fbpx

10 motive REALE pentru care trebuie să vii în Live Studio

10 motive REALE pentru care trebuie să vii în Live Studio

Tocmai ai decis că trebuie să renunți la jobul actual, pentru a te reorienta către un job cu câștiguri mai mari. Te gândești probabil că videochat-ul ar putea fi o soluție foarte bună pentru tine. Sumele de bani pe care le-ai putea obține sunt foarte mari, însă nu știi ce studio de videochat să alegi.

Într-adevăr, există o mulțime de studiouri de videochat, iar de aceea alegerea pare a fi destul de dificilă. Noi îți recomandăm să ai în vedere Live Studio. Iar pentru a lua în seamă recomandarea noastră, îți oferim 10 motive reale pentru care trebuie să vii în Live Studio.

Analizează toate aceste motive și te vei convinge în cel mai scurt timp de faptul că Live Studio reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine.

1. Câștiguri lunare de peste 5000$

Câștigurile reprezintă una dintre principalele atracții atunci când vine vorba de alegerea acestui domeniu. Modelele care aleg să colaboreze cu Live Studio sunt motivate de sumele mari de bani pe care le pot câștiga.

Totul depinde de tine, de cât de mult timp vrei să petreci la studio. Practic, câștigurile unui model Live Studio pot începe de la 800$ pentru doar 4 ore pe zi, iar cu cât petrec mai mult timp online cu atât și câștigurile sunt mai mari. Avem modele care câștigă peste 8000 de dolari pe lună, iar dacă luăm în calcul și bonusurile pe care le primesc, atunci sumele sunt cu adevărat uimitoare.

Te așteptăm și pe tine să obții câștiguri la care nici măcar nu ai visat până acum! Îți oferim susținerea necesară pentru a putea face performanță.

2. Vei lucra într-un studio luxos

Decorul este foarte important pentru un studio de videochat. Acesta contribuie la întreținerea unei atmosfere de vis, în care modelele să se simtă minunat și totodată, pot influența decisiv câștigurile.

Live Studio este probabil cel mai frumos și mai elegant studio de videochat. Acest lucru a fost declarat de modelele care au venit de la alte studiouri și au rămas uimite de condițiile oferite.

3. Comision de 75%

Ca model de videochat primești un procent mai mare sau mai mic din câștigurile tale. Multe studio-uri oferă comisioane cu adevărat dezamăgitoare, fiind astfel foarte frustrant să vezi că primești mai puțin de jumătate din banii pe care i-ai câștigat.

Nu e și cazul LiveStudio. Acesta este studioul care oferă printre cele mai mari comisioane de pe piață, Practic, comisionul pe care îl oferim modelelor noastre este de 75%, cum rar mai întâlnești la alte studiouri.

4. Înveți limba engleză

Ca să obții câștiguri fabuloase, trebuie să cunoști neapărat limba engleză. Iar dacă nu o stăpânești prea bine, nu ar trebui să te simți descurajată. Puține dintre modelele noastre vorbeau limba engleză la nivelul avansat atunci când au venit la noi. Majoritatea erau doar la început de drum. Acum însă se descurcă de minune să comunice în limba engleză fără rețineri.

Acest lucru a fost posibil deoarece au avut parte de cursuri de limba engleză gratuite cu ajutorul cărora au putut învăța cât mai ușor. Acest este unul dintre numeroasele motivele pentru care foarte multe modele ne aleg pe noi. Gândește-te cât de costisitor ar fi dacă ar trebui să plătești toate aceste cursuri. Noi le oferim gratuit! Trebuie doar să îți dorești să înveți.

5. Ședințe foto și video în locații exclusiviste, complet gratuite

Pentru a avea succes ca model de videochat, trebuie să știi să te promovezi, iar asta înseamnă în primul rând un profil atrăgător pe cele mai cunoscute platforme de videochat. Aici trebuie să expui cele mai bune fotografii și videoclipuri cu tine.

Singură nu ai putea face niciodată asta. Live Studio te ajută să ai un profil care să nu poată trece neobservat, oferindu-ți ședințe foto și video în locații exclusiviste, totul complet gratuit. Te vei bucura de cele mai bune fotografii și videoclipuri cu care vei atrage cu siguranță mulți admiratori.

6. Colectiv tânăr, profesionist și cu experiență

Așa cum spuneam, succesul are multe cerințe, iar noi credem că le îndeplinim pe toate. Dacă vei alege să colaborezi cu Live Studio, vei face parte dintr-un colectiv tânăr, profesionist și cu experiență, ceea ce te va ajuta să evoluezi foarte rapid.

Practic, vei începe de sus, iar asta înseamnă mai puțin timp pierdut și mai mulți bani câștigați. Timpul tău costă bani. De ce să îl pierzi colaborând cu studiouri mici? Vino să colaborezi cu cel mai bun studio de videochat: Live Studio. Vei deveni rapid un model de videochat de top, iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

7. Bonusuri și concursuri frecvente

Îți poți mări câștigurile profitând și de numărul mare de bonusuri pe care studioul îl oferă, dar și de concursurile organizate în mod frecvent. Ai motive în plus să fii motivată și să îți dorești să ajungi cât mai sus.

Live Studio ofera un bonus de fidelitate, pentru turele lucrate, bonusuri pentru recomandări dar și pentru modelul lunii.

8. Cu cât colaborezi mai mult cu Live Studio, cu atât câștigi mai mult

Live Studio apreciază fidelitatea. Deși au porțile deschise pentru modele noi, pentru a crește, modelele vechi sunt răsplătite pentru că aleg să rămână în familia LiveStudio.

După un an de colaborare vrei primi 5.000$, iar după 3 ani de colaborare 14.000$ & Training personalizat.

Nu trebuie să te îngrijoreze faptul că nu ai prea multă experiență, nu este o problemă, atâta timp cât îți dorești să reușești în acest domeniuLive Studio îți vom pune la dispoziție training personalizat cu ajutorul căruia vei deveni foarte rapid experimentată și pregătită pentru orice provocare.

9. Câștigători a numeroase premii în domeniul videochatului

Live Studio nu este orice studio de cartier sau apartament. Este un studio care a câștigat până în momentul de față numeroase premii acordate la summituri din străinătate. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că echipa Live Studio este recunoscută pentru sistemul de training impecabil pe care îl folosește, dar si pentru că modelele cu care colaborează au încasări fabuloase.

 10. Pentru că suntem cei mai buni

Da, este adevărat! Live Studio este cel mai bun studio de videochat și se mândrește cu acest lucru. Nu trebuie să îi crezi pe cuvaânt, trebuie doar să programezi un interviu și te vei convinge de acest lucru încă din momentul în care vei păși în sediul lor!

Programează un interviu, iar noi te așteptăm!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗