fbpx

Ce surprize avem pentru fetele din Live Studio de 8 Martie?!

Ce surprize avem pentru fetele din Live Studio de 8 Martie?!

Luna martie este o luna speciala din multe puncte de vedere. Nu numai ca este prima luna de primavara, care ne intampina cu temperaturi mai placute dar si cu ghiocei timizi care anunta sfarsitul sezonului de iarna, ci este totodata luna in care sarbatorim femeile dragi din viata noastra.

Sarbatorirea femeilor pe data de 8 Martie este deja o traditie pe care o respectam cu strictete, iar Live Studio pune mare pret pe aceasta zi.

In cadrul Live Studio, 8 Martie este o zi foarte speciala. Ziua de 8 Martie reprezinta pentru noi un bun prilej de a le arata tuturor fetelor cu care colaboram aprecierea pe care le-o purtam. Drept urmare, intreaga luna este dedicata femeilor din cadrul Live Studio!

Cum aratam aprecierea pe care le-o purtam fetelor cu care colaboram?

Ei bine, luna martie poate fi descrisa ca o luna in care fetele din cadrul studioului nostru beneficiaza de un rasfat complet. Dorim sa aducem bucurie in sufletul lor si multe zambete pe chip iar procentul de reusita este unul foarte satisfacator.

Fetele din cadrul Live Studio beneficiaza de make-up&hair, outfituri speciale din garderoba, de diferite accesorii de pret, o mana de ajutor pentru a-si indeplini visul de a obtine carnetul de sofer, dar oferim de asemenea imprumuturi financiare modelelelor care isi doresc diferite operatii estetice.

Asa-i ca ti-ar placea sa beneficiezi de toate aceste atentii? Atunci ar trebui sa vizitezi Live Studio pentru a ne acorda un interviu si cu siguranta vom avea o colaborare foarte placuta si de succes.

Semnificatia zilei de 8 Martie

In data de 8 Martie sarbatorim Ziua Internationala a Femeii iar scopul sau este de a comemora realizarile politice, sociale ale femeilor, precum si discriminarea si violenta care din pacate este prezenta inca in toata lumea.

Aceasta sarbatoare a fost adoptata oficial in anul 1977, cu toate ca pentru prima data a fost sarbatorita mult mai devreme, anume la data de 28 februarie 1909 in America, in orasul New York.

Ziua Femeii nu a fost sarbatorita mereu pe 8 martie. Cu ani in urma, aceasta era sarbatorita in ultima duminica a lunii februarie.

Simbolic vorbind, data de 8 Martie este asociata cu florile. De aceea, un simbol al sarbatorii de 8 martie este laleaua, traditia spunand faptul ca in aceasta zi trebuie sa oferim lalele fetelor si femeilor din viata noastra.

Live Studio pune mare pret pe starea de spirit a fetelor cu care colaboram iar acestea sunt rasplatite zilnic cu mici atentii care sa le aduca satisfactie si bucurie. Cu toate acestea, ziua de 8 Martie este speciala pentru noi iar de aceea „atentiile” oferite sunt pe masura.

Ne-am bucura daca ai decide sa vii in cadrul studioului nostru pentru a vedea cu proprii ochi relatia pe care o avem cu fetele cu care colaboram si cu siguranta te vei convinge ca vrei sa lucrezi si tu cu noi. Doar suna-ne si iti vom programa un interviu in care vom discuta restul detaliilor! Iar apoi te vei putea bucura de toata atentia noastra.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗