fbpx

Nu trebuie să ai 90-60-90 ca să faci videochat! Uite de ce!

Nu trebuie să ai 90-60-90 ca să faci videochat! Uite de ce!

Videochatul a fost mereu, este și probabil va fi mult timp un domeniu foarte controversat. Există atât de multe mituri și de informații mai puțin adevărate încât puține sunt persoanele care cunosc adevărul, așa cum este el, despre videochat.

De exemplu, am auzit de nenumărate ori ideea că în videochat trebuie să ai 90-60-90 pentru a fi acceptată de un studio sau cel puțin pentru a avea succes în acest domeniu. Este totodată și una dintre cele mai răspândite idei atât în mediul online cât și în cel offline. Dat fiind faptul că este o idee greșită încă din start, multe fete se simt descurajate de acest mit fals, iar astfel au rețineri în fața ideii de a face videochat, ceea ce nu le permite să se bucure de toate aceste beneficii ale

În acest articol ne-am propus să infirmăm acest mit o dată pentru totdeauna! Iată așadar de ce NU trebuie sa ai 90-60-90 ca să faci videochat:

Aspectul fizic – un detaliu important dar nu esențial

Încă de când am înființat Live Studio ne-am propus să nu folosim aspectul fizic ca pe cel mai important criteriu de selecție al modelelor noastre. Desigur, am fi ipocriți dacă am spune că aspectul fizic nu este important în videochat. Acesta are o importanță majoră, însă nu reprezintă un detaliu esențial.

Fiecare om este frumos în felul său și are anumite calități cu ajutorul cărora reușește să își construiască o imagine plăcută și atrăgătoare. Prin urmare, aspectul fizic nu este decisiv în videochat și nu va fi niciodată în Live Studio. Este un lucru care ar trebui să fie cunoscut de toate modelele noastre.

Știm cu toții că perfecțiunea nu există, sau cel puțin nu are o definiție clară și general valabilă. Prin urmare, ar fi absurd din partea noastră să cerem fetelor care își doresc o colaborare cu noi să aibă 90-60-90, adică un corp cât mai aproape de acea perfecțiune ipotetică, mai ales dat fiind faptul că majoritatea membrilor platformelor de videochat nu asta caută.

Ce așteptări avem, în schimb, de la modelele noastre? Ei bine, ne plac foarte mult fetele cu personalitate. Cele care se apreciază așa cum sunt și nu se simt complexate. De asemenea, un om care se îngrijește are automat un aspect fizic plăcut și chiar atrăgător. Aceasta este o cerință simplă dar foarte importantă totodată.

De asemenea, ne dorim să colaborăm doar cu modele care dau dovadă de curaj și determinare. Acestea sunt, credem noi, calități foarte importante în videochat, atât de importante încât fără ele succesul este aproape imposibil.

În general, persoanele care folosesc platformele de videochat nu au așteptări atât de exigente precum se cere și conștientizează faptul că puține sunt modelele care îndeplinesc „această” așteptare uneori banală. Prin urmare, apreciază normalitatea și frumusețea naturală, neavând așteptări absurde în legătură cu aspectul fizic.

Acestea fiind spuse, nu ar trebui să ai rețineri doar pentru că nu ai 90-60-90, deoarece noi te vom primi cu brațele deschise și te vom ajuta să-ți scoți în evidență calitățile.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗