fbpx

Live Studio face cinste cu vacanta si relaxare

Live Studio face cinste cu vacanta si relaxare

Se vorbește adesea despre sumele uriașe de bani pe care modelele de videochat le câștigă și despre cât de frumoasă este viața unui model de videochat.

Într-adevăr, de cele mai multe ori cele discutate reprezintă realitatea. Nu se discută atât de des însă despre eforturile pe care modelele de videochat trebuie să le depună pentru a obține acele sume atât de des vehiculate pe bloguri și pe publicațiile de presă.

Recunoaștem că în videochat se câștigă bine. Mai bine decât în cazul multor altor joburi disponibile pe piața muncii din România. De asemenea, modelele Live Studio se bucură de o viață frumoasă în care nu există nu îmi permit. Au vise și au învățat să muncească pentru ele până când le văd devenite realitate.

Dar, nu putem nega că în spatele tuturor acelor sume despre care se vorbește adesea stă desigur și suficient de multă muncă. Nici măcar în lumea videochatului banii nu cresc în copaci. Poate că nu există muncă fizică, însă eforturile sunt cu siguranță considerabile.

Înainte de a vorbi despre banii pe care un model de videochat îi câștigă, ar trebui mai degrabă să vorbim și despre eforturile depuse pentru aceștia. Iar asta deoarece în spatele conturilor bancare pline stau ore întregi petrecute în fața ecranului în conversații cu diferiți membri. Cu cât stai mai mult timp online, cu atât vei câștiga mai mulți bani. Ăsta este unul dintre primele lucruri pe care un model le învață atunci când vine la noi.

Depinde de fiecare model în parte cât dorește să câștige și cât timp poate și este dispus să dedice acestui job.

Drept urmare, oboseala se adună și în cazul modelelor de videochat. La un moment dat, au și ele nevoie de o mică vacanță în care să se relaxeze și să uite de tot ce înseamnă responsabilitate. Iar Live Studio face cinste cu relaxarea!

După muncă și răsplată… Live Studio își răsplătește modelele

job-ca-mode-de-videochat

Noi știm cel mai bine cât de mult muncește un model de videochat pentru a-și atinge obiectivele. De asemenea, știm și că la un moment dat trebuie să pună totul pe pauză pentru a evada într-un loc relaxant.

De aceea, în fiecare vară modelele Live Studio se bucură de vacanțe de vis. Grecia, Cipru sau Thailanda sunt doar trei dintre locațiile pe care modelele noastre le preferă deseori.

Ne dorim ca modelele noastre să fie fericite și împlinite, iar de aceea noi le asigurăm banii de buzunar pentru concediu. Astfel ne arătăm recunoștința pentru faptul că au ales să facă parte din echipa noastră și pentru că împreună reușim să facem lucruri grozave, să doborâm recorduri și să îndeplinim mereu noi obiective.

Live Studio răsplătește implicarea. Ne place atunci când întregul colectiv muncește pentru îndeplinirea obiectivelor, iar de aceea modelele noastre care dau dovadă de implicare beneficiază de 5 zile libere la 3 luni. Iar dacă aleg ca în acele 5 zile libere să se bucure de relaxare într-un loc frumos în afara țării, le asigurăm și banii de buzunar.

Acestea nu sunt singurele beneficii de care te poți bucura ca model de videochat Live Studio. Există și alte beneficii importante pe care le poți descoperi alegând să colaborezi cu noi sau citind articolele de pe blogul nostru.

Vino și tu în colectivul Live Studio și se va dovedi a fi una dintre cele mai bune decizii din viața ta!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗