fbpx

Cum sa castigi peste 30.000 de dolari lunar! Interviu cu Irina, Top 5 modele Live Studio

Cum sa castigi peste 30.000 de dolari lunar! Interviu cu Irina, Top 5 modele Live Studio

Suntem unul dintre studiourile cele mai premiate din România, fapt care ne face să spunem cu mândrie că suntem cel mai bun studio de videochat. Iar meritele se duc în primul rând către modelele cu care colaborăm.

Suntem o familie. Le oferim cele mai bune condiții pentru a practica videochat de top, iar ele ne răsplătesc cu performanțe care ne aduc premii și prestigiul de studio de top. Desigur că modelele Live Studio au, la rândul lor, foarte mult de câștigat.

În afară de atmosfera elegantă și relaxantă din cadrul studioului, de faptul că fac parte dintr-un colectiv tânăr și plăcut, de aparatura de ultimă oră pe care o au la dispoziție, de echipa tehnică experimentată… modelele noastre se bucură de un alt beneficiu deloc de ignorat: obțin câștiguri imense!

Și putem lua exemplul modelului Irina, unul dintre cele mai bune modele Live Studio. Am rugat-o să ia o mică pauză și să ne ofere un interviu pe care să îl publicăm pe blogul nostru. S-a arătat încântată să își împărtășească povestea.

Irina – modelul Live Studio care câștigă peste 30.000 de dolari

Înainte de toate, ar trebui să-i facem o scurtă introducere. Irina este unul dintre modelele noastre cele mai vechi. A venit la noi pe când eram încă mici și am văzut de la început dorința ei de a face performanță. Am știut că vom face o echipă bună și am avut dreptate. După ani de zile, Irina este unul dintre modelele noastre de top, iar meritele îi aparțin în totalitate.

Irina este o fată simplă. Face parte dintr-o familie bună și nu a fost niciodată de acord cu ideea de a-și lua un job obișnuit, să muncească de dimineața până seara și cu toate astea să aibă o viață mediocră, în care să se chinuie de la o zi la alta.

Videochatul a fost un mod de a-și arăta revolta față de piața muncii din România

Am întrebat-o de ce a ales să facă videochat, iar răspunsul ei a venit foarte prompt:

„Am ales videochatul după ce am sărit de la un job la altul. În doar câțiva ani le-am făcut pe toate. Am avut tot felul de joburi, în firme mari și mici din București. Cu toate acestea, timpul trecea, mă simțeam tot mai obosită și dacă priveam în urmă, nu vedeam nimic. M-am revoltat. Am zis că nu vreau o viață care să fie un chin.

M-am interesat apoi despre videochat. Am citit tot ce se putea citi pe internet atât în limba română, cât și în limba engleză. Am descoperit că este un mod de a obține sume mari de bani iar asta m-a atras. Nu am stat prea mult pe gânduri, am găsit anunțul Live Studio și am mers la interviu. Ne-am înțeles de minune, am zis că nu am nimic de pierdut.

Așa a început colaborarea mea cu ei.”

De la o viață mediocră… la lux

„După doar prima lună, am obținut peste 1000$. Eram începătoare, studioul era destul de mic pe atunci și totuși am câștigat banii pe care i-aș fi obținut abia după vreo 4-5 luni de muncă.

Mi se păreau atât de mulți bani, încât nici nu știam ce să fac cu ei. Am plătit chiria, facturile și totuși mai aveam încă mulți bani pe card. Am decis să mă răsfăț. Mi-am cumpărat haine, am ieșit în locurile cele mai mișto din oraș și am simțit schimbarea din viața mea.

Câștigul s-a dublat a doua lună. M-am mutat într-un apartament mai mare, iar mai târziu aveam să îmi cumpăr propriul apartament. Am plecat pentru prima oară la mare. Am ieșit pentru prima oară din țară. Iar acum merg în vacanță de cel puțin 3-4 ori pe an.

City Break-urile sunt la ordinul zilei și nu îmi lipsește nimic.”

Părinții nu au criticat-o ci au fost alături de ea

„Nu am vrut să mă ascund. Nu mi-a fost niciodată rușine cu ocupația mea. Am considerat mereu videochatul un job obișnuit și nu m-am ferit să zic că asta fac.

Părinții mi-au fost alături, iar asta m-a ajutat foarte mult la început. Mi-au dat încrederea de care aveam nevoie. Poate că nu au fost foarte încântați când le-am spus ce planuri am, dar au ascuns asta. Ei mi-au fost mereu alături, în toate deciziile mele și le sunt recunoscătoare pentru asta.

După ce au văzut că o duc bine, s-au convins că e o decizie bună. Acum îi ajut și pe ei. S-au mutat și ei în București, ca să fie mai aproape de mine și suntem fericiți.”

Cheia succesului? Muncă și devotament!

Am fost curioși să descoperim care este cheia succesului. Am vrut să inspire și alte modele, aflate încă la început de drum. Irina nu are secrete. Nu se ferește să ajute. E mereu lângă modelele începătoare și le ajută foarte mult. Le oferă sfaturi prețioase, așa că nu a ezitat nici măcar un moment să ne răspundă la întrebare.

Iată ce ne-a spus:

„Cheia succesului? Nu cred că există o cheie cu care să descui o ușă, iar în spatele ei să fie sute de mii de euro. Nu, în viață banii nu cad din pom. Cel puțin nu dacă lucrezi legal.

În videochat, ca să câștigi peste 30.000 de euro trebuie să muncești. Videochatul implică muncă, iar de aceea îl consider eu un job obișnuit ca toate celelalte. Trebuie să petreci mult timp online. Ore întregi, în fiecare zi.

Nu te obligă nimeni să stai 10 ore la calculator. Totul depinde de tine. Dacă ești motivată și îți dorești să câștigi zeci de mii de euro, atunci poți reuși. Dar, aceste câștiguri presupun anumite sacrificii. Timpul este unul dintre ele.

Este important ca atmosfera să fie cât mai plăcută. Astfel nu vei simți când trece timpul și nu vei pleca obosită acasă.

Sunt și zile în care nu vreau decât să stau în pat și să citesc sau să mă uit la un film. De la studio am parte de multă înțelegere, iar asta apreciez mult la colaborarea mea cu Live Studio.

Trebuie să vrei să înveți. Eu știam limba engleză destul de bine la început, dar am mers la cursuri pentru a învăța mai mult. Accept sfaturile chiar și acum, când sunt în top 5. Trainingurile sunt mereu bine-venite și mă arăt mereu deschisă să accept noi sfaturi.”

Live Studio – cea mai bună alegere pentru un model de videochat!

Irina a obținut mulți bani și datorită bonusurilor pentru recomandări. A convins multe prietene să vină la noi, așa că a avut mult de câștigat. Nu numai că are prietenele mereu aproape ci totodată a fost răsplătită cu sume de bani foarte atrăgătoare. Am fost curioși de ce ne recomandă. Iată ce ne-a declarat:

„Live Studio este a doua mea casă. Am fost alături de ei încă de la început de drum, pe când eram doar o mână de oameni și nu o mare familie ca acum. Am crescut alături de ei, iar ei au crescut alături de mine.

Am devenit tot mai apropiată de echipa Live Studio de la un an la altul, iar acum țin legătura cu ei chiar și atunci când sunt plecată în vacanță. Au fost mereu înțelegători când am avut o problemă și m-au ajutat. Au avut răbdare cu mine în zilele în care probabil că eram destul de dificilă și m-au ajutat să scap de viața dificilă pe care o aveam.

Cum să nu le fiu recunoscătoare pentru asta? Cum să nu recomand Live Studio? Dacă aș putea da timpul înapoi, probabil că aș alege Live Studio încă din prima zi de când a luat naștere acest studio.

Aștept să cunosc mereu noi modele și să le învăț din experiența mea care este destul de bogată acum. Așa că, dacă acest articol va fi citit și de modele care colaborează cu alte studio-uri sau de fete care și-ar dori să facă videochat, atunci sper că le-am convins să vină alături de mine. Nu vor regreta!”

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗