fbpx

Sunt mama și fac videochat! Cum m-am descurcat cu jobul si cu creșterea copilului

Sunt mama și fac videochat! Cum m-am descurcat cu jobul si cu creșterea copilului

Să fii mamă poate fi o adevărată provocare. Este o experiență minunată dar totodată și dificilă. În primul rând, noutățile te vor copleși, iar grija pentru a-i oferi copilului doar ce e mai bun te va ține ocupată zi și noapte. De asemenea, nici din punct de vedere financiar nu este prea ușor să ai această ocupație importantă de mămică.

Prin urmare, nu puține sunt mamele care ajung în situația în care se descurcă destul de greu cu noua viață, cu responsabilitățile care au apărut odată cu venirea pe lume a bebelușului și totodată cu toate necesitățile pe care statutul de mămică le are.

Să fii mamă și să faci videochat este, de cele mai multe ori, o alegere foarte bună. Iar asta dintr-o mulțime de motive despre care vom vorbi și noi în acest articol. Mai exact, vom prezenta povestea unei mămici care a decis să câștige bani în plus, pentru a-i putea oferi celui mic toate cele necesare, cu ajutorul videochatului.

Ioana, mămică și model Live Studio

Avantajul meu a fost acela că aveam deja o colaborare cu Live Studio de ceva timp, iar după ce am născut am decis să nu renunț la frumoasa și profitabila colaborare. Prin urmare, am decis să nu opresc colaborarea cu Live Studio, ci să continui pe același drum, mai ales că acum erau mai multe suflete de întreținut în casă. Iar un copil are nevoie de o mulțime de lucruri, mai ales dacă dorești să îi asiguri TOTUL pentru o creștere sănătoasă, corectă și frumoasă.

Experiența în domeniului videochatului m-a convins că nu trebuie să renunț sau să iau o pauză. Știam câți bani se câștigă așa că ideea de videochat part time nu mi s-a părut o ofertă suficient de tentantă. Am mers în continuare pe regimul full time iar decizia a fost una foarte înțeleaptă.

În primul rând, câștigurile pe care le obțin din acest domeniu mi-au permis să contractez serviciile unei bone care este alături mereu de cel mic. Am căutat să colaborez doar cu persoane calificate în acest domeniu și nu m-am uitat la bani atunci când am făcut alegerea. Iar asta deoarece, așa cum am spus în nenumărate rânduri, mi-am dorit doar ce e mai bun!

De asemenea, sunt foarte norocoasă și datorită faptului că am un soț foarte deschis și a ales să își ia concediu pentru a se putea ocupa în cea mai mare parte de creșterea copilului. Mama și soacra mea sunt alături de noi și ne ajută ori de câte ori le solicităm ajutorul, așa că totul este minunat. Copilul crește frumos și totodată știu că îi garantez un viitor din care nu îi va lipsi nimic.

Alegând cel mai bun program pentru tine și pentru copilul tău, îți garantezi continuitatea în videochat iar astfel te bucuri de tot ce e mai frumos.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗