fbpx

Live Studio, marele câștigător la AWSummit în gala AWAwards

Live Studio, marele câștigător la AWSummit în gala AWAwards

Așa cum am spus-o deseori aici pe blog și nu numai, ori de câte ori am avut ocazia, obiectivul principal al echipei Live Studio este performanța. Nu dorim să fim un studio de videochat oarecare, ci ne propunem să fim cel mai bun studio de videochat. Depunem eforturi în acest sens iar seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă zilnic în colaborarea cu modelele de videochat nu au fost în zadar.

Credem că reușim să obținem mereu ceea ce ne propunem deoarece muncim pentru visele noastre. Iar acest lucru îl așteptăm și de la modelele cu care colaborăm: să lupte pentru visul lor, indiferent cât de măreț este acesta.

Iar munca pentru a rămâne în continuare cel mai bun studio de videochat are și rezultate. Nu ne referim acum numaidecât la câștigurile foarte mari pe care modelele noastre le obțin, deși ar putea fi un semn al faptului că suntem în top și am obținut succesul pe care ni-l dorim. Obținem premii în fiecare an în cadrul celor mai mari evenimente de videochat, atât în țară cât și peste hotare, iar aceasta este dovada faptului că toate eforturile noastre nu sunt în zadar.

Suntem mândri să anunțăm faptul că Live Studio a fost marele câștigător de anul acesta la AWSummit în gala AWAwards. Am obținut unul dintre cele mai importante premii, anume Freemium Queen pentru modelul IrisBlues, model care ocupă totodată și funcția de trainer în cadrul OkStudio, studio parte din Live Studio. 

cel mai bun studio de videochat 2019

Acesta nu a fost însă singurul premiu obținut. Ca dovadă a faptului că ne dorim să oferim posibilitatea modelelor de videochat să colaboreze cu cel mai bun studio de videochat, echipa noastră a primit 6 trofee. Menționăm aici premiul pentru cel mai bun model Premium, pentru cel mai bun model Entertainer, premiul pentrul modelul cu încasări de Top Preemium, respectiv premiul pentru modelul cu încasări de Top Freemium dar și un premiu pentru cel mai bun model începător.

Aceste premii vin ca un rezultat al muncii pe care o depune întreaga familie Live Studio zilnic. Pentru ca Live Studio să fie un studio de top, eforturile sunt considerabile. Investim zilnic în aparatura de ultimă generație, în decorul camerelor modelelor și totodată investim în noi și în modelele cu care colaborăm. Ne dorim dezvoltare și performanțe de top iar eforturile depuse în acest sens ne ajută să le obținem.

Drept urmare, dacă îți dorești să descoperi cum e să fii cel mai bun model de videochat începător, cel mai bun model de videochat de top sau să încasezi venituri de top, atunci premiile menționate mai sus reprezintă cea mai bună recomandare pe care studio-ul nostru o poate primi. Iar anul viitor poate că vei fi chiar tu cea premiată. Ce spui? Nu sună tentant?

Hai să colaborezi cu un studio premiat și apreciat în întreaga lume pentru faptul că oferă modelelor cele mai bune condiții pentru a obține rezultate remarcabile. Live Studio te așteaptă în sânul familiei pentru a te duce pe culmile succesului. Programează un interviu și cu siguranță această zi va fi una memorabilă pentru tine.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗