fbpx

De ce este important sa stii engleza într-un studio de videochat? Daca nu o cunoști, hai în LiveStudio! Cursurile sunt GRATUITE!

De ce este important sa stii engleza într-un studio de videochat? Daca nu o cunoști, hai în LiveStudio! Cursurile sunt GRATUITE!

Experiența pe care o avem în domeniul videochatului ne-a ajutat să cunoaștem o mulțime de fete care au venit la noi cu dorința de a deveni modele de videochat de succes. Unele au reușit, drept urmare avem în familia LiveStudio modele cu care colaborăm încă de când am deschis studioul. Au fost și situații  în care unele fete nu erau pur și simplu făcute pentru o astfel de carieră.

De aceea credem că videochatul nu este chiar pentru oricine. Nu de puține ori am spus acest lucru pe blogul nostru. Ca să fii un bun model de videochat ai nevoie de mai multe calități pe care, din păcate, nu toate fetele le au. 

În primul rând este nevoie de voință. Atâta timp cât există voință și ambiție, cu siguranță poți depăși orice barieră. Iar multe dintre fetele cu care colaborăm ne-au demonstrat acest lucru deseori.

Engleza – o cerință pe care o impun majoritatea studiourilor de videochat

Dacă te vei interesa despre cerințele pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te angaja la un studio de videochat, vei descoperi că majoritatea studiourilor cer cunoașterea limbii engleze la un nivel cât mai avansat.

Este o cerință de la sine justificată. În videochat, cea mai mare parte a persoanelor cu care interacționezi sunt vorbitori de limba engleză. Drept urmare, trebuie să o cunoști cât mai bine pentru a putea comunica fără probleme și pentru a putea purta conversații îndelungate. Practic, cu cât stăpânești mai bine limba engleză, cu atât și câștigurile tale vor fi mai mari și vor crește mai rapid.

Cu toate acestea, nu toate fetele care vin în LiveStudio au cunoștințe avansate de limba engleză. Sunt cazuri și cazuri. Unele cunosc limba engleză doar cât să se descurce iar altele știu doar câteva cuvinte și expresii populare. Acesta nu este pentru noi un motiv pentru a le refuza. 

În LiveStudio vei învăța limba engleză gratuit

Așa cum spuneam, atâta timp cât există dorință, nimic nu este imposibil. De aceea nu ne folosim de acest detaliu pentru a respinge fetele care doresc să colaboreze cu noi. În familia LiveStudio este loc pentru oricine, chiar și pentru fetele care nu se descurcă excelent cu limba engleză. Nu le dăm deoparte, ci le ajutăm!

Pentru că limba engleză este atât de importantă, am decis să le ajutăm pe fetele cu care lucrăm să învețe această limbă complet GRATUIT. Practic, fetele din LiveStudio au ocazia să participe la cursuri de limba engleză fără nici un cost suplimentar. Astfel, pot învăța o limbă străină în scurt timp, ceea ce este de mare ajutor din foarte multe puncte de vedere.

Astfel, dacă ești una din numeroasele persoane care și-ar dori o carieră în videochat, însă lipsa cunoștințelor în materie de limba engleză reprezintă o barieră, ar trebui să vii în LiveStudio. Vei beneficia de toată susținerea noastră, dar și de o echipă prietenoasă care te va ajuta să înveți limba engleză cu ușurință, în cel mai scurt timp posibil. 

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗