fbpx

Ia-ți permisul și primești 200$ cadou din partea Live Studio

Ia-ți permisul și primești 200$ cadou din partea Live Studio

Live Studio este mai mult decât un simplu studio de videochat și se deosebește de multe altele din București și din țară prin faptul că pune confortul modelelor pe primul loc. Considerăm că suntem cel mai bun studio de videochat și avem o mulțime de argumente care susțin această afirmație. Doar că… să fii la un nivel atât de înalt nu a fost niciodată ușor, mai ales dacă nu lucrezi zilnic la obținerea unei atmosfere cât mai bune în studio, care să creeze pofta de performanță și de succes!

Noi știm cel mai bine acest lucru, iar de aceea ne propunem tot timpul să avem o relație cât mai bună cu modelele cu care colaborăm. Mai exact, facem tot posibilul pentru ca modelele Live Studio să considere colaborarea cu studioul nostru mai mult decât un detaliu contractual, ci mai degrabă o relație de prietenie pe care se pot baza tot timpul.

Iar ceea ce ne bucură nespus este faptul că reușim să obținem această atmosferă de prietenie și totodată să ne apropiem de modelele cu care colaborăm astfel încât să fim mereu o familie unită, pregătită să sară în ajutor atunci când cineva are nevoie de noi.

Cum reușim asta? Ei bine, motivația modelelor noastre trebuie să fie mereu la un nivel cât mai bun, iar asta deoarece doar astfel pot obține performanțele care ne ajută să fim cel mai bun studio de videochat. Prin urmare, le recompensăm deseori astfel încât să simtă că au parte de toată atenția și aprecierea noastră.

Iei permisul de conducere și Live Studio te resplătește!

Un foarte bun exemplu în acest sens este susținerea pe care o acordăm modelelor noastre care își propun obținerea permisului de conducere. Este un drept pe care toată lumea își dorește să îl obțină, iar de aceea noi încercăm să încurajăm fiecare model care se visează la volanul unei mașini luxoase. Practic, modelele care colaborează cu Live Studio și obțin permisul de conducere sunt răsplătite cu suma de 200$, o sumă care acoperă o mare parte a cheltuielilor necesare obținerii permisului.

Este un gest de încurajare a dezvoltării personale pentru fiecare model în parte. Astfel, colaborarea cu Live Studio este benefică nu numai datorită câștigurilor financiare foarte generoase, ci totodată și posibilităților de a evolua și a se dezvolta.

Beneficiile colaborării cu Live Studio sunt numeroase. Modelele noastre nu numai că pot obține permisul fiind răsplătite apoi de către noi, ci totodată au posibilitatea de a urma cursuri de limba engleză, vor avea în preajmă cei mai buni traineri tehnici, se bucură de make-up profesionist, de o garderobă foarte bogată dar și de cele mai bune condiții pentru a cunoaște cele mai înalte culmi ale succesului.

Lista cu beneficii ar putea continua la nesfârșit, însă credem că modul ideal de a descoperi toate avantajele colaborării cu Live Studio este chiar colaborarea cu studioul nostru. De aceea te invităm la o cafea pentru a discuta mai multe pe larg, într-un cadru cât mai relaxant și mai plăcut, unde vei putea vedea cu ochii tăi condițiile excelente de care te vei putea bucura.

Ce mai aștepți? Programează un interviu acum!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗