fbpx

2019 îți poate aduce succesul în videochat

2019 îți poate aduce succesul în videochat

Există un obicei conform căruia, la început de an, să ne facem o listă cu dorințe și obiective pentru noul an. 2019 a venit cu siguranță cu foarte multe ambiții și vise pentru toată lumea, iar în lumea videochat-ului ambițiile sunt cu siguranță pe măsură.

Cu toții ne facem planuri și avem obiective, doar că nu reușim să le transformăm pe toate în realitate. În videochat toate aceste vise pot deveni realitate, iar asta deoarece câștigurile financiare ne permit să atingem obiectivele propuse.

Ce dorești să îți aducă 2019?

Tu ce ți-ai propus pentru 2019? Îți dorești o casă mare și frumoasă? Sau poate ți-ai propus achiziția unei mașini luxoase și puternice la volanul căreia să te plimbi prin întreaga țară. Indiferent de obiectivele propuse, Live Studio te poate ajuta să le vezi îndeplinite.

Nu ai nici un obiectiv pentru acest an? Destul de rău, însă te putem ajuta chiar și în acest caz.

Vino la noi și te vom ajuta să îți stabilești obiective smart pe care la sfârșit de an le poți bifa ca fiind îndeplinite. Ba chiar considerăm că suntem maeștri în stabilirea de obiective împreună cu modelele noastre așa că trebuie numaidecât să bem o cafea împreună.

Cu Live Studio limita e cerul!

live-studio-videochat-2019Iar dacă ne ambiționăm puțin, o putem depăși chiar și pe aceasta!

De multe ori obiectivele propuse nu sunt foarte mărețe pentru că situația financiară nu ne permite să visăm prea mult cu ochii deschiși. Iar astfel, obiectivele mărețe sunt înlocuite de cele mai micuțe și timide care nu ne aduc prea multă satisfacție. Când ești model Live Studio limita e cerul, iar obiectivele pe care ți le propui pot fi mari sau foarte mari!

Câștigurile financiare pot fi fabuloase la Live Studio și, la fel ca în cazul viselor, nu există limite nici la acest capitol. Banii câștigați de modelele noastre depind în primul rând de performanța acestora dar și de ambiția de care dau dovadă pentru a-și atinge obiectivele.

Cu doar 6 ore de muncă pe zi, modelele Live Studio pot câștiga sume de peste 2000€ lunar, iar dacă aleg să stea la studio 8 ore, atunci câștigurile pot trece de suma de 5000€. După cum probabil ai observat, câștigurile sunt mari și cresc cu cât modelele aleg să petreacă mai mult timp la studio.

Astfel de câștiguri îți permit să ai planuri mărețe de la 2019 iar dacă îți dorești ca acest an să fie unul cu multe realizări, Live Studio e soluția. Ți-ai propus ca la final de an să bifezi cât mai multe obiective pe lista făcută la începutul anului? Dacă răspunsul este afirmativ atunci ar trebui să ne vizitezi pentru a te convinge că te putem sprijini pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

Live Studio a ajutat multe modele să-și îndeplinească visele și cu siguranță te putem ajuta și pe tine în acest sens.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗