fbpx

Noi mergem în vacanță! Tu ce faci iarna aceasta?

Noi mergem în vacanță! Tu ce faci iarna aceasta?

Nouă ne place să facem performanță. Și cum facem asta? Simplu! Ținem foarte mult la modelele noastre! Resursa umană este factorul cel mai important  în orice domeniu, iar dacă-ți dorești să ajungi sus trebuie să pui foarte mult accent pe acest aspect.

Noi ne prețuim modelele, înțelegem munca lor și știm că nu e ușor. Știm că, chiar dacă din exterior meseria de model de videochat pare foarte simplă, lucrurile nu stau deloc așa. Atunci când lucrezi cu oameni nu poți ști niciodată la ce să te aștepți. Și în mediul online mulți oameni profită de faptul că sunt anonimi și fac multe remarci urâte și chiar jignitoare la adresa modelelor noastre. De multe ori ne-am întâlnit cu fetele noastre plângând pentru că au fost rănite de unele remarci ale clienților și mereu le-am susținut și le-am sprijinit.

Încă un lucru foarte important pentru care fetele noastre sunt atât de bune în ceea ce fac, este că le oferim permanent clipele de relaxare de care au nevoie! Dacă simt că vor să plece într-o mini vacanță sau au nevoie de câteva zile libere pentru a-și mai aduna puteri, noi nu le stăm în cale! Cel mai bine lucrezi atunci când ai mintea limpede, iar pentru asta ai nevoie de un moment de pauză!

Astfel, de Crăciun, fetele noastre au decis să plece în vacanță. Bineînțeles, unele vor rămâne acasă să-și petreacă sărbătorile în familie, dar celelalte au decis că e timpul să aibă parte de o mică escapadă.

Unde pleacă modelel Live Studio? Ce destinații exotice vor să descopere în acest an? Rămâne doar să se decidă, pentru că banii le permit să facă orice-și doresc. Unele au fost mai harnice și au făcut rezervări din timp și astfel au beneficiat de reduceri, iar altele își caută și acum locuri inedite în care să aibă parte de vacanțe de neuitat.

Un job obișnuit nu le-ar fi permis asta, nici din punct de vedere financiar, nici nu ar fi avut atât de multe zile libere. Fetele care au decis ca anul acesta să-și petreacă Crăciunul undeva la plajă și-au luat o săptămână liber. Bronzul are nevoie de timp ca să se prindă bine pe piele!

 

model-live-studio-videochat-bucuresti-in-vacanta

Ce poate fi mai plăcut decât astfel de clipe de relaxare, clipe în care nimic nu mai contează, în care ești doar tu și ai parte de momente prețioase. E dovedit că atunci când te vei întoarce la muncă vei avea performanțe de două ori mai mari! Cine a spus că noi nu știm secretul succesului?

Și ca să ne asigurăm că fetele noastre vor avea parte de un Crăciun cu adevărat perfect, nu ne dăm în lături nici de la cadouri. Bonusurile din perioada aceasta a anului se dublează! Fetele care dau dovadă de seriozitate și perseverență și reușesc să-și întreacă așteptările vor avea parte de surprize. Moșul va trece și pe la noi cu siguranță.

Așadar, noi de Crăciun mergem în vacanțe exotice, tu ce faci iarna aceasta?

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗