret si in mai putine cuvinte, iti ofera independenta financiara si putere de decizie asupra vietii tale!

Cum stii daca videochat-ul este pentru tine?

Datorita faptului ca activitatea de videochat are un puternic caracter personal si ca numarul de studio-uri profesionale din Romania este foarte redus, s-au raspandit tot felul de mituri si informatii neadevarate despre acest domeniu. Au fost si situatii neplacute, dar acestea se datoreaza intotdeauna unor greseli din partea modelelor sau a anumitor studiouri asa-zis profesionale, care de fapt nu au nici o legatura cu aceasta activitate.

Persoanele cu care modelul intra in contact locuiesc in general in America de Nord, nordul si vestul Europei si, asa cum spuneam mai sus, fiecare model decide ceea ce face in timpul unei sesiuni de private chat.

Daca te-ai gandit sa incerci acest domeniu dar nu esti inca foarte hotarata, trebuie sa stii ca nu este o activitate usoara si nu este de ajuns sa stai in fata computerului sperand ca, intr-un fel magic, o sa inceapa sa curga bani, asa cum se vehiculeaza in general.

Nu este nici o activitate extrem de grea si nici nu ti se cere vreodata sa faci ceva ce nu doresti; dimpotriva, echipa va fi fi alaturi de tine tot timpul, te va sprijini cu sfaturi, idei si diverse pareri pentru a ne asigura ca esti multumita si ca ai rezultatele pe care le astepti. Videochat-ul este o activitate care te solicita psihic, in primul rand datorita caracterului personal foarte pronuntat si in al doilea rand datorita faptului ca, daca vrei sa ai rezultate, va trebui sa iti folosesti tot arsenalul intelectual pentru a ajunge la aceste rezultate.

Asa cum probabil ai observat, nu am spus nimic despre aspectul fizic, desi peste tot se spune ca trebuie sa arati 90-60-90 si ca daca nu esti o papusica Barbie, atunci nu vei avea rezultate. Nimic mai fals! Sunt foarte multe modele care nu au rezultate si arata foarte bine! NU aspectul fizic este determinant in activitatea de videochat, iar asta este o lectie pe care o invata toate modelele noastre in cadrul training-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗