fbpx

Live Studio oferă cazare fetelor care nu locuiesc în București

Live Studio oferă cazare fetelor care nu locuiesc în București

Ofertele pentru modelele de videochat sunt destul de reduse în orașele mici din țară, iar de aceea noi credem că o carieră de succes în videochat este posibilă doar dacă alegi să mergi la un studio mare, dintr-un oraș mare. Iar Live Studio este studioul care te poate ajuta să îți îndeplinești toate visele pe care ți le-ai propus atunci când ai decis să începi o carieră de model de videochat.

Dacă ești dintr-un alt oraș, departe de București, te vei gândi probabil că oferta noastră nu e pentru tine. Iar asta pentru că nu locuiești în București, drept urmare nu poți profita de toate oportunitățile pe care Live Studio ți le poate oferi. Ei bine, nu este deloc așa!

Ne dorim să venim în sprijinul tuturor fetelor care doresc să aibă o carieră de succes în videochat alături de Live Studio, chiar dacă nu locuiesc în București. Oferim șanse și celor care locuiesc în alte orașe din România.

Mai exact, în cadrul Live Studio există un program care ne permite să le oferim cazare în București fetelor din provincie care și-ar dori să lucreze într-un studio mare, cu performanțe admirabile în domeniu dar și care să le ofere posibilitatea de a crește tot mai mult de la o zi la alta.

Alege să fii model într-un studio mare, iar oportunitățile vor fi de asemenea numeroase!

Doar pentru că ești la început de drum, nu înseamnă că trebuie numaidecât să pornești de jos. Chiar dacă ești începătoare, poți fi la nivel înalt încă din primele zile.

Nu alege un studio de videochat mic, dintr-un oraș mic, doar pentru că ești de părere că lipsa experienței este un inconvenient. Nu vei câștiga foarte mulți bani și totodată nu vei avea șansa de a evolua. Oportunitățile vor fi deci foarte puține, ceea ce este un dezavantaj care probabil te va face să renunți.

Live Studio oferă șansa modelelor de videochat începătoare să pornească în această carieră de la un nivel înalt, încă din primele zile. Astfel, evoluția modelelor noastre este una accelerată, iar asta deoarece lucrează într-un studio care pune accent pe profesionalism și performanță.

Pentru noi, lipsa de experiență nu este o problemă. Iar asta deoarece oferim cursuri de instruire modelelor care aleg să colaboreze cu Live Studio. Iar experiența acumulată de-a lungul timpului ne permite să ajutăm modelele să se adapteze cât mai rapid cu mediul de lucru dar și diferite trucuri și practici care le pot ajuta să câștige mai mulți bani.

Așadar, dacă îți dorești să intri în domeniul videochat-ului însă oferta din orașul tău nu este întocmai ceea ce cauți, te așteptăm în București pentru un interviu, iar dacă vom decide să colaborăm, te vom ajuta noi cu cazarea! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a putea programa o întâlnire în care vom discuta toate detaliile mai pe larg, într-un cadru plăcut și prietenos.

Vrei să faci videochat în București? Live Studio ar trebui să fie alegerea ta!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗