fbpx

Esti studenta? 5 motive pentru care jobul de model in Live Studio este cea mai buna alegere pe timpul facultatii

Esti studenta? 5 motive pentru care jobul de model in Live Studio este cea mai buna alegere pe timpul facultatii

Studenția este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui om. Tinerețea, energia și dorința de distracție descriu cel mai bine această frumoasă perioadă. Totuși, nu este mereu ușor să fii student, mai ales dacă situația materială nu este tocmai roz. 

În perioada studenției ai mereu nevoie de bani. Chiria, dacă nu ai prins cămin, întreținerea, dar și alte nevoi personale necesită bani. Prin urmare, majoritatea studenților își caută un job part time care să le asigure banii de buzunar.

Statutul de studentă nu te ajută prea mult atunci când îți cauți un job. Credem că jobul de model în Live Studio poate fi cea mai bună alegere pentru tine în perioada facultății. Mai mult decât atât, ți-am pregătit 5 motive pentru care și tu ar trebui să iei decizia de a te angaja la noi.

Tu îți alegi programul

Ca studentă, timpul tău este mereu limitat. Cursurile sunt de cele mai multe ori distribuite pe întreg parcursul zilei, iar de aceea este foarte greu să găsești un angajator care să înțeleagă faptul că nu ai foarte mult timp la dispoziție.

La noi e diferit. Știm cum e studenția, am trecut prin asta și noi și îți oferim posibilitatea de a alege cel mai avantajos program pentru tine. Poți alege chiar să lucrezi pe tura de noapte sau în intervalul de timp cel mai convenabil ție.

Astfel, nu numai că vei avea un job foarte profitabil, ci totodată îți vei putea finaliza și finanța studiile.

Lipsa de experiență nu reprezintă o problemă

Nimic nu este mai dificil decât să găsești un job la care să nu ți se ceară experiență în domeniu, în ciuda faptului că abia ai început o facultate. 

Într-adevăr, unii angajatori pot avea anumite cerințe greu de înțeles. Vestea bună este însă aceea că noi nu îți vom cere experiență. Chiar dacă nu știi nimic despre videochat, noi îți stăm la dispoziție și te învățăm tot ce trebuie să știi.

În scurt timp vei fi pregătită să obții succesul în noua ta carieră și vei avea toate cunoștințele necesare pentru a face performanță.

Vei obține câștiguri frumoase

De regulă, dacă ești la început de drum, un job obișnuit nu îți va aduce prea mulți bani. Poate că vei reuși să plătești chiria, să îți cumperi câteva hăinuțe și să ieși la o cafea în oraș. Însă cam atât. E mai bine decât deloc, însă se poate și mai mult.

Dacă  vei colabora cu noi, câștigurile pe care le vei obține pot fi chiar mai mari decât cele de la un job obișnuit. Astfel îți vei permite mult mai multe lucruri, ceea ce îți va aduce multă satisfacție.

live-studio-videochat-bucuresti74209156 2516899455230683 1218128041692102656 o 1

Vei avea o studenție mai frumoasă

Poate fi frustrant să nu ai bani să ieși în club când e o petrecere mișto, să nu ai mereu haine și accesorii la modă sau să folosești același telefon mobil, deși se blochează mai mereu.

Ei bine, satisfacția financiară pe care o vei avea în urma colaborării cu Live Studio îți va permite să uiți de toate acestea. Practic, ne dorim să îți facem studenția memorabilă, lipsită de griji și de nevoi. Și reușim asta doar dacă vei decide să colaborezi cu noi.

100% LEGAL

Știm că ai principii morale foarte sănătoase, iar noi apreciem acest lucru. Nimeni nu vrea să lucreze într-un cadru ilegal, motiv pentru care trebuie să precizăm faptul că Live Studio oferă de condiții de lucru excelente, desfășurate într-un cadru 100% legal.

Prin urmare, dacă ești studentă și îți dorești un job, ar trebui să ai în vedere oferta pe care ți-am prezentat-o în rândurile de mai sus. Hai în Live Studio și vei avea parte de cea mai faină studenție!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗