fbpx

Inceputul de an vine cu plăți, taxe și impozite

Inceputul de an vine cu plăți, taxe și impozite

La început de an, majoritatea știrilor de seară încep cu prezentarea cozilor de la taxe și impozite. Foarte multe persoane doresc să scape de o grijă în plus și astfel merg încă din primele zile ale anului pentru a-și achita toate taxele și impozitele. De asemenea, o motivație în plus este și faptul că plățile făcute în primele luni ale anului se bucură de un anumit discount destul de atrăgător se pare pentru plătitorii de taxe și impozite.

Modelele noastre sunt angajate cu contract de muncă 100% legal, iar asta deoarece dorim să dăm dovadă de seriozitate în fiecare colaborare. Drept urmare, la rândul lor trebuie să plătească anumite taxe și impozite la fel ca toți ceilalți. Știm însă cât de prețios este timpul unui model de videochat și nu ne dorim ca modelele noastre să stea la cozi ore întregi sau să piardă din timpul lor liber atât de prețios. Iar de aceea le oferim o mână de ajutor.

Live Studio îți plătește taxele

Live Studio este un studio de videochat care pune foarte mult accent pe partea de legalitate, iar de aceea taxele și impozitele nu sunt ignorate. Așa cum spuneam, considerăm că timpul liber al modelelor noastre de videochat este prețios și ar trebui să îl folosească doar pentru în folosul lor.

Un model de videochat ar trebui să se plimbe, să meargă la shopping, într-o mică vacanță, să stea cu cei dragi sau pur și simplu să lenevească la TV cât e ziua de mare. În timpul lor liber nu trebuie să se plimbe de la o instituție la alta, deoarece știm că aceste plimbări nu sunt relaxante, ci mai degrabă obositoare și chiar stresante uneori.

Din acest motiv am ales să ne ocupăm personal de toate plățile către stat, astfel încât să scutim modelele noastre de bătăile de cap de care ne lovim cu toții atunci când trebuie să lucrăm cu statul.

Un prieten de încredere al modelelor noastre

Prin decizia de a plăti taxele modelelor noastre nu numai că arătăm respectul pentru timpul liber al modelelor noastre ci totodată ne propunem să trecem de bariera relației studio – model, fiind prietenul și un partener de încredere al modelelor noastre.

Oferim sprijin modelelor Live Studio în orice problemă ar avea și ne dorim să le fim aproape atunci când au nevoie de un prieten care să le susțină sau să le ofere un sfat util. Doar adoptând o astfel de atitudine știm că putem construi o colaborare puternică și de succes atât pentru Live Studio dar mai ales pentru modelele care aleg studio-ul nostru.

Pentru a te convinge de relația frumoasă pe care o avem cu modelele noastre te invităm să ne calci pragul și cu siguranță vei decide că trebuie să alegi Live Studio. O scurtă vizită nu te costă nimic, iar cel mai bun mod de convingere este să vezi condițiile de lucru de care se bucură modelele Live Studio iar apoi poți lua o decizie.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗